Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 102
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Per 30 xhiro Hamilton ishte kampion i botes, ne fund te gares i duhet te konkurroje me Alonson por dhe Rajkonenin ne garen e fundit te sezonit ne Brazil. Krejt e pakuptueshme per mua arsyeja se pse e lane Hamiltonin aq gjate pa e thirrur ne pitstop per ti nderruar gomat. Rajkoneni rikuperoi 4 sekonda ne nje xhiro, me pas Alonso ishte 20 sekonda pas dhe thuajse e arriti per 3 xhiro. Me shume mundesi McLaren po priste te sigurohej ne do binte shi apo jo qe sipas asaj te dinin cfare gome ti jepnin. Por kur humb 8 sekonda ne nje xhiro ja vlen te rrezikosh, plus qe ne rastin me te keq Hamilton prape do arrinte te merrte ne mos podium nje vend te katert a te peste pa problem. Pastaj gabimi qe i vuri kapakun teksa hyn per ne pitstop, te humbesh kontrollin e makines me 80 kmh ... Tani Hamilton eshte para proves se zjarrit. I duhet te tregoje karakter kampioni qe te marre veten nga zhgenjimi i kesaj gare dhe te administroje avantazhin e pikeve qe ka ne Brazil.

Nje jave me pare, Vettel e shnderrua nga hero ne maskara ne pak sekonda kur ndersa ishte ne vend te trete pas makines se sigurise u perplas me Mark Veberin e vendit te dyte duke i nxjerre te dy nga gara. Sot me vendin e katert ndersa u nis i 17, tregoi qe eshte nder kandidatet e forte per kampionet e ardhshem.

Per nostalgjiket e koheve te Shumakerit, ky vit ka qene nder me emocionuesit qe kam pare une, mbase vetem fitorja e pare e Shumit ne 2000 mund tja kaloje. Por sezon qe te mbaroje me tre pilote ne gare per titull, nga te cilet dy te nje ekipi dhe njeri akoma ne sezonin e pare nuk kemi hasur ndonjehere.

Hamilton 107
    Alonso 103
    Rajkonen 100
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

Vetem nese Hamilton nuk merr pike ne kete gare do ta fitonte alonso ose raikonen Formula 1.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une dua qe te fitoje Raikonen, se jam tifoze me Ferrarin... them se do ta kete te veshtire, duhet te kete shume fat qe Alonso te dali i treti dhe Hamilton i 6... por duhet edhe shume pune nga ana e Raikonen... edhe pse ai nuk ka zhgenjyer kete vit, perkundrazi nuk eshte me piloti mendjemadh dhe egoist qe ka qene para ca vitesh, i kane re ca puplat dhe me behet qejfi per kete.
    FORZA FERRARI, Forza Raikonen dhe mbi te gjitha FORZA MASSA per vitin tjeter
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Gara e rradhës do të zhillohet në Brazil, Sao Paulo më datë 21 tetor 2007.

Numri i xhirove: 71
    Gjatësia e pistës: 4.309 km
    Rekordi i xhiros më të shpejtë: 01:11.473 nga piloti Juan Pablo Montoya në vitin 2004.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 13-10-2007 më 18:40
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Un kam qef te fitoje raikonen ose hamilton se alonso o azmatik skuth llafazan.

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Ne Sao Paolo do te vendost gjithshka. Pritet qe te kete ndeshje-perplasje. Shume leht Massa mund te perplaset me Hamiltonin ndersa Raikonen do t'a kete me te lehte t'a fitoje titullin. Edhe me pare ne keso raste kur ka qene diferenca e pikeve e ngushte atehee ka pasur perplasje te qellimshme te bolideve. Poashtu mbetet e hapur mundesia qe te perplaset Hamilton me Alonson por prap vie rreziku nga Raikonen. Mbetet te shihet deri ne garen e fundit e cila do te zhvillohet ne Sao Paolo

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    o do fitoje hamilton ore vec po ra shi. se po qe thate fiton ai edhe sikur te garoje indietro.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga MICHI Lexo Postimin
    o do fitoje hamilton ore vec po ra shi. se po qe thate fiton ai edhe sikur te garoje indietro.
    Po parashikohet te bjere shi te dielen. Akoma s'i ke pare parashikimet e motit ti MICHI? Se jam me Ferrarin une prandaj
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Per mendimin tim ne kete gare do te kete incidente.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    per mendimin tim ka qen nje sezon spektakolar.sidomos tani ne fund u be akoma dhe me i bukur.
    shpresoj ta fitoj raikonen
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FORMULA 1: Sebastian Vettel fiton titullin per vitin 2010
    Nga Flori në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 19:09
  2. Ferrari braktis Formula 1
    Nga Bledari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 13:07
  3. FERRARI - sezoni 2007
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 22-10-2007, 16:38
  4. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Fokusi i sezonit 2004 të Formulës 1
    Nga VAZELOS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-10-2004, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •