Un mendoj se psikologu eshte shum i dobishem .dhe duhet konsultuar kur njeriu ka nevoj.
Un mendoj se psikologu eshte shum i dobishem .dhe duhet konsultuar kur njeriu ka nevoj.
Miro mos ja fut kot,as besojne shqiptaret tek psikologu.tek dajaku edhe ndoshta.Paret e psikologut u duken pare kot.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Postuar më parë nga miri uk
teme interesante,
Te gjithe kemi nevoje per nje psikollog,kush me shume e kush me pak!
Po jo te gjithe e pranojne qe ne te vertete duhet te shkonin ta takonin pak!![]()
"Carpe Diem"
Personalisht , jam absolutisht kunder vajtjes tek psikologu. As kam shkuar dhe as kam per te shkuar kurre. Ka momentje pakenaqesie ose merzitje njeriu, por duhet te jete i zoti vete te dale nga ajo gjendje e veshtire . Pale kur degjoj qe ( njerez normale ) marrin ilace kunder depresionit. E tmerrshme !
Where does a thought go when it's forgotten?
Sa i perket besimit tek psikologu ne shqiptari,mendoj se ai eshte ne nivelin zero.
po mori vesh njeri s eke vajtur tek psikologu,te quajne te çmendur edhepse une personalisht jam e mendimit se te gjithe ne,te sulmuar nga stresi i perditshem dhe nga problemet kemi nevoje per psikologe.
ArsGothicë
Sma merr mendja qe shoqeria shqiptare eshte ne gati ne ate shkalle sa te pranoj keshillat e psikologut. Kane halle te tjera.
Personalisht mendoj nuk kam nevoj per te pare psikolog por sma merr mendja se qe do shkoj me kembet e mia te psikologu. Shkurt nuk besoj qe do me ndryshoj gjendjen time.
Nuk do thot qe je i cmendur te kshillohesh me psicologet ,njeriu ka probleme ne jet ka nevoj te flas me dike per gjerat qe e mundojn. mendoj se shqiptaret ne shqiperi nuk vlersojn punen e ti por kshilloj kush ka nevoj ta takoj se ndikon shum ne uljen stresit dhe depresionit. un ie vlersoj shum se e kam provuar . respekt per te gjith .MIRI
Shqiptaret tek Psikollogu?
Miri na sqaro ihere neve Shqiptareve cfare eshte ky Psikollogu derman.
Po ku ja dine deren shqiptaret Psikollogut ore derman se na bere njesh me Ameriken ku 2 persona ne 3 shkojne te psikollogu.Jemi rehat nga mendja neve lal.![]()
ok il SANTO se shum mrapa nesh eshte amerika lali .ti don te thuash gjith shqiptaret jan psikolog
Jo derman me keqkuptove.Dua te them se psikologu eshte vendi i fundit qe zgjedhin shqiptaret per te zgjidhur Problemet e tyre.![]()
Krijoni Kontakt