Postuar mė parė nga Zemrushja
Pajtohem me mendimin tend ene un ashtu them..
Postuar mė parė nga Zemrushja
Pajtohem me mendimin tend ene un ashtu them..
#VamosArgentina
hmmmm shoku tanku nga une i ke me siper mendimet ,dhe po i lexove me kujdes aty do kuptosh ,pse flase ne ate menyre ,ndoshta jeta sna ofron te gjithvete jetgjatesin qe deshirojm,deshira per te jetuar me shume na ben te jemi kunder ose jo kunder dhurimit te organeve,,,,,,,,,,, ne rastin tim jam kunder dhurimit te organeve nga te afermit ,PRA NUK MUND TE FIRMOS KURRRRRRRRR PER TI DHURUAR ORGANET E TE AFERMIT TIM NE GJENDJE TE RENDE ,PER TJA DHEN DIKUJT TJETER,,,,,,,,,,,,, JAM PLOTESISHTE DAKORTE NESE DHURUSI ORGANIT E FIRMOS VET OSE E LE VET ME GOJEN E TIJ KETE DESHIRE. besoj te thash dicka te pergjithshme mbi ate qe mendoj une per kete veprim.Postuar mė parė nga shoku_tanku
te pershendes tanku![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pershendetje per te gjithe ju qe i jeni pergjigjur kesaj teme...
Ne vecanti per bebushen;sas;shoku tanku....
Postimet e juaja jane qe te gjitha bindese ne menyren e tyre dhe shume domethenese,secili ka bindjet e veta dhe arsyet qe e shtyne qe te mendoje dhe te veproje ne menyren e duhur.
Po une te kuptoj shume mire e dashur bebushe kur thua qe nuk mund ta besh nje gje te tille per nje te afert,sepse e kuptoj qe eshte teper e dhimbshme dhe teper e veshtire.
Po nuk kemi pse te mendojme te japim organet e atyre qe na do zemra,le te flasim ketu per rastin psh kur secilit nga ne mund ti ndodhte nje aksident automobilistik dhe ku te mos kishim me rruge shpetimi...Cfare mund te benim aty per te shpetuar dike tjeter?
Jemi te afte dhe te drejte nqs marrim vendime qe i perkasin jetes sone dhe nuk mund te jemi te afte dhe te forte per te vendosur per dike tjeter,megjithese si rasti i asaj nene qe dhuroi organet e te birit,mund te kete plot!
Ju uroj te gjitheve ju mos te kini kurre probleme ne lidhje me shendetin ne jeten tuaj,ju uroj qe dhe te afermit tuaj mos te semuren kurre,ju uroj vetem lumturi dhe paqe ne shtepite tuaja,ju uroj dashuri pafund.............
respekte
"Carpe Diem"
Pėr Mua Ėshtė E Pranueshe Dhėnia E Organeve Tė Njė Njeriu Tė Vdekur Tek Njeriu Tė Cilit i Nevojitet Organi Vetėm Nėse Personi Pranon Qė Pasi Qė Tė Vdes T'ia Marrin Organet Trupore , d.m.th Nėse Personi Vendos Tė Shpėtoj Njė Jetė Kur E Di Se Jeta E Tij Tashmė Ka Mbaruar Ėshtė Gjest Human..
Nese organet e mia do shpetonin dike tjeter, normale jam Pro dhurimit te organeve, sepse nese un vdes (larg qofte) cdo me duhen organet, mund te rri edhe pa to, sepse aty do mbaj diete.. lol
Jam pro dhurimit te organeve, sepse mund te shpetohen shum jete, nese ne te gjith jemi te ndergjegjshem per kte gje.
Jam kundra , ku ta di un se cnjeri i merr organet e mia ...
Pro dhurimit te organeve,
E kam deklaru ne patent dhe ne pasaporte.
eshte nga gjerat me fisnike qe mund te beje dikush...
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
ju ka ik mendja juve ?apo cfar
te jap organet keni ik per lesh
oragnet jepen per njerzit qe do femi baba mama moter nuse etc po jo per boten sse kur te vdes i dua mke vete
e imagjinon sikur te me presin ate mua edhe tja ven dikujt tjeter o zot o zot :P
Krijoni Kontakt