Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 118

Tema: Top Fest 4

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga Amor
    Te gjithe po flasin si babai i Gretes bleu 2000 kartela celulari Vodafone per te votuar per te bijen.Edhe mund te jete ashtu sepse kenga e Gretes nuk ishte e pelqyer as ne Shqiperi e as ne Kosove.
    ndersa une them se ata te top chanel e kan inat greten se asnje here sja kan transmetu kengen. Edhe para se te dilte fituse dhe tani qe doli. kjo sbesoj se eshte e drejte keshtu qe mvjen shume mire qe e ka fitu. ishte performance shum e arrire dhe kenga per mua ishte ne nivelet me te larta ne krahasim me te tjerat

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Greta Kendon Shum Mire Per Kete Nuk Vihet Ne Dyshim,por Te Themi Tamam Tamam Kete Radh Nuk Meritonte Te Fitonte
    Ishte Kenge Radhe E Kohe Jo Ndonje Keng E Vecante Te Gjithe Shqyen Syte Kur Fitoj Ajo ,por Ka Nje Babi Kjo Greta Tip Matrapazi Qe Ca Nuk Ben Keshtu Dhe Me Ato Sms E Derguara Eshte Dora E Te Jatit Te Saj Eshte Tip Mashtrusi ,te Gjithe Keshtu E Vlersojn
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111

top lek 4

me vjen keq qe asnje here marrin fitoren ato qe e meritojne po e marrin ato qe japin lek eshte nje gje ordinere turp top fest

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga zhizho
    Po ca Poni. E mora shume inat kur e dha kamera gjithe turinj kur mori cmimin e internetit dhe kur gazetari tha ne castet e fundit qe nuk ishte me kengetaret,por ishte larguar. Aq dhe mire se vetem oeee oeee ka knu gjithmone. Pavarsisht se nuk kam shume simpati per Greten, mbreme mpelqeu shume se mu duk tamam sikur po shifja nje performance te britni spirs. Kenga e meritonte plotesisht dhe publiku ne fund duartrokiti.

ti me mire mos kishe folur ke kjo teme se nuk merrke vesh nga muzika po thjesh te ka pelquer greta po ajo kenge ishte per te trrembur bagetite e jo per cmim uha uha uha nejse kalo mir

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Postime
    4
    Kam vetem pak fjale per te thene per top fest 4 dhe per top fest ne pergjithesi. Eshte turpi i muzikes shqiptare, turpi i artit ne pergjithesi. Me kengetare te nivelit te tilli si ciljeta,zajmina (qe jane vetem per ... dihet per ca jane vetem per kenge jo) dhe te tjere si stine e blero e ku di gjo une ca kosovare qe bejne hip hop, eshte skandal total. ku perfundoi muzika e lehte shqiptare, ne plehra, me vjen shume keq sepse kane ardhur tani nga plehrat kengetaret e top festit me kenget e tyre qe na hapin barkun.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga NoCi
    ti me mire mos kishe folur ke kjo teme se nuk merrke vesh nga muzika po thjesh te ka pelquer greta po ajo kenge ishte per te trrembur bagetite e jo per cmim uha uha uha nejse kalo mir

kush e di ca gusto prehistorike do kesh ti qe pelqeke nje kenge si te Ponit qe ishte pike e presje si kenga e vjetshme e Stine. Hajt se vitin tjeter me te njejten melodi po me tekst tjeter po e knoj une

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    kush e di ca gusto prehistorike do kesh ti qe pelqeke nje kenge si te Ponit qe ishte pike e presje si kenga e vjetshme e Stine. Hajt se vitin tjeter me te njejten melodi po me tekst tjeter po e knoj une

me mir kendo ti se sa ajo greta ik degjo nje here muzik pastaj voto ok

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga NoCi
    me mir kendo ti se sa ajo greta ik degjo nje here muzik pastaj voto ok
    e kush tha qe une sdi te kendoj. Sa inat e paske Greten mo ca behet keshtu. Sa per muzik. Kur kam degju une ti ke qene akoma te mami

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    e kush tha qe une sdi te kendoj. Sa inat e paske Greten mo ca behet keshtu. Sa per muzik. Kur kam degju une ti ke qene akoma te mami

e para avash me ato mami e dyta mos bej si 600 vjecar ok

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Greta...uhh.Ka patur kenge me te bukura edhe shume jam cudotur qe pikerisht Greta ka fituar kete edicion.
    Kenga e Tunes ka qene shume me e mire por une kam favorizuar grupet Asgje sikur Dielli dhe Ngroba,nje grup i ri por me nje potence muzikore si dhe favorit i imi ka qene Zero Zero Genti.
    ArsGothicė

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •