Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Aman se nuk gdhenden shumica e shqipove...
    Aty ku degjon shume fanatizem ,ta dish qe aty valon shthurja..
    Kam fakte sa te duash ...nga njerez qe thua ti .. fanatik ne kulm..
    Njerit i dashuronte e bija qe ne klase te 7 dhe ai gjasme dhe sot (pas 10 vjtesh)nuk i le te dalin nga dera,
    tjetrit i vente vajza e vogel me burrin e vajzes se madhe . ....e keshtu idiotizma..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Shume mire e analizoni te gjithe ju kete problem, por, nje dite kur te beheni prinder (nqs nuk jeni te till akoma) ateher do e analizoni pak me mire.

Te vrasesh femijen, per nder, apo per cfare do lloj qofte arsyesh dhe me te forta se ky i fundit....per mendimin tim, nuk gjendesh me ne kategorin e prindit dhe as ne ate te kafshes, por gjendesh ne kategorin e nje arroganti, krimineli, nje pisi, idoti,injoranti, nje te pa shpres, nje paraziti qe nuk ke kurr sesi vend ne shoqerin (qofte kjo e sotmja qofte ajo e shkuara), qofsh malesor, apo qofsh dhe pe qyteti, qe nuk ka te bej absoulutisht me kete te fundit, qe na e permend pak me lart zonjush piccola peste....

Respekte!
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga piccola peste
    kjo eshte nje dukuri shume e perhapur ne shqiperi sepse une disa here kam degjuar nje gje te tille.kjo vjen nga injoranca e malokeve qe zbresin ne Tirane.po nuk e dine ata se Tirana pervec emrit ka edhe gjera te tjera me te cilat duhet te pershtatesh."ti si malok qe je shume i prapambetur duhet te vazhdosh te rrish ne katundin tend dhe jo te kerkosh Tiranen"
    te te ike goca nga shtepia nuk eshte e paket por jeta te jepet vetem nje here dhe ai qe ta jep ta merr (natyra jo babai)
    TANI JA KE FUT KOT!!
    vertet malesoret kan ren ne tirane,por vrasjet apo vetvrasjet e gocave te reja po ndollin ne qytet dhe po hillen nga kati i 11te i pallateve qe DMTH jane qytetare puro!!
    vertet nigjon qe vriten ne fshatra por ato vriten per token ,gjakmarrje etj,etj,por shum rrall ose hic fare per ceshtje morali!
    ato vajzat<>qe ti i cilson padrejtesisht jane te rralla qe te frekuentojne diskot papet apo te thithin drogen sikur bejne moshataret e tyre qytetare!pra desha te them qe ato qe ndollin nga qytetaret apo e juaj mos kerkoni te jau veshni malesorve apo fshatarve qofte dhe atyre qytetarve te shumte qe jane familjar te rregullt qe ka sa te duash!
    megjith ate ata qe vrasin jane kriminel qofshin fshatar apo qutetare!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ke plotesisht te drejt zoteri shefqeti11 kjo nuk ka te bej me ,,maloket"kjo dukuri eshte prezente edhe te qytetaret po si ti ikim kesaj te keqje kjo me teper duhet te na bren.Pse t'ia shuaj jeten nese e don dikend po dashurin nuk mund te ma imponon askush ajo me vije nga zemra e nuk mund ta urdheroj as une vete e lere me prindi ose ndokush tjeter...E kuptoj mospajtimin e prinderve per ndonje dashuri ndoshta shum here eshte e gabuar po lere ta zgjedh problemin ajo vet e kursesi t'ia marresh jeten se me kete nuk fiton asgje por humb.Mos vall mendojn ata njerez qe do ta mbrojn nderin nese ja shuajn jeten dikujt ajo eshte genjeshter nderi nuk mbrohet duke vrar por duke edukua e bisha qe shuan jetera ai me siguri nuk ka koh ti jap edukat fmiut,ti fal ndoj gabim,te bisedoj me te dhe ti thot qe gjithmon ka pas dhe do ket tradheti ta ofroj me afer vetes e jo ta injoroj.

e panjohura
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Nder???
    Kush eshte ai pseudo-moralist qe i jep vetes te drejte te percaktoje, cfare quhet e ndershme dhe cfar jo...?
    Moralistet me te medhenj, jane perverset me te medhenj.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Ke plotesisht te drejt zoteri shefqeti11 kjo nuk ka te bej me ,,maloket"kjo dukuri eshte prezente edhe te qytetaret po si ti ikim kesaj te keqje kjo me teper duhet te na bren.Pse t'ia shuaj jeten nese e don dikend po dashurin nuk mund te ma imponon askush ajo me vije nga zemra e nuk mund ta urdheroj as une vete e lere me prindi ose ndokush tjeter...E kuptoj mospajtimin e prinderve per ndonje dashuri ndoshta shum here eshte e gabuar po lere ta zgjedh problemin ajo vet e kursesi t'ia marresh jeten se me kete nuk fiton asgje por humb.Mos vall mendojn ata njerez qe do ta mbrojn nderin nese ja shuajn jeten dikujt ajo eshte genjeshter nderi nuk mbrohet duke vrar por duke edukua e bisha qe shuan jetera ai me siguri nuk ka koh ti jap edukat fmiut,ti fal ndoj gabim,te bisedoj me te dhe ti thot qe gjithmon ka pas dhe do ket tradheti ta ofroj me afer vetes e jo ta injoroj.

e panjohura
    Dhe une jam i te njejtit mendim .............!
    Kur do nje person nuk ka njeri qe te ben te mos e duash, eshte sa per te kaluar radhen ose nuk e ke dashur sa duhet ne rast se ndonjeri mendon te kunderten.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Me mir nje nder pa jet se sa nje jet pa nder"

Shqiptaret nje gje e kan te shtrejt e ai eshte "nderi" dhe realisht kjo eshte per tu mburrur sepse kjo eshte arsyeja qe ka existuar gjithmon ne menyre qe per tu dalluar kombi yn prej te tjereve ne ballkan dhe gjetiu...

Mirpo kur flitet per pasojat e nderit dhe posaqerisht pasoja siq eshte vrasja per nder ...kjo nvaret prej mentalietit dhe temperamentit konkret te personit te caktuar ...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Cfar thua more aman, femrat shqiptaret jan katandis moteleve, shiten per nje pale kepuce, cfar nderi thua mor aman, nderin e ka marre lumi ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^^^^^

Motra me ke pelqyer aty se qenke realiste! Femra pa pike dinjiteti,sidomos keto gjimnazistet,adoleshent kemi qen edhe ne po jo kaq keq!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 03-09-2007 më 08:00
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Absurdi me i madh eshte se prindi vret femijen pse u kthye vone nga pub i. pffffff

Keto sjellin diferencat gati humnerike midis kulturave.Keta prinder qe marrin persiper te vijne ne Tirane, njelloj sic nderojne vendndodhjen, duhet te fillojne te punojne per nderimin e mentalitetit , por duhet te kalojne e si fillim 50 vjet.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. 13 vjet per nje vrasje. Te vrasesh apo te te vrasin ?
    Nga studenti1 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 15:43
  3. Kujdesi ndaj femijeve
    Nga london_girl_02 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 08:13
  4. Nena Hedh Ne Lume Femijen E Sapolindur
    Nga Orku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-06-2003, 23:53
  5. Dëshmia: Si linda fëmijën me vajzën e xhaxhait
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-05-2003, 15:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •