kam nje parandjenj se Bullgaria do fitoj...![]()
kam nje parandjenj se Bullgaria do fitoj...![]()
Mire qe kemi edhe shtyllat qe te shpetojme
A nuk pate ndonje parandjenje me te mire ty, por kaq te trishtueshme a?Postuar mė parė nga FierAkja143
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
sa eshte rezultati? 0-0?
ps. davius mos qaj ti![]()
Mbaron ndeshja por fitoren se morem dot.
Nuk mund te them se e meritonim plotesisht por e donim shume kete fitore
Megjithe ate kombetarja e para
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korca_Reli : 28-03-2007 mė 13:45
hahaha fitore.
jam shume i kenaqur po barazuam.edhe me brazilin do qe mire te fitonim por ky barazim eshte shume e madhe.ka dhe 2 minuta prit se si dihet.
FORCA SHQIPERIA.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Perfundoi 0-0.
Bravo Baric ne rradhe te pare.
Bravo dhe gjithe ekipit, sidomos mbrojtjes.
Bravo dhe fatit qe na ndihmoi me ato 2 shtyllat.
urime cunave.kane luajtur shume mire sot.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Ku di un, ai Bogdani si i NGORDHUR sot. Duhej fut BUSHI me kohe. Barici gjith zevendesimet gabim, si mund te hiqet Berisha e te futet Bushi ? Bogdani qe shume shume dobet. Cana dhe Curri te mrekullueshem, edhe Beqaj pune te mire ka bere, duket dora e Strakoshes.
Me vjen mire qe ju thyen hundet Stoichkovit se perpara se te fillonin ndeshjet e ketij grupi kish bere llogarite, dhe kish thene se me Luxemburgun prtendonte 6 pike, dhe me Shqiperine po ashtu. Pyetjes se gazetareve bullgare se Shqiperia nuk eshte ekip qe njihet si i lehte, dhe ka nxjerre mjaft probleme me shume ekipe te medha, Stoichkov i qe pergjigjur pak a shume se "epo po nuk morrem 6 pike me Shqiperine eshte e kote te pretendojme per kualifikim". Le te hajne M... tani, se i pret dhe ndeshja e Shqiperise. Po te kishim fituar me Sllovenet, qe duhet te kishim fituar, ky dytakimsh Slloveni-Bullgari do ishte nej sukses I PLOTE. Gjynah.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt