Ndeshje miqesore:
Zaragoza 2 - 1 Juventus
17' [1 - 0] D. Milito
33' [1 - 1] V. Iaquinta
45' [2 - 1] D. Milito
P.S E shifni sa larg eshte futbolli ne Primera Divisionin Spanjol prej atij ne Seria A Italy?![]()
Ndeshje miqesore:
Zaragoza 2 - 1 Juventus
17' [1 - 0] D. Milito
33' [1 - 1] V. Iaquinta
45' [2 - 1] D. Milito
P.S E shifni sa larg eshte futbolli ne Primera Divisionin Spanjol prej atij ne Seria A Italy?![]()
#VamosArgentina
#VamosArgentina
ndeshjet miqesore ne si marem parasysh shume , kur vjen puna te luhet o kemba o topi ateher vihen ne perdorim te gjitha forcat![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Sigurisht Qe Juventus Nuk Ka Dashur Te Luaj Me Te Gjitha Forcat Sepse Se Paku Nje Barazim e Kish Marrur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qendi : 08-09-2007 mė 04:26 Arsyeja: :D
@thekthi P.S E shifni sa larg eshte futbolli ne Primera Divisionin Spanjol prej atij ne Seria A Italy?
Shum larg nese kta te Serie A luajn me formacionin e dyte.
Kjo ndeshje eshte zhvilluar vetem sa me mbajt kondicionin kto juventinet te cilet nuk jan te angazhuzr ne kombetaret e tyre.
I will always remember the girl next door .........!
GOLDEN FOOT award 2007, THE WINNER IS... DEL PIERO!
Kapiteni i Juventusit Alessandro Del Piero ka fituar ēmimin presitgjioz GOLDEN FOOT 2007.
Del Piero tha: Ta fitosh ket qmin este diqka fantastike,Golden foot eshte nje qmim i rendesishem ne boten e futbollit profesionist.
Mandej ai shtoi se jam i lumtur qe gjindem ne list me kampionet si Maradona,Platini,Zico...etj.
Per me shum lexo :[CODE]http://www.goldenfoot.com/T_news.cfm?id=900[/CODE
FoRzA CaPiTaNo....FoRzA DeL PiErO....FoRzA JUVENTUS 4 EvEr ThE bEsT....
I will always remember the girl next door .........!
e mbyten me cmime Del Pieron lol
hajt ta gezoj
FORZA JUVE
FORZA DEL PIERO
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Kush eshte ai pusht qe me ka fshi postimin???
...do ju hedh ne gjyq!![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ndjej keqardhje per Juven, sepse me gjithe sakrifice eshte futur ne SERIA A dhe tash ja nisi me humbje. ()
Golat e takimit:
My silence doesn't mean I am gone!
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt