Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Red face

Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Ju lumt se bukur po e diskutoni ngjarjen e ulte dhe ti e xhenetit duke gjetur rrugen me te ulet duke ngritur dyshime se mos toleranti e patrioti Dom Lush Gjergj paska grabit e rrahur veten.
    Agimat duhet ta dine se ne Kosove probleme ka patur dhe komuniteti shume i vogel katolik kroat, po nuk po e gjej dot websiten e tyre ku tregohen abuzimet. Kshtu pra se nuk eshte mire me ja lon fajin te tjereve qe jane lenduar pasiqe i lendoni me shume.

Dhe ne Shqiperi keshtu themi se shqiptaret nuk e kane pas zakon ti demtojne objektet fetare por rrealiteti duket se po ndryshon

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=78924

hajt paqe dhe sa me shpejt pavaresia Kosoves
    une thjesht shpreha dyshim ...o e drejt e jemja kjo ...nuk thash qe sigurt ata vet e kan bo aktin sps une nuk ja kom majt qirin askujt ...nejse feja dhe objektet fetare nuk guxojn te preken...jon t'shejta...qfardo feje koft...n'fakt islami thot.. DUKE RRESPEKTU FEN E TJETRIT NDERON FEN TANE...mpuqqqqq..paqe dhe dashni people!!!!!
    -....k0s0vA jEtA jEmE....-

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Gjithashtu ka ateiste qe abuzojne femije (bile bejne gjera edhe me te ndyra se keto), ka myslimane, ka rabine, ka budiste, ka evolucioniste etj. Perse nuk i gjen ti edhe ata qe t'i postosh ketu ne forum. Une kurre nuk kam ndegjuar qe nje katolik eshte krenuar me keto akte. Perse shikon gjithmone qe t'i poshterosh te krishteret (ne kete rast katoliket) me akte individuale te disa prifterinjeve, ne vend qe t'i denosh keto sulme ndaj Kishes Katolike te Kosoves dhe prifterinjeve shqiptare me te cilet te lidhe kombi yt?
    Jo po sepse prifterinjve u ka dale nami ne mase. Sic thote populli "me mire te dale syri se nami"! Pastaj keto aktivitete kane rrenje dhe histori ne kristianizem qe me Jezusin dhe dishepujt e tij meshkuj qe i venin nga prapa. Jezusi kurre nuk u martua. Kishte vetem shoke meshkuj. Vishej si femer. Protestone paqerisht etj!
    Kurre nuk kam thene qe slamiket apo rrabite jane engjuj, por prifterinjte jane me epshor pasi nuk martohen dhe mundohen ti rezistojne ndjenjes njerezore te trasheguar prej milionave vjet te qejfit seksual. Prandaj shohim dhe keto raste abuzimi ndaj femijeve.
    Po te jete njerezimi i zgjuar mund ta hedhe ne gjyq kristianizmin dhe ta nxjerre jashte biznesi por nuk dine dhe nuk kane avokate te mire.
    Shalom

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    A mor Saimir katunari Skraparit se te ishte per ateista si puna juaj rrezik s'do kishte shume gjuhe e komb shqiptar, po ik ne ndonje teme hip hopi dhe shpreh talentin e degjeneruar muzikor. Te ishte se po shkruje per ndonje prift qe i kishte dale nami hajt mo, po jo per figura klerike te rrespektuara kombetare. Megjithate ty te falet provokimi se me siguri shoqerohesh vetem me femra, dhe kjo te ka bere me te zhdervjellet ne te shprehur. Esht gje e mire qe te pelqeka literatura e Kadarese por verja me shume veshin atyre qe thote per identitetin kombetar se ngele me thashetheme rruge si ato grate e keqia ngele.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermal 22 : 25-03-2007 më 04:38

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga saimiri-uk
    Jo po sepse prifterinjve u ka dale nami ne mase. Sic thote populli "me mire te dale syri se nami"! Pastaj keto aktivitete kane rrenje dhe histori ne kristianizem qe me Jezusin dhe dishepujt e tij meshkuj qe i venin nga prapa. Jezusi kurre nuk u martua. Kishte vetem shoke meshkuj. Vishej si femer. Protestone paqerisht etj!
    Kurre nuk kam thene qe slamiket apo rrabite jane engjuj, por prifterinjte jane me epshor pasi nuk martohen dhe mundohen ti rezistojne ndjenjes njerezore te trasheguar prej milionave vjet te qejfit seksual. Prandaj shohim dhe keto raste abuzimi ndaj femijeve.
    Ti ke nje keqkuptim te madh i nderuari Saimir. Ti vetem din te fyesh dhe asgje me shume. Eshte lehte te kritikosh te tjeret, por duhet me fakte dhe argumente. Ata qe abuzojne femije nuk jane duke i sherbyer Zotit, perkundrazi i nderuari Saimir. Misioni i Jezusit nuk eshte ashtu siq e mendon ti Saimir, por krejt ndryshe nga ajo qe e mendon ti.

Po te jete njerezimi i zgjuar mund ta hedhe ne gjyq kristianizmin dhe ta nxjerre jashte biznesi por nuk dine dhe nuk kane avokate te mire.
    Shalom
    Perkundrazi i nderuari Saimir. Cka i ofroni ju "ateistet" si zevendesim pra. Lexo per doktrinat qe kane larguar Jezus Krishtin, dhe shiko se cfare i kane sjellur ato njerzimit. Ti do te gjesh ne to vetem shkatrrim.
    E verteta nuk eshte relative.

Pershendetje.

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Ti ke nje keqkuptim te madh i nderuari Saimir.
    Faleminderit per nderimin, jeni goje embel!
    Ti vetem din te fyesh dhe asgje me shume.
    Po sa delikat jeni more, nuk guxon njeriu me sjell nje argument ose gjysme argument se prekeni thelle! Dhe qendroni ne paqe me veten nese besoni qe Jezusi do ju shpetoje dhe ai nuk ka nevoje per ankesat ose ndihment tuaj! Cdo njeri e di vete drejtimin e jetes se tij!
    Misioni i Jezusit nuk eshte ashtu siq e mendon ti Saimir, por krejt ndryshe nga ajo qe e mendon ti.
    Misioni i Jezusit ishte Mesiah (leader, mbret) i cifuteve (jo i krejt njerezimit) dhe kur individe te zgjuar ne perandorine e atehershme Romake e pane fuqine lidhese dhe drejtuese te kesaj rryme te re e bene ligj dhe u perhap kristianizmi fatkeqsisht me keto permasa qe shohim sot.
    Ata qe abuzojne femije nuk jane duke i sherbyer Zotit, perkundrazi i nderuari Saimir.
    Fajin e kane vete sepse izolohen duke mos u martuar dhe permbahen nga epshet e trasheguara natyrore.
    Cka i ofroni ju "ateistet" si zevendesim pra.
    Une nuk jam "ateist" krenar por kam dal ne konkluzionin se feja nuk jep pergjigje te sakte per krijimin e botes dhe misionin e njerezve ne toke.
    Shkenca mbase nuk i ka te tera pergjigjet por pak e nga pak po punohet per zberthimin dhe kuptimin e jetes. Versioni fetar eshte shume perfekt dhe comfort per te qene i vertete.
    Ti do te gjesh ne to vetem shkatrrim.
    Varet si e shihni ju ate pune! Kur e kishte feja ne dore i vuri flaken dhe shkaterroi kombe e familje te tera, njesoj si komunizmi. Kurse demokraci funksionale eshte ajo qe ju garanton jete te qete dhe sigurte. Cfare u nevojitet njerezve eshte mbrojtje ligjore, pune per te pagur morgage, sherbim shendetsor. Me gjithe stresin e jetes edhe feja u duhet pasi nuk eshte mjaft. Une per vete shkoj ne gym per te ulur stresin dhe lexoj rreth zhvillimeve shkencore dhe teknologjike.
    Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga saimiri-uk : 29-03-2007 më 17:05

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Faleminderit per nderimin, jeni goje embel!

Po sa delikat jeni more, nuk guxon njeriu me sjell nje argument ose gjysme argument se prekeni thelle! Dhe qendroni ne paqe me veten nese besoni qe Jezusi do ju shpetoje dhe ai nuk ka nevoje per ankesat ose ndihment tuaj! Cdo njeri e di vete drejtimin e jetes se tij!
    Ai ishte dhe eshte Shpetimtari i premtuar. Po pajtohem me kete te fundit.

Misioni i Jezusit ishte Mesiah (leader, mbret) i cifuteve (jo i krejt njerezimit) dhe kur individe te zgjuar ne perandorine e atehershme Romake e pane fuqine lidhese dhe drejtuese te kesaj rryme te re e bene ligj dhe u perhap kristianizmi fatkeqsisht me keto permasa qe shohim sot.
    Jezusi tha se Mbreteria e Tij nuk eshte e kesaj bote... Nuk e di nese ti ke lexuar Ungjillin.

Une nuk jam "ateist" krenar por kam dal ne konkluzionin se feja nuk jep pergjigje te sakte per krijimin e botes dhe misionin e njerezve ne toke.
    Shkenca mbase nuk i ka te tera pergjigjet por pak e nga pak po punohet per zberthimin dhe kuptimin e jetes. Versioni fetar eshte shume perfekt dhe comfort per te qene i vertete.
    Une nuk po them feja, por Jezusi. Shkenca nuk ka kurrfare pergjigje pothuajse, edhepse disa mund te mendojne keshtu. Jeta eshte zberthyer mijera vite me pare.

Varet si e shihni ju ate pune! Kur e kishte feja ne dore i vuri flaken dhe shkaterroi kombe e familje te tera, njesoj si komunizmi. Kurse demokraci funksionale eshte ajo qe ju garanton jete te qete dhe sigurte. Cfare u nevojitet njerezve eshte mbrojtje ligjore, pune per te pagur morgage, sherbim shendetsor. Me gjithe stresin e jetes edhe feja u duhet pasi nuk eshte mjaft. Une per vete shkoj ne gym per te ulur stresin dhe lexoj rreth zhvillimeve shkencore dhe teknologjike.
    Pershendetje
    Ne varet se cfare predikon ajo "fe". Fatkeqesisht feja eshte keqperdorur nga disa njerez per pushtet, para etj. Edhe Zoti eshte keqperdorur dhe keqperdoret edhe sot. Edhe une lexoj per shkence dhe me pelqen shume informatika, dhe jam per demokraci, ti ndoshta jeton edhe vet ne perendim dhe mund ta veresh se atje i ke te gjitha te drejtat e garantuara me ligj. Lirine e zgjedhjes duhet ta kete cdo individ, asgje nuk duhet te impohohet.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Kjo eshte gje e re nder shqiptaret. Nuk duhet te behen gjera te tilla.
    ================================================== =======
    ATY KU SHIKON SHOFERI SHKON MAKINA.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Albin Kurti: "Të gjithëve na mungojnë"
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 25-01-2006, 22:29
  3. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49
  4. UNMIK-u dhe KFOR-i kanë pezulluar aktivitetet e TMK-së jashtë vendit
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04
  5. Fushata e zgjedhjeve lokale ne Kosove
    Nga Ari-Intimidator në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 12:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •