Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 118

Tema: Top Fest 4

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Ne asnje menyre votimet nuk ishin te rregullta.Ka shume kengetare te cilet jane votuar e ne top 10 nuk figuronin.TopFest ka filluar te behet shime ashiqare me dallavere.Kane me humb publikun keshtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    10
    Fantastik shkrimi ne albaniac. Sot pashe nje video ku jepej manipulimi qe behej ne votat per cmimin e internetit. Magjike fare
    Elbino kishte mjaft te drejte per ate cka shkruan. Nje kengetar sipas mendimit tim nuk vlen po spati disa gjera. Ka shume rendesi per mua qe nje kengetar tket za te bukur, tkercej, te performoj dhe te kete pamje cool. Patjeter dhe kenga tjet e mire dhe Greta ishte shum her me e kompletuar se Poni. Un kam qene ne nje koncert te Gretes dhe ajo din ta ngreje ne kembe njeriun sepse kendon mrekullisht mire, ndersa kur kam nigju Ponin live kam thene 'te shkretet veshet e mi'
    Sa per ikjen e njerezve ato te shkret mir qe nejten deri nfund sepse per mu ishte nji spektakel shum i lodhshem nga rroku alternativ i shijeve te bojken lakos qe na e shpifi dhe neve qe e pam ne televizor. Dhe 4 ore zhurm sdurohet. Per mu ky top fest ishte skandaloz. Poni tjet e knaq me aq se shum e kishte nga kengtare qe kno vetem jug tdali ne nje festival te madh si top fest. Jo po te dali dhe Marjola tani ne ndonje festival dhe te pretendoj cmim te par. Greta eshte shum e afirmuar dhe per mu vetem ato qe kan inat suksesin e saj flasin kshu.

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    Ne fakt lufta me e fort e votimeve nuk ishte ke top festi
    Lufta me e fort u be tek te afermit e gretes se Kush blente me shum karta

Renditja perfundimtar doli kjo

Mamaja ne vend te pare me 1047 karta te blera
    Babai ne vend te dyt me 923 karta
    Genti Lako ne vend te trete me 314 karta te blera
    nje personazh enigmatik ne vend te kater me 200 karta te blera dhe 3500 euro te sponsorizuara

Bravo greta

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga njemik

nje personazh enigmatik ne vend te kater me 200 karta te blera dhe 3500 euro te sponsorizuara

Bravo greta

lol, kshu kam nigju edhe une. Qe kishte ble babai i Gretes 2000 karta vetem per ta nxjerre te paren. Dhe kete se bonte per te marre 10000 E, po vetem sa per ti rrit reputacionin goces.

Edhe kshu shpjegohet, se ska munci, para 3 ditesh ishte ne vend te 8, dhe diten e fundit kaloi ne vend te pare.

Babane e ka te pasur, kshuqe....

Mgjth me shume flliqi veten.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga cool
    Sot me tha dikush qe Poni eshte vajza e Eli Fares,,,eshte e vertet kjo apo thashetheme???
    Sa kam degjuar Eli Fara ka nje vajze te "jashtaligjshme" (hahaha) dhe besoj se ka dicka te vertete ne kete qe te kane thene, por ende asgje nuk ka konkrete, keshtu qe hetimet vazhdojne.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    10
    Ndersa une kam nigju qe topi ska pas ca tbej qe e mori Greta. I ka ardh shume inat. Une sbesoj se kan ble karta. Per mu e meritonte plotesisht po normal qe nje goc e vogel 16 vjece do sulmohet nga te gjith sepse eshte shume e zonja. Ka kengtar qe kan nji jet e spo arrijne me pas at sukses. Kshu qe mos ia fusni kot. Kush po i hap kto thashetheme Poni ndoshta?? Normal i kishte var turijt deri ntok kur e ftun me mar cmimin e internetit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    10
    Ndersa une kam nigju qe topi ska pas ca tbej qe e mori Greta. I ka ardh shume inat. Une sbesoj se kan ble karta. Per mu e meritonte plotesisht po normal qe nje goc e vogel 16 vjece do sulmohet nga te gjith sepse eshte shume e zonja. Ka kengtar qe kan nji jet e spo arrijne me pas at sukses. Kshu qe mos ia fusni kot. Kush po i hap kto thashetheme Poni ndoshta?? Normal i kishte var turijt deri ntok kur e ftun me mar cmimin e internetit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga njemik

Bravo greta

Te paaftet jan msu duke sulmu te aftet. Se kuptoj si sulmohet Gent Lako. Po lu la nevoj per tble karta ai mer aman. Ai eshte me i miri ne treg. Cdo vit ka nxjerr hite verore si Zonja dhe Zotrinj, DJ e cila ka ber namin dhe ne Kosove, Mos shiko tjeter etj. Jeni inatci te paafte qe thoni gjera te tilla. Gentit ku i kan hy ne hak neper festivale se gjithmon ka pas kenget me tbukra

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Sa kam degjuar Eli Fara ka nje vajze te "jashtaligjshme" (hahaha) dhe besoj se ka dicka te vertete ne kete qe te kane thene, por ende asgje nuk ka konkrete, keshtu qe hetimet vazhdojne.

Zbulove gje ti per kete Ponin ??? per qe e ka nje vajz Eli Fara kete e di por eshte kjo Poni vajza e saj nuk e di...per nga pamja i ngjan mire Eli Fares.

Te shofim ne vijim a din kush per kete .
    ~Proud to be Albanian~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Te gjithe po flasin si babai i Gretes bleu 2000 kartela celulari Vodafone per te votuar per te bijen.Edhe mund te jete ashtu sepse kenga e Gretes nuk ishte e pelqyer as ne Shqiperi e as ne Kosove.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •