Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gruje!!!..ne pijedashesve,nuk na pelqejne shakara te tilla me kapare...ne na pelqen te pime e te mos paguajme...nga kam qene keto dite thote?!...nuk e sheh?!..me ka rene bretku nga mengjesi ne darke duke ndertuar shtepine e re!
    Tani vjen ti dhe na kujton lejet e ndertimit!...po kush te jep leje ndertimi ketu ne Shqiperi moj e uruar?!...ketu nuk eshte zgjidhur akoma problemi i pronave...me ngrite leshte perpjete nga tensioni tani...te kontaktoj me ata pijetaret rakidashes
    ,anetare te shoqates tone qe jane ne qeverri, ne menyre qe te mos kemi probleme me policine ndertimore te pakten....he c'na fute ne belara moj e uruar!
    Nejse nejse...nje kisssssssssssssssssssssssssss te forte edhe per ty se vertet qe me kishte marre malli...te dua shume

Kristiano!...te te them te drejten, gjithmone kam menduar se isha nje njeri pa fat
    derisa erdhi dita qe u njoha me gruan time te dashur...tani e kuptoj se fati egziston vertet dhe se me ne fund u tregua zemergjere me mua...nje grua te tille qe te me kuptonte me se miri,qe te me mbeshteste ne detyrat e mia te veshtira,qe te me pranonte per kete qe jam(megjithese shume i veshtire per tu pranuar)!...nuk besoja kurre se do ta gjeja!Sa per shtepine,jam i bindur se do te jete nje strehe shume here me komode dhe me e bukur se e para!...do ti propozoj edhe gruas qe te transferohemi ne kete shtepi me qe ajo pelqente te kishim nje familje numeroze.....

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ja ta gezoni...urdheroni dhe pakon e llokumeve...dhe 5000 lekshin...ma paci hallall
    Jo ti re jo... se s'i ploteson kushtet per t'u uruar ti... gjasme e le pijen tiiiiiiiiiii apo aq e kishe, sa e fute vicin ne kasolle? Me Angel e kam... Ja dhe nje here Angel ta gezosh shtepine e burrit... Ju qafsha qe te dyve....
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga nadule
    Ja ta gezoni...urdheroni dhe pakon e llokumeve...dhe 5000 lekshin...ma paci hallall
    Jo ti re jo... se s'i ploteson kushtet per t'u uruar ti... gjasme e le pijen tiiiiiiiiiii apo aq e kishe, sa e fute vicin ne kasolle? Me Angel e kam... Ja dhe nje here Angel ta gezosh shtepine e burrit... Ju qafsha qe te dyve....
    cne mu mi,,qaj ate...............loooooooooool..pijen ka per ta lene ky se sben.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    mire tanku,ta gezosh shpine dhe gruan.paci jete sa me te lumtur,po mece ke nje grua kaq te mire,mendoj se duhet te pish me pak.
    po ta kisha une,eheeeeeeee,do e kisha lene fare birren ndoshta.nejse.
    jo per te gjithe fati egziston,psh. per mua jo.
    Hajt gezuar!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje te gjithe juve ne vecanti Angel,shoku tanku,alnosa,nadule.
    Uroj te jeni mire qe te gjithe dhe pergezime per sofren e re.
    Lum si ju qe keni gjetur njeriun e zemres,fat edhe lumturi ju uroj.

respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga nadule
    Nuk kam nevoje per 5 mije lekeshin tend me dreq jo,rakine e bej vete dhe nuk kam nevoje ta ble...Futa vicin ne kasolle thote!...kujdes me keto krahasimet se na bere kopesht zollogjik na bere...mos fol per gruan time me te tilla terma se e di c'fare te punoj apo jo?!...lere se s'po ta them....more vesh ti ereee...te mart dreqi koken tende te marteeree...te caft lepri eree....te qafsha ty te qafsha se e ke bere koken time bostan fare e ke bere...ma hoqe kapakun....une rakine do ta le po nuk lihet keshtu tak fak e uruara...

Gruje!...te betohem ne emer te dashurise sone qe po perpiqem ta le rakine...kam bere goxha progres....nga nje kile,tani pi gjysme kile raki ne dite...megjithate ti per nje gje te jesh e sigurt,une o te le ty,o le rakine....bej shaka...rakine,me fal!ty
    nuk kam per te te lene asnjehere...te premtoj se ne te ardhmen,nuk do te kem te bej aspak me ate femer dehese(rakine)qe ma mori shpirtin...qe tani ,domethene
    qe mbas disa ditesh e tutje,do te dehem vetem me dashurine tende...

Kristiano!...mos kujto se une nuk ja di vleren kesaj dhurate qe fati me ofroi....do te vertetoj se di ta meritoj...do ta shohesh!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

respekte
    Ja mire se na erdhe Di_Ana!...do te te ofroja nje gote rakie por nga qe po perpiqem ta le vete,kam hall se e filloj prape..lere pastaj qe nuk na ben mire as per shendetin.....po ti mos u merzit e dashur per njeriun e zemres...ke per te pare se ke per ta gjetur...ja, ketu do jemi e do flasim ....ne dasmen tende u pjekshim ishalla

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

respekte
    PERSHENDETJE!!!MIRESEERDHE..UNE JAM ANETARI I RI I SOFRES SE RE.
    UNE NE FAKT PI VETEM BIRREN,NDERSA KETU SIC SHIHET,BEHET FJALE PER TE ALKOLIZUARIT E RAKISE,E MEGHITHATE, TANKU BERI NJE PERJASHTIM PER MUA,DHE PER KETE E FALENDEROJ .
    KETU PO LIND SI KONKURENCE,NDERMJET BIRRES DHE RAKISE.UNE,DO TE OFROJA NJE BIRRE,MEQE SHOKU TANKU PO PERPIQET TE LERE RAKINE,PASI UNE SKAM NDERMEND TANI PER TANI TA LE,PO DO E LE EDHE UNE PO HEEE.ME PAS,NESE DO ,FUTI EDHE NJE KONJAK,PAGUAJ UNE
    NEJSE,HAJT GEZUAR!!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Ja mire se na erdhe Di_Ana!...do te te ofroja nje gote rakie por nga qe po perpiqem ta le vete,kam hall se e filloj prape..lere pastaj qe nuk na ben mire as per shendetin.....po ti mos u merzit e dashur per njeriun e zemres...ke per te pare se ke per ta gjetur...ja, ketu do jemi e do flasim ....ne dasmen tende u pjekshim ishalla

FLM shoku tanku

Ma ngrofe zemren me keto fjale ,shyqyr qe me dhe shpresa qe do martohem edhe une te pakten.
    Edhe une do vij ne dasmen tende dhe Angel dhe dua te pi shampanje,po pati mundesi.Hajde gezuar,une po pi nje whisky tani me fund per ju te gjithe.
    Hajt ne dasmat tona!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    PERSHENDETJE!!!MIRESEERDHE..UNE JAM ANETARI I RI I SOFRES SE RE.
    UNE NE FAKT PI VETEM BIRREN,NDERSA KETU SIC SHIHET,BEHET FJALE PER TE ALKOLIZUARIT E RAKISE,E MEGHITHATE, TANKU BERI NJE PERJASHTIM PER MUA,DHE PER KETE E FALENDEROJ .
    KETU PO LIND SI KONKURENCE,NDERMJET BIRRES DHE RAKISE.UNE,DO TE OFROJA NJE BIRRE,MEQE SHOKU TANKU PO PERPIQET TE LERE RAKINE,PASI UNE SKAM NDERMEND TANI PER TANI TA LE,PO DO E LE EDHE UNE PO HEEE.ME PAS,NESE DO ,FUTI EDHE NJE KONJAK,PAGUAJ UNE
    NEJSE,HAJT GEZUAR!!

Flm per pershendetjen;

Je shume i sjellshem po konjakun nuk e pi dot...po ska gje,mjafton llafi i mire!
    "Carpe Diem"

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •