Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69

Tema: Kuqalja

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    o kuqe, o kuqe, po shyqyr mi goce se po mendoja se do haja turshi me nje fantome.
    megjithate, dhe pse ta pashe foton, jam e bindur se ne takimin qe do leme ne nje nga lokalet e tiranes, do rri duke verdallisur syte se nuk do te te njof dot pernjehere. po shume larg resmja mi lal, per tu bashkuar me mendimin e te tjereve ketu.
    une mbaj dhe syze nganjehere. na bere per tu abonuar te okulisti tani. lol
    mire, mire, se mezi pres 24 dhjetorin une.
    shifemi.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

i/e regjistruar Maska e tolla
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    itali(milano)
    Postime
    25
    KUQALESHE here tjeter ver ndonje foto pak me te zmadhuar qe te shohim pamjen tende engjellore.ciao ciaooo
    JETA ESHTE E BUKUR

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    kuqe rrofsh qe e vore foton ashtu se per syzet e mija tamam ishte lol

edhe une kam respekt per kuqen qe eshte modera tek politika

Pergjithmone Shqiptar Maska e euzfor
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Between the heaven and the hell !
    Postime
    110

Kuqalja

S“kishe nje foto qe te kishe dale me larg?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    minneapolis
    Postime
    7
    Fotoja origjinale eshte shume me afer, por kam idene se e ke larguar qellimisht kete qe ke postuar ketu. Nuk del kollaj publikisht ti jo

<p.s. mos harro te sjellesh souvenirs kur te vish nga dc se javen e kaluar u ktheve duarbosh>

i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68
    Vetem ngjyren e flokeve na trego "kuqe" se ate se shifkam dot, pa per te tjerat mashallah i paske. Shpresoj qe ta mushim menien me na vu ne i foto tjeter. Per me rujt privacy muloje ftyren.
    Te pershendet me shume kenaqesi
    MULLAYMERI i ELBASAN-it
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    pershendetje
    une personalisht kam lexuar shume poste te tua, kuqalashe, dhe mendoj se je vertet nje vajze inteligjente dhe shume e zgjuar. te pershendes perzemersisht
    sinqerisht
    gerta

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Eh, sic thote nje miku im shume i dashur per mua (hi nese po lexon kete) nuk ka njeri qe te kete fituar imunitet ndaj komplimentave. So thanks per fjalet e mira.

Strecka, mos ki merak se do dime si ta gjejme njera tjetren ne Tirane: po pe ndonje femer rreth 1.80 te gjate e me koke te kuqe (hmm, kuqa-bjonde ne fakt) ajo jam une.
    Hej...e di sa keq me ka vajt ne mendje per njecike fergese tirane e melci te skuqura. Si me e rrahur me Shqiperine qe je zotrote, shif mos na gjesh ndonje lokal te mire ku te shkojme te hame. Darken e dyte e hame andej nga Aliu pastaj se ngela tu degju fjale te mira per te e ocin
    (Oh, ne 26 vij, me jep dy dite sa te cmallem me fisin e shoqerine e te shperndaj dhuratat qe mezi i presin, lol, e me 28 me ke tenden. Mos planifiko asgje tjeter per ate dite)

(rona, vazhdon te me perforcosh mendimin qe je teper "sharp", kot s'vazhdon per phd ti) :-)

love,
    kuqja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 08-11-2002 mė 02:03

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Po pooo sa flamur i bukur,te them te drejten Kuqe me pelqeu shume ai flamuri te fotografia,(hileqare)
    Po une si mund te te dalloj kur te vish ne Greqi se ketu jane shume ato qe kane gjatesi te tille dhe floket e tu.

alvi eshte me te vertet shume e mire,i bashkohem mendimit tend,persa i perket Kuqes
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    he he, kuqe, po dhe ti mos planifiko gje tjeter per daten 28. se merr parasysh qe je e gjitha e imja. nga mengjesi deri ne darke(nqs. 28 eshte e premte ose e shtune, se pertoj te shoh ne kalendar tani, do kalojme dhe naten bashke. ne disko mi ne disko, te kalvin)
    po marr guximin dhe po bej plane qe tani, megjithese nuk para e praktikoj kete gje. e mendoj diten te tille:

ora 10, do pime kafen e mengjesit, te nje lokal te cilin mund ta zgjedhesh ti.

rreth ores 12.30 do haet dreka, (fergese me melci) lokalin e kam gjetur.

ora 15.30 do ndahemi nga njera tjetra per pak ore. pushim i shkurter ne shtepi, dush.

ora 18.30 do pihet kafeja e mbasdites. do ikim ke rovena, te shikojme e te na shohin.lol

mbas ores 22. fillon turneu neper diskot dhe pubet e tiranes.
    (ishalla ske probleme me ato te shtepise per dalje moj)

po pate sugjerime ose verejtje, jam e hapur ti degjoj.

planifikimin e dites tjeter te takimit, ku perfshihet dhe takimi me ocin e alvit dhe dreka ke aliu, po ta le ty ne dore.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •