Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    dmth nuk vuan.te lusin................................... good
    atehere po te jap divorcin qe tani. mbase tek rradha para oborrit te del ndonje zocke qe kerkon.
    Uroj qe ne kete moment te flasesh nga nervat...po sigurisht qe flet nga nervat
    ..avash moj grua se nuk eshte nevoja ti marrim gjerat flake per flake..nje llaf te thashe une ty dhe ti direkt me permend divorcin...mendoji mire keto qe thua se mund te behesh pishman...une asnjehere s'te kam permendur divorcin...po te ishte se une kisha ndonje fiksim per ato zockat e rradhes,nuk do te ishim te dy sot

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    mbase te pelqen te mbash kshu fshehur......................gjithmone kam dashur nje familje shume private/ te qete jo nje ku ne oborrin e burrit jane gocat si tek radha e qumeshtit ne kohen e enverit.

lere fare. firmos divorcin dhe mbaroj muabeti.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Arben!...ty ti kam bere hallall te gjitha...te kam shok per koke dhe e di qe edhe ato qe ke thene,i ke thene sepse behesh per mua...per pantallonat verejtjen ja kam bere dhe ja bej Santos...me thuaj mor vlla...si mund ta fusim ne shtepi nje shok te tille qe rri gjithe diten me pantallona zberthyer..nuk do ta vija ne dyshim
    ndershmerine e Santos por do behemi me kalamaj mor vlla...c'fare ti them une cunit apo goces neser kur te vije e te me thote....-o baaa,xhaxhi Santos i kane rene pantallonat

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    mbase te pelqen te mbash kshu fshehur......................gjithmone kam dashur nje familje shume private/ te qete jo nje ku ne oborrin e burrit jane gocat si tek radha e qumeshtit ne kohen e enverit.

lere fare. firmos divorcin dhe mbaroj muabeti.
    Aman edhe ti,per nje llaf goje shkon direkt ne ekstrem..po bej shaka moj te mori e mira te mori...per kaq e ben namin vuaj hallit neser kur te kemi probleme akoma edhe me te medhaja se kaq...mblidh mendjen grua...mos i ver shkelmin dashurise tone sepse do te ishte mekat dhe qe te dy do te humbisnim shume nga kjo,do te humbisnim veten tone...le qe e di une...keto skena xhelozije i ben nga sevdaja e madhe qe ke per mua

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    ANGEL po nuk fillove te pish RAKI nga keto xhevahire do te vazhdosh te nxjerresh nga goja.Qe te justifikosh fillimin e te pirit Raki do t'i thuash njerezve:"Une nuk desha po c'ti bej burrit qe s'e kuptoj kur jam esell"
    C'jane keto divorcologjira te pamenduara ?Hajde ngrije nje gote dhe ndrysho kendveshtrim se keshtu te ka hije .Mos e merr si urdher merre si keshille te nje miku qe do te miren tende dhe te Shokut .

Shoku !
    Pamja e IL-SANTOS nuk duhet keqinterpretuar.Po te mendosh karakterin "lakuriq"te mendimeve te tij do te ish me e drejte ta quajme ana tjeter e medaljes se realitetit,keshtu mendoj une.
    Gezushem.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    E mor shoku Tanku te pata thene qe na duhet nje shtepi e re ,ja ku e morem ,me kete rast duhet ta djegim....{jo shtepine } .Shiko si plas muhabeti se here vine ne shtepine tone .Le te me thote njeri ,ka shtepi me te zhurmeshme se e jona ?
    Une po bej nxemjen me nji dopjo se kaldajen me tallash nuk na e paskan instaluar
    akoma .Kjo eshte e para ,te tjerat na i kallzoni juve ,c kemi na i gjo te reeee.Uf,,, plasa per i cik muhabet Rakie

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

bre bre

Ore Shoku_Tanku, po si kshu tani qe u sistemuat me shtepi te re filluan grindjet ne familje. Me bashkeshorten tate skam pun se nuk e njoh e sma prezantove zotrote para se te lidheshit por ty do te te bej rezil.
    Jo per nai gje por shoket per kete pune jane.
    Po si ore shejtan kalama pijanec nuk me ke folur fare per problemet ne familje, duke ditur qe mund te te jap edhe ndonje keshille te vlefshme juridike se ne te tilla raste nuk i dihet kurre duhet te jesh i parapergatitur mir. Me gjith respektin per nusen tate por femrat ne te tilla raste behen shume te rrezikshm dhe te paparashikushme. Harrove cfare shkruanin gazetat per ate vicin a ibrahimovicin qe ka ay. 2,2 miliarde e ca dollare do tia zhvashte nusja. Po ti ore qyqar cdo ti japesh, apo te na dalesh i rruarr dhe i qethur. Jo se dua te ndjell ters po eshte me mire ti mendosh te gjitha edhe me te keqen kshu qe si do te jete puna behu tolerant se nusja ka te drejte edhe tja fusi kot ndonjehere keshtu qe mos u trego konfliktual por ji i qete se gjanem une per te ndershem te kam njohur deri tani, po doren ne zjarr se ve me then te drejten se kur te hypin avujt e rakise ...
    Edhe hapju shoqerise e mos ki frike te kerkosh ndihmen tone.
    Edhe bej thirrje e per te gjithe femrat ktu ti flasin nje cik edhe asaj shejtankes, avash i thoni nje cik se nuk ka dal shoku_tanku ne ankand ta marre kush te munde, se ai po ja dha fjalen njeres maksimumi del edhe me nje tjeter.
    Por per kete e ka fajin shoqeria civile qe nuk proteston per gjera te tilla qe ndikojne ne psikollogjine e njerezve te thjeshte si per shembull tabela e parrulla te tilla si
    "merr dy paguaj nje","Burri i mire me gra shume", "duaje nusen si dashnoren tende" etj etj. E cfaj ka nje qyqar(ne kuptimin e mire te fjales) qe ndonjehere, le te themi edhe pak i dehur behet pre e ketyre iskenimeve te turpshme te shoqerise kapitaliste-borgjeze-revizioniste.
    Shoku_tanku, rriji me prane nuses e tregoje veten o kapedan trim sy shqiponje!
    E mos tu shpofshin kurre rrotat e tankut ishallah!
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Gezuar

Te gjithe anetareve te shoqates dhe ne vecanti iniciatorit patriot dhe nuses se tij ju uroj nga zemra gezuar festen e Novruzit!
    Gezim paci ngado e mos ju mungofte shishja e rakise ne bufete tuaja!
    Hajt me fund!
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    habitem nga efikasiteti i miqve te tankut.po se nga e moren vesh...!?!?!?!?.e mir mir.Po c'ti besh.nuk ke zgjidhje tanku,angel ka te drejte,dhe sic tha shoku yt "te na dalesh i rruarr dhe i qethur".
    Megjithate,une do te te jap nje keshille,pije rakine vetem naten,qe te mos biesh ne sy.PO naten vone ama ,se me heret...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    habitem nga efikasiteti i miqve te tankut.po se nga e moren vesh...!?!?!?!?.e mir mir.Po c'ti besh.nuk ke zgjidhje tanku,angel ka te drejte,dhe sic tha shoku yt "te na dalesh i rruarr dhe i qethur".
    Megjithate,une do te te jap nje keshille,pije rakine vetem naten,qe te mos biesh ne sy.PO naten vone ama ,se me heret...

Pershendetje te gjitheve,
    Uroj qe te jeni mire te gjithe dhe gezuar dhe ne shendetin tuaj!
    Angel po pse mban meri me burrin moj per gjera kaq te vogla!!!
    Nuk prishet fejesa per nje fjale goje,hajde pajtohuni tani se ska me lezet!
    "Carpe Diem"

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •