Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Sigurisht Sas kjo eshte nje teme ku ne te cilin secili nga ne ka te drejten te shprehe miratimin ose mos miratimin e tij.
    Ne po bejme thjesht nje debat dhe pyetja ime ishte thjesht cfare mund te benim ne personalisht ne te tilla raste kaq delikate dhe kaq te rendesishme.

flm dhe respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Cmendoni Per Dhenien E Organeve?
    Diēka ynore shum e mire per ato njerez qe kan nevoje them se ja baft zoti, hallall atyre njerezve qe Dhurojn Organet e Njeriut te tyre per dike qe se njohin fare .{gje pozitive}

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    per mua eshte dicka e pa pranueshme .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Sigurisht Sas kjo eshte nje teme ku ne te cilin secili nga ne ka te drejten te shprehe miratimin ose mos miratimin e tij.
    Ne po bejme thjesht nje debat dhe pyetja ime ishte thjesht cfare mund te benim ne personalisht ne te tilla raste kaq delikate dhe kaq te rendesishme.

flm dhe respekte

po pra edhe une e respektoj vendimin tend !!! une thjesht po them qe jam abstenim se nuk jap pergjigje te plote po ose jo !!! respekte edhe ty !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Cmendoni Per Dhenien E Organeve?
    Te tera le te mi marrin pasi nuk me hyjne me ne pune pasi ti kthej kamet nga dilli!
    Dhe te bejne qejf doktoret me eksperimente ne trupin tim dhe nuk me ha palla fare, sepse shkenca dhe dituria duhet te vazhdoje te permiresohet dhe shtohet.
    Largojuni paragjykimeve fetare, kulturore, historike etj dhe leshojeni veten te lire ne kete bote!
    E urreva kete nene dhe mendova se si ka mundesi qe nje nene te mos kete nje varr ku te qaje djalin e saj.
    Dmth sipas jush nena duhet te qaje tek varri i femijes sepse nuk shkon ndryshe?LOL
    Cfare fitohet nga e qara apo shkulja e flokeve?
    Po kur te vdesi edhe nena kush do e qaje djalin? A mendoni ju se do e caje koken njeri me te qara mbas 100 vjetesh per ju apo varrin tuaj?
    E pra ju jeni ne dashuri me dhimbjen dhe stresin dhe ne vecanti grate shqiptare jane kampione boterore te dramave.
    Kjo eshte nje histeri ose paragjykim antik qe nuk ka lidhje me realitetin modern qe shohim sot!
    Tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saimiri-uk : 27-03-2007 mė 17:59

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Je qe je jepi vazhdo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,na shpjego ne saj te asaj qe i kerkove SaS-it
    Gjitheseicili ben ashtu si ndjen dhe ne kete rast,mendoj se predikimet jane te teperta...Sasin nuk e paragjykova,thjesht i bera nje pyetje per te ditur mendimin e tij persa i perket ketij problemi dhe e falenderoj per pergjigjen qe me ktheu,mbi te gjitha e falenderoj qe me kuptoi drejt....

Dhe tani,meqenese me ngacmove disi...do te doja te te beja edhe ty nje pyetje duke uruar qe te me kuptoje drejt...duke lene menjane paragjykimet dhe duke me kthyer nje pergjigje ashtu si e ndien apo mendon...te premtoj se nuk do te ngul kembe ne timen dhe nuk do ta komentoj pergjigjen...thjesht dua te degjoj nje pergjigje prej teje....per te mos u zgjatur me,pyetja eshte kjo:

C'mendim ka Bebushja per trafikimin e organeve....me sakte,c'mendim keni per rrembimet e femijeve per qellime te kesaj natyre?...dihet qe ky fenomen,eshte nje plage per shoqerine tone...te pakten ne vendin tone,dikur ka qene me i theksuar si fenomen,sot eshte me i rralle
    por gjithesesi egziston...nje nder faktoret dhe ai me kryesori qe behet shkak per egzistencen e ketij trafikimi,une mendoj se eshte mungesa e dhuruesve te organeve.
    Do te doja te dija prej teje,a eshte kjo plage shoqerore nje motiv i forte per tu shqetesuar?...a duhet te jete nje motiv ndergjegjesimi per ne?...a mendon se kundershtimi ne menyre kategorike nga ana jone per dhurimin e organeve ne rrethana si ato qe jane parashtruar ne teme apo ne rrethana te tjera,nuk ka nje ndikim direkt apo indirekt ne fenomenin qe te parashtrova?

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    absolutisht kunder.......as nuk dua ti jap as ti marr....nese kam per te vdek neser me mire te vdes sot....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Sot isha duke ndjekur nje emision ne tv,ku midis publikut dhe prezantuesit te emisionit,ishin te ftuar edhe 5 nena qe kishin humbur femijet e tyre neper aksidente,nga mosha 18_25vjec.
    U befasova kur njera nga keto nena,kishte dhuruar te gjitha organet e djalit te saj,pervec nje organi te vetem,qe ishin veshet.
    E urreva kete nene dhe mendova se si ka mundesi qe nje nene te mos kete nje varr ku te qaje djalin e saj.
    Degjova nenat e tjera dhe ne mes tyre edhe nje mjeke,djali i seciles kishte vdekur ne nje aksident automobilistik,megjithese ishte mjeke,kjo nene ishte krenare per faktin se nuk kishte dhuruar asnje organ te djalit te saj te vdekur.
    Po me shume e trishtueshme ishte,kur me qindra te rinj e te reja,ishin ne pritje te nje organi te vetem per te jetuar,dikush veshken,zemren,etj,etj.
    Gruaja qe kishte dhuruar te gjitha organet e djalit te saj u ngrit ne kembe edhe tha......""djali im jeton,te gjitha organet e djalit tim jetojne,une kam me dhjetera telefonata ne dite te njerezve qe mbajne organet e djalit tim dhe ne mes te ketyre zerave une degjoj zerin e birit tim!Prandaj ju bej thirrje te gjithe njerezve,qe kur ndodhin raste te tilla,eshte mire te shpetohen disa dhjetera jete njerezish"___
    Ndjeva shume dhimbje dhe shume dashuri dhe nje respekt te vecante per kete grua kaq humanitare dhe te mrekullueshme;te cilen te gjithe e duartrokiten sikur te ishte zoti vete!
    Desha te merrja mendimin tuaj ne lidhje me kete fenomen.
    A mendoni qe mund te falim organe per te shpetuar jete te tjera ,ne raste fatkeqesisht te pashmangshme nga vdekja?
    Cfare mendoni per veprimin humanitar te kesaj nene?

Ps....nga ky emision mesova qe organet funksionojne tre ore pas vdekjes se njeriut!
    Teme shume e bukur dhe shume prekese.
    Do ishte me te vertete per te uryer ate nene ne qofte se ajo do ti shiste organet,por ne asnje menyre nuk mund ta uresh ate,sepse ajo shpetoi disa jete te tjera (qe mund te ishte edhe djali i saj).
    Eshte shume e veshtire per nje nene kjo por po te mendosh se organet e djalit te saj rrojne akoma besoj se ta "mbyt" pak dhimbjen.(ashtu sic e ke thene me siper)

Pershendetje

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    absolutisht kunder.......as nuk dua ti jap as ti marr....nese kam per te vdek neser me mire te vdes sot....

A twe te jap une ndonje organ ty mi? Vetem maje sa te lagesh edhe pastaj ma jep prap.

Ej pike zeze nuk mpo thote njeri ti japesh kur je gjalle ama nqs je ne kondita (Qofte larg) qe nuk ke zgjidhje kur te largohesh nga jeta seshte aspak e tmerrshme ti dhurosh jete nje tjetri. Ne fund te fundit nuk ke ca humb.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    E veshtire te dhurosh, dhe e veshtire te marresh. Duhet pak a shum te gjendet nje ekuiliber mes dy paleve.. Jam dakort te jap (te fal jet) po jo te marr.. nese kam per te vdekur do vdes si te gjith..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaēanikut, themelet e shtetit shqiptar nė Kosovė
    Nga SkyThinks nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  3. Dhurues organesh: Pozicioni i tė krishterit.
    Nga ABIGAIL nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2007, 15:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •