brravo juventus fitoj juventusi forza juventus veq me fitore
Lecce 1 - 3 Juventus
golashenuste per juventusin jan kto
11' [0 - 1] M. Marchionni
47' [1 - 2] M. Zalayeta
64' [1 - 3] M. Camoranesi
brravo juventus fitoj juventusi forza juventus veq me fitore
Lecce 1 - 3 Juventus
golashenuste per juventusin jan kto
11' [0 - 1] M. Marchionni
47' [1 - 2] M. Zalayeta
64' [1 - 3] M. Camoranesi
Ec aty se ktu jam vete ...
Po vjen dita e shenjte, dita e hyrjes ne A, dita e hakmarrjes, dita e te qenit kampjon .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
perseri rrezik per juventusin
Sėrish "Calciopoli", sėrish Juventusi nė shėnjestėr. Rrjeta napoletane e hetimeve, qė ka sjellė orėt e fundit 48 fletėthirrje pėr mbylljen e hetimeve paraprake, mund ta trondisė sėrish botėn e futbollit italian. Emri i ri ėshtė ai i Mesinės, por Boreli ka hapur njė hetim edhe pėr ndeshjen Juventus-Milan tė 2004-ės dhe ka ndėr mend tė nisė njė proces tė ri sportiv. Kėshtu, bardhezinjtė mund tė penalizohen sėrish. "Bis"-i mė shumė i lakuar i historisė, mė i frikshmi. "Calciopoli" ose "Moxhiopoli", sido qė tė jetė, ka rihapur "dosjen 2" dhe kėrcėnon tė minojė ende sistemin e futbollit italian, akoma i pėrkushtuar nė njė lėvizje rithemelimi. Gjithēka ka ardhur papritur, tė paktėn asgjė nuk ishte parashikuar, ndryshe nga ora dhe kalendari i thuajse njė viti mė parė. Njė tjetėr herė kaos: sėrish Moxhi, sėrish Juventusi. "Zonja e vjetėr", pas njė operacion "plastik" qė i ndryshoi shumė gjėra, kthehet nė qendėr tė skandalit duke pėrballuar fantazmat e sė shkuarės sė saj dhe gabimet e njė drejtimi tė ndarė, por sėrish nė faqe tė parė tė kronikave sportive.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 15-04-2007 mė 08:02
aman mo se i kan nxjer fundin edhe keta te calcio liges vetem me juven meren pfffff.......e kan kot se nuk kan se c'ti bejn
FORZA JUVEEEEEEEEEEEE
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
edhe une kam than qashtu KUSI
juventusi nuk duhet te denohet perseri se nuk emiriton mu denu
nese e denojne edhe njher krejte italien ka me kall
Hahahah Sa Me Vjen Keq Per Ju Juventina Po Pse E Denojn Ahaha Dihet Pse Ka Ber Pislleqe E Meriton Edhe Nje Denim Ndoshta Edhe 2,3........ Aq Sa Ka Ber Aq Duhet Te Denohet.
Postuar mė parė nga bekim prushi
po frigohem se si ta denojn edhe nje her mundet me plas edhe lufta e 3 botrore![]()
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEE
FORZAAAAAAAAAAAAA Del Piero
Postuar mė parė nga ximi_Te
auuuuu ju gjene de knaceni o ximi me e denau se cat prejtni ju hahahah, ama kit oshte e kot se INSTITUCION oshte pustja
Hahaha jo une kam qejf ju te hipni ne serin A se u kalbet ma ne serin B hahahah,e di pse per tju mund njiher shaaaaam,mandej cka te dun le te bejn le tu denojn mejr me shekullor mos luni futboll.
hehehe qef kena te gjith tofozet e juventusit me hi ne serie A juventusi po juventusi nuk kalbet se ka dal ne serie B veq me provu serien B sa i perket denimit juventusin nuk do ta denojne perseri per ty ximi_te
Krijoni Kontakt