Se besoj te ket njerez te tille.
Mbase ne situata te veshtira dhe mund ta devijojn per ndonje arsye po ne pergjithsi se besoj se ka shqiptar ne rruzullin tokesor qe ngurrojn te flasin shqip
Se besoj te ket njerez te tille.
Mbase ne situata te veshtira dhe mund ta devijojn per ndonje arsye po ne pergjithsi se besoj se ka shqiptar ne rruzullin tokesor qe ngurrojn te flasin shqip
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
A te deshproj ne fantazine tende, nese te them se numri dy nuk eshte i sakte?)
Qe femijet paraqesin nje rast te ndryshem, kete e thash qe ne fillim. Ndoshta ne menyre te keqkuptueshme, sepse paskam folur vetem per "te lindurit" dhe jo per te rriturit, por qe edhe te rriturit jane te perfshire, kjo tash se do jete e vetkuptimte. Per ty nuk paska qene. Deri ketu e marr "fajin" per siper.Ne shqiperi flisja shqip pasi nuk do i flas anglisht te afermit e mi qe nuk dine mire anglishten, plus dhe po ta dinim, nuk do filloja te flisja anglisht dhe te talleshin "ka harruar shqipen fare"....kapish?
Ti the qe ata qe nuk dine nje gjuhe te huaj mire, vendosin te flasin gjuhen e huaj sadoqe nuk jan te arsmuar...une shqipen nuk e konsideroj gje gjuhe te huaj, pasi eshte gjuha e pare qe kam mesuar....pike se dyti, ti the qe ata qe jan arsimuar dhe e dine nje gjuhe te huaj shume mire, flasin shqip 100%...un gjuhen e huaj (anglishten) e di shume me mire se shqipen, ama nuk flas 100% shqip ketu ku jetoj...ne shqiperi mundohem te flas vetem shqip por e kam fjalorin "limited"...pra cfare thash eshte shume kundra perceptimit tend
Nuk jam nje rast tjeter meqe jam rritur ne Amerik...smund ti ndash njerzit ne dy kategori pastaj te thuash "oh po ti je nje rast i ndryshem"
Nuk mund te krasohem me nje person qe ka lindur ne amerike, pasi kam jetuar ne shqiperi sado pak vjet te ken qen.
Pres qe te jesh e lumtur tani.
S ka me sqarime nga une. :-)
*
Sepse se ndiejn veten shqiptar thjesht ja pse....!
sepse jan injorant ja pse ... kujtojn se duke ju lepire shteteve te tjera do shnderrohen ne dicka qe sjane ...
Ke sa te dush o Ekonomist... se e kemi zakon ne shqiptaret... ti shesim njeri tjetrit dengla... Po e keqja eshte se shesin me njerez te gabuar, sepse te flasesh per te shit pordh nje gjuh te huaj qe shumica e shqiptarve e dine, eshte injorance koke e kembe... Me qelloi te dentistja dicka e tille, erdhen dy goca dhe me denstisten po flisnin shqip kurse me njera tjetren italisht... ksaj i them injorace te dish shum mire shqip e te flasesh per pordhe te tjerve qe nuk te njofin ne gjuhe te huaj... dhe fatkeqsisht sia kan idene me cfare njerzish kane te bejne, qe pervec shqipes e italishtes dijne edhe nja tre gjuhe te tjera ndoshta...
Really Dude... Get A Life!!!
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Sa i perket shqiptarëve nga Kosva , më t¨"këqit" janë ata që jetojnë në gjermani.
Nuk durohen fare.
Natyrisht fajtor janë prindërit !
Po një e keqe më e madhe është kur ndëgjon shqoiptarë që jetojnë në Kosovë dhe flasin turqisht.
Kjo drejtpërdrej le të kuptoi se këta njerëz nuk e njohin vetveten.
Populli shqiptarë ështëpopull më i lar se turqit , shkijet grke e shumë të tjerë.
Këta që flasin gjuhë të tjera në vend të shqipes , duke menduar se me këtë gjest bëhen më të vlefshëm (si psh turqishtja a shkinishtja në Kosovë) e kan nga mosdija , dhe përkundrazi ata bin më poshtë.
Skemi cfar ti bëjm kësaj pune , jemi popull i cuditshëm!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Shqiptaret mesa kam vene re jane njerez te ekstremeve.. Kur flasin shqip bertasin ose ulurijne ne rastin me te mire dhe ne ate me te keqe vetem shajne ne menyren me vullgare te mundshme pa asnje shkak te llogjikshem..
Ndersa ne rastin tjeter nuk flasin aspak shqip edhe sikur t'ju drejtohesh shqip apo me keqe ti ofendosh shqip.
Krijoni Kontakt