Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    E veshtire te dhurosh, dhe e veshtire te marresh. Duhet pak a shum te gjendet nje ekuiliber mes dy paleve.. Jam dakort te jap (te fal jet) po jo te marr.. nese kam per te vdekur do vdes si te gjith..

Pajtohem me mendimin tend ene un ashtu them..
    #VamosArgentina

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Gjitheseicili ben ashtu si ndjen dhe ne kete rast,mendoj se predikimet jane te teperta...Sasin nuk e paragjykova,thjesht i bera nje pyetje per te ditur mendimin e tij persa i perket ketij problemi dhe e falenderoj per pergjigjen qe me ktheu,mbi te gjitha e falenderoj qe me kuptoi drejt....

Dhe tani,meqenese me ngacmove disi...do te doja te te beja edhe ty nje pyetje duke uruar qe te me kuptoje drejt...duke lene menjane paragjykimet dhe duke me kthyer nje pergjigje ashtu si e ndien apo mendon...te premtoj se nuk do te ngul kembe ne timen dhe nuk do ta komentoj pergjigjen...thjesht dua te degjoj nje pergjigje prej teje....per te mos u zgjatur me,pyetja eshte kjo:

C'mendim ka Bebushja per trafikimin e organeve....me sakte,c'mendim keni per rrembimet e femijeve per qellime te kesaj natyre?...dihet qe ky fenomen,eshte nje plage per shoqerine tone...te pakten ne vendin tone,dikur ka qene me i theksuar si fenomen,sot eshte me i rralle
    por gjithesesi egziston...nje nder faktoret dhe ai me kryesori qe behet shkak per egzistencen e ketij trafikimi,une mendoj se eshte mungesa e dhuruesve te organeve.
    Do te doja te dija prej teje,a eshte kjo plage shoqerore nje motiv i forte per tu shqetesuar?...a duhet te jete nje motiv ndergjegjesimi per ne?...a mendon se kundershtimi ne menyre kategorike nga ana jone per dhurimin e organeve ne rrethana si ato qe jane parashtruar ne teme apo ne rrethana te tjera,nuk ka nje ndikim direkt apo indirekt ne fenomenin qe te parashtrova?
    hmmmm shoku tanku nga une i ke me siper mendimet ,dhe po i lexove me kujdes aty do kuptosh ,pse flase ne ate menyre ,ndoshta jeta sna ofron te gjithvete jetgjatesin qe deshirojm,deshira per te jetuar me shume na ben te jemi kunder ose jo kunder dhurimit te organeve,,,,,,,,,,, ne rastin tim jam kunder dhurimit te organeve nga te afermit ,PRA NUK MUND TE FIRMOS KURRRRRRRRR PER TI DHURUAR ORGANET E TE AFERMIT TIM NE GJENDJE TE RENDE ,PER TJA DHEN DIKUJT TJETER,,,,,,,,,,,,, JAM PLOTESISHTE DAKORTE NESE DHURUSI ORGANIT E FIRMOS VET OSE E LE VET ME GOJEN E TIJ KETE DESHIRE. besoj te thash dicka te pergjithshme mbi ate qe mendoj une per kete veprim.
    te pershendes tanku
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje per te gjithe ju qe i jeni pergjigjur kesaj teme...
    Ne vecanti per bebushen;sas;shoku tanku....

Postimet e juaja jane qe te gjitha bindese ne menyren e tyre dhe shume domethenese,secili ka bindjet e veta dhe arsyet qe e shtyne qe te mendoje dhe te veproje ne menyren e duhur.
    Po une te kuptoj shume mire e dashur bebushe kur thua qe nuk mund ta besh nje gje te tille per nje te afert,sepse e kuptoj qe eshte teper e dhimbshme dhe teper e veshtire.
    Po nuk kemi pse te mendojme te japim organet e atyre qe na do zemra,le te flasim ketu per rastin psh kur secilit nga ne mund ti ndodhte nje aksident automobilistik dhe ku te mos kishim me rruge shpetimi...Cfare mund te benim aty per te shpetuar dike tjeter?
    Jemi te afte dhe te drejte nqs marrim vendime qe i perkasin jetes sone dhe nuk mund te jemi te afte dhe te forte per te vendosur per dike tjeter,megjithese si rasti i asaj nene qe dhuroi organet e te birit,mund te kete plot!
    Ju uroj te gjitheve ju mos te kini kurre probleme ne lidhje me shendetin ne jeten tuaj,ju uroj qe dhe te afermit tuaj mos te semuren kurre,ju uroj vetem lumturi dhe paqe ne shtepite tuaja,ju uroj dashuri pafund.............

respekte
    "Carpe Diem"

Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    Pėr Mua Ėshtė E Pranueshe Dhėnia E Organeve Tė Njė Njeriu Tė Vdekur Tek Njeriu Tė Cilit i Nevojitet Organi Vetėm Nėse Personi Pranon Qė Pasi Qė Tė Vdes T'ia Marrin Organet Trupore , d.m.th Nėse Personi Vendos Tė Shpėtoj Njė Jetė Kur E Di Se Jeta E Tij Tashmė Ka Mbaruar Ėshtė Gjest Human..

Nese organet e mia do shpetonin dike tjeter, normale jam Pro dhurimit te organeve, sepse nese un vdes (larg qofte) cdo me duhen organet, mund te rri edhe pa to, sepse aty do mbaj diete.. lol

Jam pro dhurimit te organeve, sepse mund te shpetohen shum jete, nese ne te gjith jemi te ndergjegjshem per kte gje.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Jam kundra , ku ta di un se cnjeri i merr organet e mia ...

chacha Maska e diviner
    Anėtarėsuar
    31-01-2007
    Vendndodhja
    Dibra F*** City ; Dibra e Madhe
    Postime
    353
    Pro dhurimit te organeve,
    E kam deklaru ne patent dhe ne pasaporte.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    eshte nga gjerat me fisnike qe mund te beje dikush...
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

ju ka ik mendja juve ?apo cfar
    te jap organet keni ik per lesh
    oragnet jepen per njerzit qe do femi baba mama moter nuse etc po jo per boten sse kur te vdes i dua mke vete

e imagjinon sikur te me presin ate mua edhe tja ven dikujt tjeter o zot o zot :P

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar mė parė nga PYETESORI Lexo Postimin
    ju ka ik mendja juve ?apo cfar
    te jap organet keni ik per lesh
    oragnet jepen per njerzit qe do femi baba mama moter nuse etc po jo per boten sse kur te vdes i dua mke vete

e imagjinon sikur te me presin ate mua edhe tja ven dikujt tjeter o zot o zot :P
    Preferon ti hane krimbat e jo te shpetosh nje jete?!
    • The rest is silence.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaēanikut, themelet e shtetit shqiptar nė Kosovė
    Nga SkyThinks nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  3. Dhurues organesh: Pozicioni i tė krishterit.
    Nga ABIGAIL nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2007, 15:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •