Per tu ngushelluar kam filluar te shikoj BBF-ne keto kohe.
Mendoni, kaq poshte eshte Top Festi sa dhe BBF me duket me mire !
Me pak fjale do ta quaja nje konkurs alla idio-adoleshent, me ca minorene qe ngjiren dhe ulerijne !
Per tu ngushelluar kam filluar te shikoj BBF-ne keto kohe.
Mendoni, kaq poshte eshte Top Festi sa dhe BBF me duket me mire !
Me pak fjale do ta quaja nje konkurs alla idio-adoleshent, me ca minorene qe ngjiren dhe ulerijne !
Shumica e kengetareve te rinj kane per qellim kopjimin e shume gjerave,jo vetem te kengeve por dhe ermrat ose pseudonimet,lukun,levizjet etj etj.Pra nje vrime ne uje nga "bilbilat" e rinj qe dalin sot ne skene.
Sa per Ponjen.
Gjithmone te njejtin stil dhe te njejtin ritem ka ne c'faredo kenge qe kendon.Nuk e pelqej fare si kengetare.
Kjo ishte tamam me vend dhe qe ekziston vertete ne skenen e top fest.Postuar mė parė nga Pratolini
Me ka pelqy kenga dhe prezentimi i Zanfina Ismajlit si dhe i Bleros dhe Shpatit tjeret nuk i kam pa edhe aq me shume vemendje...
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Me ka pelqy kenga dhe prezentimi i Zanfina Ismajlit si dhe i Bleros dhe Shpatit tjeret nuk i kam pa edhe aq me shume vemendje...
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
eh ata bejne gjithe ate spektakel ne fund fiton Alban Skenderaj![]()
Kenget me te bukura:
Vesa Luma
Poni
Burn & Big Basta
Greta Koci
E ka humbur magjine e dikurshme. Mbase kengetaret e rinj duhet te mendojne me shume per kualitetin e kengeve, dhe jo per kualitetin e veshjeve...se per tu veshur, dime te gjithe.![]()
As qe du me dit!
Ama si flisni dhe ju ne kete teme "magjia e dikurshme" duke u vene theksi tek "dikur" a thua se Top Fest eshte nje festival me tradite nja 40-50-vjecare e tani i qenka zbehur magjia. Top Fest eshte ne sezonin e vet te katert e pershtypja ime eshte se organizatoret akoma eksperimentojne mbi drejtimin qe duhet t'i japin atij.
Urime iher per Temen qe ke hap viganvPostuar mė parė nga viganv
BABA : Pelqen ate kangen e atit cunin qe e ka Eleminimi, kang e bukur fort ajo![]()
Krijoni Kontakt