Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 118

Tema: Top Fest 4

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Kenget qe me pelqejne jane:

Manjola Nalbani & Adrian Gaxha
    Vesa Luma
    Evis Mula
    .....

Manjola & Adriani
    http://www.dailymotion.com/topfest/v...acion-dashurie

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Shume e gjetur mu duk ideja e Dites ne mos gaboj.

Organizatoret akoma nuk kane arritur te krijojne nje identitet te qarte te asaj se c ka perfaqeson Top Festi ne muziken shqiptare, duke eksperimentuar here pas here. Fatkeqesisht shoh se tendenca eshte e keqe, komercialitet i paster.

Personalisht mendoj se hapi me emergjent qe duhet te merret per te rritur kualitetin dhe per te sjelle dicka ndryshe eshte qe te kendohet live. Gjithsesi jam shume skeptike rreth kesaj, sepse vete organizatoret e dine mire qe kjo do ulte ne mase komercialitetin e ketij evenimenti, pra dhe fitimet do ishin ne masa shume here me te uleta. Por mua si degjues kjo nuk me intereson fare ! Une kam deshire te degjoj muzike kualitative dhe te vertete ! Respekte nga Pratolini

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Blero feat Shpat Kasapi me kengen "Falma" mendoj se do arin te marin ndonje vend...
    #VamosArgentina

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    Shumica e kengetareve te rinj kane per qellim kopjimin e shume gjerave,jo vetem te kengeve por dhe ermrat ose pseudonimet,lukun,levizjet etj etj.Pra nje vrime ne uje nga "bilbilat" e rinj qe dalin sot ne skene.

Sa per Ponjen.

Gjithmone te njejtin stil dhe te njejtin ritem ka ne c'faredo kenge qe kendon.Nuk e pelqej fare si kengetare.

Kam te njejtin mendim me ty per Ponjen,,,nuk e kam degju kengen e saj ne TopFest por nese e ka ritmin e njejt me ate kengen dale moj dale mos pyet fare...katastrof shume keq.
    ~Proud to be Albanian~

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Nuk i kam degjuar te gjitha kenget e Ponit, sidocofte......

Kenga Si trėndafil eshte kenga qe preferoj me teper nga TF4! Teksti dhe kompozimi i kenges jane te persosura per mendimin tim dhe e vetmja kritike eshte e njejta me dike qe e ka parashtruar ne postat me siper...pra ritmi monoton pa thyerje si dhe vargu i perseritur disa here radhazi.

Vargjet e kenges rikthejne memorie nga truri i shumkujt prej nesh dhe melodia e kenges eshte e tille qe te ngelet 'PlayBack' ne mendje per ore te tera.

Per sa i perket TF si aktivitet do ishe me mire ti kushtohej pak me teper seriozitet ketij organizimi.Nese do ishe per te shpallur fitues dike qe eshte i/e talentuar do ishe pe mire qe performimi te behej live ne skene. Aty do ndahej shapi nga sheqeri dhe zerat do ishin komplet te zhveshura nga efektet digitale te studios ku rekordojne keto kenge.

Regjia dhe skenografia prap me duken teper dobet! Kengetaret qe performojne ne skene humbasin lehte nga fokusi i shikuesve si rezultat i efekteve ndricueses te sinkronizuara teper dobet me ritmin e kenges.Pstaj dy ekrane projektoresh do ishe me mire te paracisnin kengetaret gjate performimit se sa efekte vizuale te dobeta dhe hiq profesionale, mbase nga ato te Windows Media Player.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Kenget qe me kan pelqye deri tani te Top fest 4 jan:
    1. Si trendafil- Poni
    2. Blero & Shapti- Falma
    3. Greta Koci (emrin e kenges ia kam harruar)
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Mu me pelqeu shume Greta Koci edhe Stine te dy keta qe me peqenj shume stine ta heq trunin si kercen ...hajde froca
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Deri tani e fiton Poni me kengen:Si trendafil!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    E degjuat kengen e Tunes?
    Deri tani mendoja se e fitonte Poni po tani jam per Tunen!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Preferencat e mia jane :
    Poni - Si trendafil
    Greta Koci - Sa me lodhe
    Tuna - Bileta
    Shpati dhe Blero - Falma
    Zanfina - Ti s'do t'ia dish per mua

Edhe Nora Istrefi do mar pjese ne TopFest dhe besoj qe do kete kenge te bukur shpresoj te fitojne keto larte.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •