stinla ckemi si dukesh ti mire je? dukesh me sa marr vesh une shume vajze e ndrojtur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mire se erdhe ne forum tja kalosh mire dhe shume fun and enjoy it you'll have a lot of jokes here!!!!!!!!1![]()
stinla ckemi si dukesh ti mire je? dukesh me sa marr vesh une shume vajze e ndrojtur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mire se erdhe ne forum tja kalosh mire dhe shume fun and enjoy it you'll have a lot of jokes here!!!!!!!!1![]()
Rezi
Ke shume te drejte jam nga Durresi,dhe sa per mozaikun e saj me duket se eshte demtuar shume sa nuk duket tani me.
Sa per se ku e bejne tiransit plazhin shket e tu kane shume te drejte se te gjithe shkojne nga Shkembi i kavajes e me tej por asnjehere te Iliria ose te Adriatiku,vetem ndonje rast i ralle mund ti sjelle atje:si ndonje te njohur ose dicka tjeter me terheqese.
Sa per ty Tazmania
Kur ke degjuar ti per <<Bukuroshen e Kavajes>>,me cudit pa mase
Mos valle je dashuruar me ndonje nga Kavaje dhe prandaj ke kete mendim.
Kush duron fiton
Gentian
nese mendon se jam shume e ndrojtur ben gabimin me te madh.Gjithmone keshtu nxitohesh te nxjerresh konkluzione
Dhe ju falenderoj te gjitheve per mirepritjen ketu ne forum
Thanks Stinla,
ja pra qe nuk jam dhe aq i keq ne gjeografi.
Sa per arsyen pse e beja plazhin tek Adriatiku,-
thjesht : Durrsaket me bikini
stinla mirserdhe vajze .......emer i vecante......ja kalofsh sa me mire ketu me ne.....shnet
* x 0 and case closed!
Stinla mund te me sqarosh pak muve ti, kur do jete ajo dite qe do jetosh ne boten e vertete dhe jo te enderrave.Zgjohu goce ta jetosh se eshte shume bukur.Mos e humb kohen,me degjo muve.
Mqs te pelqen kercimi do kisha deshire t'ju ftoj ne vallezim.Ju lutem.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Edi
Bota e vertete eshte shume e bukur po jo aq sa ajo e endrrave.Ti nuk ke marre pjese asnjehere ne te,me ben cudi?
Sa per vallezimin:nese kercen si ky ketu qe leviz vetem duart nuk me pelqen,sepse kete ketu nuk mund ta quash vallezim por thjesht tundje,o nga frika o nga qejfi.Ma shpjegon pak te lutem?
Kush duron fiton
Edhe une kam marre pjese ne boten e endrrave Stinla dhe e di qe eshte shume bukur,por e keqja qendron se kur zgjohesh i humbet te gjitha.
Ke shume te drejte qe mendon keshtu per vallezimin.Frika eshte se nuk kercej dot vetem kurse qefi ngaqe kam deshire te kercejme bashke mqs te pelqen kercimi.Duhet te jeshe shume kercimtare e mire.
Nejse, do bej durim.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Qe durresi ka goca te bukura kjo as qe diskutohet, por kur ato rriten prane Detit dhe ai i pershendet cdo mengjes nga dritarja,ato vajza behen sirena qe notojne ne detin e endrave dhe kane emra te cuditshem,por te mrekullueshem, si..... Stinla. Pershendetje, bashkqytetare. Dhe mos ia prish 72 shit kerceni nje valle te ty p.sh. Napolonin.
GJITHE TE MIRAT.
Kush kėrkon gėzon!
Pėrshėndetje Stinla dhe mirė se erdhe nė forum.
Shpresoj tė jesh komshia ime , me tė cilėn e kemi ngritur Floridėn nė kėmbė gjatė pushimeve nė Durrės, por edhe nėse s'je s'ka problem , urimet e mirėseardhjes janė tė vlefshme gjithsesi.
Elna
Krijoni Kontakt