Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    FLM shoku tanku

Ma ngrofe zemren me keto fjale ,shyqyr qe me dhe shpresa qe do martohem edhe une te pakten.
    Edhe une do vij ne dasmen tende dhe Angel dhe dua te pi shampanje,po pati mundesi.Hajde gezuar,une po pi nje whisky tani me fund per ju te gjithe.
    Hajt ne dasmat tona!
    Ti te vish ne dasmen time pa jo shampanje,por vere nga ajo me e mira(shtrenjta) do te te shtroj perpara...po avash me pijen,he tu befsha,mos e kthe me fund se te ben keq...me degjo mua se jane te poshtra ato pijet me ngjyre...edhe une te premtoj se ne dasmen tende nuk do te mbaj peris...do ta pi rakine me gjyma....do ta djeg fare...gezuar

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Ti te vish ne dasmen time pa jo shampanje,por vere nga ajo me e mira(shtrenjta) do te te shtroj perpara...po avash me pijen,he tu befsha,mos e kthe me fund se te ben keq...me degjo mua se jane te poshtra ato pijet me ngjyre...edhe une te premtoj se ne dasmen tende nuk do te mbaj peris...do ta pi rakine me gjyma....do ta djeg fare...gezuar
    avash ore,,kush te dha leje te ikesh ne dasem te ksajjt.

ne dasem do ik une ti do rrish me kalamojt,,,,,,,kur te martohet ndoj shoku jot ik ti pastaj.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^

ne dasem do ik une ti do rrish me kalamojt,,,,,,,kur te martohet ndoj shoku jot ik ti pastaj.

Mire ja bere,po une ju kam ftuar te dyve ;pse mi aq vone do martohem une sa te keni bere ju gjithe ata kalamaj?Mos o zot!Me shpejt ishalla!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395

Orpo sikur qameti te behet...sikur toka e qelli te behen bashke,une ne dasmen e Di_Anes nuk rri pa vajtur..nese e ke problem do te shkojme te gjithe bashke,do te te marr edhe ty e kalamajte se me hengre

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Orpo sikur qameti te behet...sikur toka e qelli te behen bashke,une ne dasmen e Di_Anes nuk rri pa vajtur..nese e ke problem do te shkojme te gjithe bashke,do te te marr edhe ty e kalamajte se me hengre
    vetem ti harroje qe do ikesh,,me token as me qiellin. me mua po

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    vetem ti harroje qe do ikesh,,me token as me qiellin. me mua po
    Po me ty moj me ty do iki se me hengre shpirtin

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Nuk kam nevoje per 5 mije lekeshin tend me dreq jo,rakine e bej vete dhe nuk kam nevoje ta ble...Futa vicin ne kasolle thote!...kujdes me keto krahasimet se na bere kopesht zollogjik na bere...mos fol per gruan time me te tilla terma se e di c'fare te punoj apo jo?!...lere se s'po ta them....more vesh ti ereee...te mart dreqi koken tende te marteeree...te caft lepri eree....te qafsha ty te qafsha se e ke bere koken time bostan fare e ke bere...ma hoqe kapakun....une rakine do ta le po nuk lihet keshtu tak fak e uruara...
    Ja m'u be vone se s'e do ti 5000 lekeshin... e mbaj per vete une, blej te perbrendeshme..... dmth zorre, plendes hahaha qe te shty rakine....
    Ti re laco mo me thuaj mua te cafte lepri se ta caj koken me gurje une...oj qy...
    Ik ler rakine ate te besh se s'te le une te tallesh me Angel ti, ta ha guxhumanin... Ja keshtu
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Rreeeevooooluciooooniii maaaarshooooon!...Po si jeni bere keshtu edhe ju femrat tona moj amani!...ta hani guxhumarrin per nje llaf goje...jo or po kishin lezet femrat e meparshme...te lanin kembet....pinin ujin... dhe nuk benin ze fare!
    Ju keni harbuar fare moj xhan...te thyeni ne mest te thyeni!...mjere ne burrat thuaa!!!

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    O Shoku po prap do i alkolizosh robt ore

RrespekTe -_ ^
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga nadule
    Ja m'u be vone se s'e do ti 5000 lekeshin... e mbaj per vete une, blej te perbrendeshme..... dmth zorre, plendes hahaha qe te shty rakine....
    Ti re laco mo me thuaj mua te cafte lepri se ta caj koken me gurje une...oj qy...
    Ik ler rakine ate te besh se s'te le une te tallesh me Angel ti, ta ha guxhumanin... Ja keshtu
    si e kam kete une o zot, si hitleri kunder juwish dhe kjo :P
    si shpirt.................. shoku burri,,,,matu mire kur don te dalesh jasht rregullave.

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •