Close

Rezultati i Sondazhit: Sa i mbështesni institucionet e Kosovës?

Votues
265. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Plotësisht

107 40.38%
  • Pjesërisht

44 16.60%
  • Jam zhgënjyer disi

48 18.11%
  • Nuk i mbështes fare

66 24.91%
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Postime
    3

mbeshtetje e institucioneve te kosoves

tung jam albani kish dashur ti mbeshtes institucionet e kosovs sa kisha pasur mundesi me dijen time kisha pasur nje apel te punojn per ket vend:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Postime
    5
    Definitivisht duhet te sundoj ligji.si per popull si per instuticionet.Liri Albin Kurtit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-03-2007
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    11
    I shkreti popull shiptar :P.
    Kosove, Shqiperi, pak dallime kane.Edhe pse ca mund te thojne se Kosova eshte me e zhvilluar se Shqiperia, ndersa te tjere mendojne te kundrten.Per mua, ska ndonje dallim te madh."Fukarase" cka i servilet merr.Ska shume kerkesa.Nese i servilet me shume se 1 gje, mundohet me mendjen e tij te beje zgjedhjen me te mire.Por dihet qe fukarait nuk i servilet ndonje gje e "papare, e mire".Cfare dua te them me kete?
    Pse jemi kaq "te trashe" ne si popull i thjeshte."Pronaret" jane te paket ne numer, ndersa "sherbyesit " e tyre jane shume here me shumte ne numer.Si tembeshtesim institucionet Kosovo-Shqiptare, kur keto institucione nuk jane ne sherbimin tone, por ne jemi ne sherbimin e tyre. Mendja ime revoltuese (po thjeshte nje revolte teorike, e jo praktike, sepse edhe une bej pjese tek "te trashet"), nuk mlejon qe t'i mbeshtes.T'pakten jo tani, jo derisa te "adoptohemi nga nje familje tjeter", nje familje qe te kujdeset per "femijen" e vet,nje familje "shtepiake" e jo qe ben pas karrieres.Besoj q nuk e meritojme te genjehemi me, sic po genjehemi sot, po na hjedhin hi syve, duke i nderruar antaret e vegjel te familjes, nderkohe qe te zotet e shtepise jane po ato.
    Mund t'ju dukem pesimist, por ne fakt jam realist.Prinderit bilogjik nuk i zgjedhim ne, por "prinderit politik" i zgjedhim sic ke me te.Ika, se u acarava thjeshte nga fakti se jam i kufizuar brenda teorise time, pa pasur altertative te aplikimit praktik te kesaj teorije . Shnet .
    PS sa i dua shqiptaret
    Caeci caecos ducentes

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Eshte kot te flas mjer fukaraja

i/e regjistruar Maska e VALMIR11
    Anëtarësuar
    01-04-2007
    Postime
    7
    tung nga vali une i mbshtes institucionet pjeserisht se disa jan te korruptuar e disa punojn vetem per popull.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2005
    Postime
    2
    Institucionet Kosovare jane gjithqka tjeter perveqse demokratike , dhe shyqyr qe jane ketu Kfori dhe Unmiku se na kishin shit serbise per 24h.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2004
    Postime
    9
    te dashur miq,ceshtja e Kosoves eshte nje ceshtje qe kerkon nje gjykim te thelle dhe te shendoshe,pa anime partiake.UNMIK ne vendin tone eshte nje institucion qe vetem zhvat te holla,dhe punon vetem per 7%minoritete,po keshtu edhe qeveria punon per kete 7%.Levizja Vetvendosje eshte nje levizje e drejte dhe demokratike. RROFTE SHQIPERIA ETNIKE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    1
    E rendesishme eshte te fitohet pavaresia,gjithsesi me pas gjerat besoj se do te
    rregullohen,shqiptaret kane qene vitale dhe nuk asnje arsye te mos jene dhe ne te
    ardhmen,te mos harrojme se nuk ka pyll pa derra.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    4
    JO NEGOCIATA .

VETVENDOSJE

E rendesishme eshte qe duhet ta marrim me qdo kush pavarsin.

Si dhe lirimin e z.Albin Kurtit

sctip
    Anëtarësuar
    23-06-2006
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    2

pune e nderlikume bajagi

Miredita juve te gjitheve une jam Fatosi dhe ju lajmerohem nga franca, desha te citoj se çeshtja e Kosoves eshte bajagi e ndjeshme sa i perket kuvendareve tone etj... sepse shumica e tyreve jane njerez qe nuk kan dy lidhje me koke dhe shum leht shiten dhe hiq nuk ma merr mendja qe nuk kishin me e shit prap kosoven ashtu siq e kan shit te paret ton , vetemm se tashti une mendoj dhe them qe intersat politike boterore kan ndryshuar dhe shyqyr per neve qe kjo esht ne anen ton dhe amerika nuk na vet fort se mos vet per neve se çka na kish gjeten neve qysh moti ishim thirr drazha apo tjeter, kershtu qe besim tek politikanet ton nuk kam absolutisht dhe prej se ka vdekur apo prej se kan helmosur te ndjerin nuk di kujt t'ia jap voten. Per UNMIK-un nuk kam fort koment sepse ata ketu kan ardhur me shum te bejn sabotazh sesa ndihmes reale politike dhe tjeter kosoves dhe do shohim se si po na lejn kur te ikin nga kosova , do jete nje kaos total sepse asgje gati nuk kan len ne duart e shqiptareve , paramendoni asnje dokument nuk esht gati, at dit kur te pavaresohet kosova ne nuk do kemi asgje, kurfarr dokumenti valid identifikimi kosovar e as dok udhetimi etj... keshtu qe flm UNMIK per te gjitha qe ki bere ne kosove? Tani per KFOR-in, une nuk kam asgje kunder tyre sepse kur ta kqyrsh shyqyr qe jan ne kosove se ish bo puna karamboll g

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •