Kuqke ! Kuqke me !
Me shpjego pse file e fotografise eshte emertuar nariforum?
Kuqke ! Kuqke me !
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
A ti fus edhe une pak hundet ketu??? Le ta marrin vesh te gjithe kuqalashe, qe me thene te drejten , do te doja ti informoje se ke njef me shume nga te gjithe keta , dhe natyrisht ke njef me gjate si periudhe kohore??
Po si moj Kuqalashe edhe ketu do te te gjeja une ,(ose me mire me gjete ti se une hic fare) qe te mundesha te filloja te beja analizen e fotove te tua??
Ato fotot me siper ishin te bukura , por jo per tu mburrur , une te kam pare live se cfare shpirti je, qe te qesh buza gjithmone, qe cdo seconde te aktivitetit tend e ke vetem shaka (nese e do puna edhe sharje , po nga ato sharjet qe edhe djemte do vraponin me shpejtesi nga turpi e do iknin te frikesuar). Nuk di cte them tjeter por te kisha mundesi te isha atje afer teje, (natyrisht te permbushja edhe gjatesine 1.85 te pakten sepse 1.80 je vete ti :P) pra te kisha ate mundesi, nuk te leja rehat derisa te me fusje krahun (prej verteti se keshtu krahe per krahe ahuuuuu sa here kemi ecur ne te dy). Pra kuqaloshe qe ti japim fund per tani, sepse me shkrujt per ty gjithe tiparet qe ke me siguri i gjithe forumi shqiptar (djem e vajza pa perjashtim) do te braktisnin boten per te pare e te takuar nje here live, dhe nuk do zhgenjeheshin, sepse do te takonin njeriun me fantastik qe mund te ekzistoje ne diasporen tone, do te takonin vajzen e mencur e te zgjuar, shakaxhie e simpatike, (top model nga ato bjondet me floke te kuqerremta ama) etj etj etj , pra me nje fjale femra qe ka te gjitha vetite e permbledhura ne nje person te vetem.
Per nje gje do te lutesha: kur mora mesazhin tend privat pashe qe me kishe njohur, por do te te lutesha se mos ben gafe dhe me nxjerr identitetin, sepse "I-Panjohuri" duhet te mbetet forever UNKNOWN. Nese ndodh e kunderta kuqaloshe, do me zhgenjesh ( dhe kjo ska per te ndodhur se ti je si shpirt) .
TE PERSHENDES ME RESPEKT TE VECANTE DHE ME NJE DASHURI TE SINQERTE PREJ SHOKU QE STE HARRON KURRE (PA CKA SE KETO KOHET E FUNDIT NUK KA MUNDUR TE BEHET I GJALLE)
Pres nje pergjigje prej teje ketu publikisht, qe ta lexojne te gjithe se kam filluar tju krijoj alergji dhe besdi keto 2-3 dite e fundit.
KISS YOU E........!
From A........ !
hahahahaha iu ktheva disa here mesazhit per t'u siguruar qe flisje per mua, me kenaqe. Edhe te te kisha paguar s'do kishe fol ashtu, mgjte me vjen mire tek shoh qe ruan akoma te njejten konsiderate per mua.
me mungojne ato bisedat tona me ore te tera. per vit te ri do jem ne tirane, mundohu te vish dhe ti.
te tjerat i vazhdojme me email.....mire se u gjetem serish![]()
o kuqe o kuqja ime, do ma japesh mua borxh ate fustanin, ta vesh te kalvin?![]()
te pershendes ty dhe ate te panjohurin tend meqenese ehste shoku jot.
strecja kuqes
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
O kuqja , mire e ke ti lal qe po shkon per vit te ri ne Tirane , po cti bej une qe svij dot, se sapo erdha nga Tirana, dhe po shkova prape tani per vit te ri, do me marri inat Tirana e do me perzeje pastaj, lere lere po me pane me ty rrugeve, pupupupupu do ndodhe ndonje hata e do me marresh ne qafe pastaj, hahahahahahaa. Megjithese kur mendoj seedhe kjo mistrecja qenka aty, ndonjehere me prishet mendja se helbete them, ndoshta sdo te futem ne te njejten vaske dushi me ju te dyja por te pakten do jem aty kur te behen formalitetet "kredenciale" te zhveshjes dhe veshjes perpara dhe pas larjes hahahahahahah.Nejse nejse ishte shaka e tera kjo, sidoqofte pershendets mistrecen back ,megjithese sme njef, per hir te muhabetit qe keni ju te dyja.
Ishte edhe per mua kenaqesi qe u rigjetem ketu ( ehhhh si na terheq forca magnetike ne te dyve), e jo vetem ketu por rrezik ne cdo vend te ndodhemi vetem rremuje ka per te pas po u takuan tenxherja dhe kapaku. Me ka marre malli per pak "sherr" si ne ato kohe , dhe per pak thashetheme dhe "lufte" virtuale sa per te sjelle pak verdalle adoleshente te lumtur si shumica e ketyre ne forum (ato qe nuk e ndjejne veten te tille le te distancohen publikisht nga pikpamjet e mia Imperialiste-Revizioniste) haahhahahahahah, u kenaqa. Ika tani , uroj te me lexojne syte sa me shume lloqe ketu ne te ardhmen.
CIAO CIAO TE GJITHE (kuqja natyrisht mbi te gjithe te tjeret)
S'e kisha lexuar kete.Postuar mė parė nga mullaymeri
Kuqke ! Kuqke me !
O Mullai pa thuame, ke moderator(e) t'u desh te korruptoje me shishe vere te skaduar per te marre vesh ate info? Me sa di une, jo cdokush ka akses ne emrat e skedareve
"nari" shkurt per "katunari" pra :- )
Femra e piktures se Tamares eshte nje mrekulli. Nese do isha mashkull, do isha duke kerkuar infinitely nje femer te atille... Sigurisht qe me behet qejfi qe me imagjinon ashtu. Kisha ndermend te postoja nje foton tjeter timen (ehe), po nuk dua ta prish ate imazh qe ke formuar per mua, keshtu qe po e le fare....
Kuqalashe,fotografie jote eshte shume e bukur dhe e paster.Une ca dua te shof aty e shof pa problem![]()
Discover me like emptiness.......
Sikur te kishe dale pak me afer me mire do ishte megj dhe kshu je bellissima lo stesso.
Hajt lum si ti.
PnL ppl
[QUOTE]Postuar mė parė nga Kuqalashja
O Mullai ...Kisha ndermend te postoja nje foton tjeter timen (ehe)
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
Kjo eshte si burre nga turinjte, packa se restoja tregon tjeter gje.
Andromeda eshte?
(i vluari s'eshte albanez)
Krijoni Kontakt