tung jam albani kish dashur ti mbeshtes institucionet e kosovs sa kisha pasur mundesi me dijen time kisha pasur nje apel te punojn per ket vend:
Plotësisht
Pjesërisht
Jam zhgënjyer disi
Nuk i mbështes fare
tung jam albani kish dashur ti mbeshtes institucionet e kosovs sa kisha pasur mundesi me dijen time kisha pasur nje apel te punojn per ket vend:
Definitivisht duhet te sundoj ligji.si per popull si per instuticionet.Liri Albin Kurtit.
I shkreti popull shiptar :P.
Kosove, Shqiperi, pak dallime kane.Edhe pse ca mund te thojne se Kosova eshte me e zhvilluar se Shqiperia, ndersa te tjere mendojne te kundrten.Per mua, ska ndonje dallim te madh."Fukarase" cka i servilet merr.Ska shume kerkesa.Nese i servilet me shume se 1 gje, mundohet me mendjen e tij te beje zgjedhjen me te mire.Por dihet qe fukarait nuk i servilet ndonje gje e "papare, e mire".Cfare dua te them me kete?
Pse jemi kaq "te trashe" ne si popull i thjeshte."Pronaret" jane te paket ne numer, ndersa "sherbyesit " e tyre jane shume here me shumte ne numer.Si tembeshtesim institucionet Kosovo-Shqiptare, kur keto institucione nuk jane ne sherbimin tone, por ne jemi ne sherbimin e tyre. Mendja ime revoltuese (po thjeshte nje revolte teorike, e jo praktike, sepse edhe une bej pjese tek "te trashet"), nuk mlejon qe t'i mbeshtes.T'pakten jo tani, jo derisa te "adoptohemi nga nje familje tjeter", nje familje qe te kujdeset per "femijen" e vet,nje familje "shtepiake" e jo qe ben pas karrieres.Besoj q nuk e meritojme te genjehemi me, sic po genjehemi sot, po na hjedhin hi syve, duke i nderruar antaret e vegjel te familjes, nderkohe qe te zotet e shtepise jane po ato.
Mund t'ju dukem pesimist, por ne fakt jam realist.Prinderit bilogjik nuk i zgjedhim ne, por "prinderit politik" i zgjedhim sic ke me te.Ika, se u acarava thjeshte nga fakti se jam i kufizuar brenda teorise time, pa pasur altertative te aplikimit praktik te kesaj teorije. Shnet
.
PS sa i dua shqiptaret![]()
Caeci caecos ducentes
tung nga vali une i mbshtes institucionet pjeserisht se disa jan te korruptuar e disa punojn vetem per popull.
Institucionet Kosovare jane gjithqka tjeter perveqse demokratike , dhe shyqyr qe jane ketu Kfori dhe Unmiku se na kishin shit serbise per 24h.
te dashur miq,ceshtja e Kosoves eshte nje ceshtje qe kerkon nje gjykim te thelle dhe te shendoshe,pa anime partiake.UNMIK ne vendin tone eshte nje institucion qe vetem zhvat te holla,dhe punon vetem per 7%minoritete,po keshtu edhe qeveria punon per kete 7%.Levizja Vetvendosje eshte nje levizje e drejte dhe demokratike. RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
E rendesishme eshte te fitohet pavaresia,gjithsesi me pas gjerat besoj se do te
rregullohen,shqiptaret kane qene vitale dhe nuk asnje arsye te mos jene dhe ne te
ardhmen,te mos harrojme se nuk ka pyll pa derra.
JO NEGOCIATA .
VETVENDOSJE
E rendesishme eshte qe duhet ta marrim me qdo kush pavarsin.
Si dhe lirimin e z.Albin Kurtit
Miredita juve te gjitheve une jam Fatosi dhe ju lajmerohem nga franca, desha te citoj se çeshtja e Kosoves eshte bajagi e ndjeshme sa i perket kuvendareve tone etj... sepse shumica e tyreve jane njerez qe nuk kan dy lidhje me koke dhe shum leht shiten dhe hiq nuk ma merr mendja qe nuk kishin me e shit prap kosoven ashtu siq e kan shit te paret ton , vetemm se tashti une mendoj dhe them qe intersat politike boterore kan ndryshuar dhe shyqyr per neve qe kjo esht ne anen ton dhe amerika nuk na vet fort se mos vet per neve se çka na kish gjeten neve qysh moti ishim thirr drazha apo tjeter, kershtu qe besim tek politikanet ton nuk kam absolutisht dhe prej se ka vdekur apo prej se kan helmosur te ndjerin nuk di kujt t'ia jap voten. Per UNMIK-un nuk kam fort koment sepse ata ketu kan ardhur me shum te bejn sabotazh sesa ndihmes reale politike dhe tjeter kosoves dhe do shohim se si po na lejn kur te ikin nga kosova , do jete nje kaos total sepse asgje gati nuk kan len ne duart e shqiptareve , paramendoni asnje dokument nuk esht gati, at dit kur te pavaresohet kosova ne nuk do kemi asgje, kurfarr dokumenti valid identifikimi kosovar e as dok udhetimi etj... keshtu qe flm UNMIK per te gjitha qe ki bere ne kosove? Tani per KFOR-in, une nuk kam asgje kunder tyre sepse kur ta kqyrsh shyqyr qe jan ne kosove se ish bo puna karamboll g
Krijoni Kontakt