C'mendoni per telenovelen e pare shqipetare "Njerez dhe Fate''
Lini mendimi tuaj
|ICE|
C'mendoni per telenovelen e pare shqipetare "Njerez dhe Fate''
Lini mendimi tuaj
|ICE|
:F :^ekrani :F
1 nga telenovelat me te bukura qe kam pare noihere ne shqip. Ishte llahtar fare. kuptimi dhe njerzit ne film e lunin shume bukur.
po vetem 10 seri kane dale, sikur thane do dalin te tjera apo jo?
Po kam nji nga producentet ne lagje dhe me ka thene qe nga shtatori do te filloje prap !
|ICE| {me telekomande ne dore}![]()
Telenovela shqipetare eshte nje nga telenovelat me te mira ne bote per mendimin tim sepse eshte shume reale.........ice ishallah eshte e vertete
* x 0 and case closed!
Nuk e di tani me sa me kane thene nga shtatori di filloje !!!
Do zoti !!!![]()
Ice Telenovela "Njerez dhe fate" ishte me te vertete fantastike! Nje histori e bukur e nderthurur me komiken, sarkazmen, tragjedine dhe dashurine. Me ka pelqyer shume, dhe shpresoj qe te dalin dhe serit e tjera!
Mirupafshim, ia kalofshi mire.![]()
Ka ndonje website qe ta gjesh kete telenovele?Do me pelqente ta shikoja edhe une.As nuk e dija fare se kishte dale telenovele shqiptare.Keshtu eshte kur je ne USA.
Ciao!!
Dhe mua me ka pelqyer jashte mase ajo telenovele. Ishim mesuar te shihnim vetem ato te huajat ne fillim Italiane e tani Angleze po ajo Shqipe ishte vertete e realizuar bukur dhe tema ishte reale prekese.
Mezi po pres te shikoj vazhdimin e saj.
I`m just saying...
What a person does for a living,
does not say who they are.
Nuk di per nedonji vend ne web qe te kete ke te telenovele por eshte ne shitje me seri neper videoteka !
ICE te te them njelajm te mire.Telenovela eshte ne shitje ne videoteke e ku ta duash ti.
Eshte nje telenovele sh e bukur tregon nje realitet te hidhur por te vertet shqiptare,dhe shpresojme qe do ta shohim se shpejti pjesen tjeter.Por me sa di une telenovela eshte nderprere per arsye se nuk kane patur fonde dhe kushte......
JETOJE JETEN MOMENT PER MOMENT,ASHTU SIC MOMENTI QE JE DUKE JETUAR,TE JETE I FUNDIT I KESAJ JETE!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt