Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Une ia kam shume friken mbrojtjes. Me Sllovenine nuk paten shume pune, po dhe ne ato pak raste qe paten ata, mbrojtja jone nuk u tregua ne lartesine e duhur.
    Edhe per kete ndeshje eshte parashikuar te bjere shi dhe jam i mendimit se ne terren te renduar sulmusat e gjate si Bogdani nuk japin maksimumin. Une jam per Bogdani-Kapllani ne pjesen e pare dhe Bushi-Kapllani ne te dyten. Na mungon shume nje organizator fantazist si Skela.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Skuadra jon asiher nuk e merto tifozllekun qe ne i bojme asaj.....i vetmi ojtar qe shky zemren ne vrap e djerse eshte Lorik Cana.....tjeret nje hic me zero jan.....ne e dime qe nuk jan mjshtra por te pakten te ecin vrap dhe te luajne me shpirt, se as bullgar as rumun nuk kan lojtar me te mire se ne...

Dreqi e mori gjithmon pesimist kam qene , ja te nderroj pllaken se po vjen ai dreq Luksemburgu dhe eshte me spec puna , se Bullgarin e kemi ne torbe , dy gola Berbatov , nje autogol nga Haxhi tre petulla boll i kemi !
    Vras mendjen do bej ndonje gol Kapllan ziu me Luksemburgun apo do ti lere per mwe vone !?
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Nqs mbrojtja mobilizohet dhe nuk ben gafa, une mendoj se do t'u bejme nje surprize te bukur bullgareve.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    s'kam per ti harru kurre fjalet e nje kosovari kur vite me pare thoshte:"u gzum e kurre s'u knaqem ne shqiptart"

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Te luajne mire per xhepat e tyre, se po moren ndonje pike ne Bullgari do t`ju japin leke me grushta rumunet dhe hollandezet.

Edhe per kete ndeshje eshte parashikuar te bjere shi dhe jam i mendimit se ne terren te renduar sulmusat e gjate si Bogdani nuk japin maksimumin. Une jam per Bogdani-Kapllani ne pjesen e pare dhe Bushi-Kapllani ne te dyten. Na mungon shume nje organizator fantazist si Skela.
    Jam shume dakort ! Ne vend te Skeles u zgjodh Bylykbashi,i cili per mendimin tim eshte nje krim qe nuk po thirret me ne kombetare.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga Qerim
    Jam shume dakort ! Ne vend te Skeles u zgjodh Bylykbashi,i cili per mendimin tim eshte nje krim qe nuk po thirret me ne kombetare.
    Si duket, Bylykbashi nuk ka bere aq lek sa duhet per te paguar gjoben ne FSHF qe te luaj me Kombetaren.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Shpresoj te fitoj me Bullgarin, pasi qe me Sllovenin doli ne barazim...
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    A dolen gje rezultatet e ksaj ndeshje???

Ende nuk eshte luajtur ndeshja

Neser luhet, dmth sot se eshte ber data lol

kur do perfundoj ndeshja do e nxjerim ene rezultatin ketu

Forca Kombetareeeeeeeeeeeeeee Goooooooooooooo
    #VamosArgentina

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Skandal ne Sofje, kombetarja ne lokalin "Playboy" para ndeshjes

Futbollistėt shqiptarė janė parė ditėn e hėnė rreth orės 21 tė mbrėmjes nė barin me drita tė kuqe tė Hotel "Kempinskit" nė Sofje, teksa janė relaksuar aty pėr njė orė, pėrpara se tė binin nė gjumė

Kombėtarja shqiptare dje ėshtė bėrė objekt i kronikave rozė nė mediat bullgare, teksa gazetat e kėtij vendi kanė publikuar foto tė futbollistėve nė Barin "Play-Boy", qė gjendet nė Hotel "Kempinski", aty ku janė grumbulluar futbollistėt kuqezinj. "Ekipi kombėtar i Shqipėrisė nė mbrėmjen e tė hėnės ėshtė relaksuar nė "Play-Boy", barin e hotelit ku ėshtė vendosur", - shkruante dje "topsport.bg", referuar momenteve qė futbollistėt kuqezinj kanė kaluar nė ambientet e "Kempinski Hotel". Pamjet janė transmetuar edhe nga TV7 nė Sofje, ku flitej se shoqėria e Bushit dhe e Haxhit (bullgarėt njohin vetėm ata, por nuk thuhet me saktėsi se cili futbollist ka qenė brenda nė lokal), kanė qėndruar nga ora 21 deri nė 22 nė ambientet e kėtij lokali, qė zakonisht nuk frekuentohet nga futbollistė. Mė pas lojtarėt e pėrfaqėsueses shqiptare janė larguar pėr nė dhomat e tyre dhe siē thuhet nė mediat bullgare, ata ndoshta kanė marrė urdhėr pėr tė mos qėndruar nė ambientet e kėtij lokali. Madje nuk mungon edhe ironia, teksa thuhet se ndoshta shqiptarėve nuk u kanė pėlqyer vajzat qė ndodhen brenda Barit "Play-Boy". Nė gazetat bullgare thuhet gjithashtu, se futbollistėt mund edhe tė kenė marrė urdhėr nė ato momente qė tė largohen nga ana e drejtuesve tė delegacionit. Duket se futbollistėt kanė pėrfituar edhe nga mungesa e trajnerit Oto Bariē, pėr tė shkuar nė lokalin me drita tė kuqe tė hotelit "Kempinski". Kjo, pasi trajneri kroat ėshtė i njohur pėr disiplinėn e rreptė dhe nuk dėshiron qė skuadra tė jetė e ērregullt nė grumbullime kaq tė rėndėsishme, siē ėshtė ai pėr ndeshjen qė do tė luhet sot nė mbrėmje nė stadiumin "Vasil Levski" tė Sofjes.
    Ngjarja
    Futbollistėt shqiptarė janė parė ditėn e hėnė rreth orės 21 tė mbrėmjes nė barin me drita tė kuqe tė Hotel "Kempinskit" nė Sofje, teksa janė relaksuar aty pėr njė orė, pėrpara se tė binin nė gjumė. Lajmi ėshtė raportuar nga njė pjesė e mirė e mediave bullgare, sipas tė cilave, lojtarėt e pėrfaqėsueses shqiptare kanė qenė aty pėr afro njė orė dhe mė pas janė larguar, ndoshta duke marrė edhe urdhėr nga delegacioni i ekipit. Televizioni i Sofjes TV7 ka publikuar edhe pamjet e lojtarėve, qė duket se kanė pėrfituar edhe nga mungesa e trajnerit. Ndėrkohė, tė pyetur pėr kėtė skandal, drejtuesit e Federatės Shqiptare tė Futbollit dhe tė delegacionit qė ka shoqėruar skuadrėn nė Bullgari, kanė thėnė se nė Barin "Play-Boy" tė hotelit mund tė kenė qenė tifozė dhe jo pjesėtarė tė ekipit kombėtar qė sipas tyre, ka shkuar nė Sofje pėr ndeshjen dhe jo pėr t'u zbavitur nė lokalet me drita tė kuqe. Veē kėsaj, nga delegacioni kuqezi thuhet se futbollistėt kanė qenė tė gjithė nėpėr dhoma nė orarin e caktuar mė parė nga ana e drejtuesve. Gjithsesi, skandali duket se u rikthehet atyre tė disa viteve mė parė, kur kombėtarja shqiptare ėshtė bėrė shpesh pre e paparacėve apo ėshtė denigruar nga mediat e huaja pėr shkak tė sjelljes sė futbollistėve gjatė grumbullimit. Ngjarja mė e bujshme ėshtė regjistruar nė vitin 1990 nė Londėr, teksa futbollistėt e kombėtares shqiptare kanė pėrfunduar nė burg, pasi janė kapur duke vjedhur nė njė "Dutty Free Shop" nė aeroportin e Londrės. Mė tej, disa grumbullime jashtė Shqipėrisė janė shoqėruar me probleme, ndonėse nė shumicėn e rasteve ato kanė ardhur nga vajtja nė kazino apo nga teprimi me pijet.

balkanweb

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •