Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Po c'priste ajo, ti shtronin petale trendafili kudo qe i shkelte kemba ne Shqiperi?

Jam i sigurte qe veshtiresite dhe sakrificat qe ka kaluar ne Kukes jane shaka para diskriminimit qe do i behej ne Serbi me nje burre shqiptar.

Tashi dashnia eshte i cike me dhimbje dhe sakrifica.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Thone: c'ta ben femija, s'ta ben Perendia.

Ne te tille rast, c'ta ben historia, s'ta ben Perendia. Na paska kafsheruar deri ne palce (me kafsherim ne kete rast kuptohet zhveshje nga ndjenja humane.) C'nuditet i shemtuar ...

Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Vertet c'te ben historia s'ta ben as femija as perendia. Vecse historine njerezit e bejne, jo e anasjellta.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Fitoi Luani

Ejani ta vajtojme shkinen
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga lone_star
    Vertet c'te ben historia s'ta ben as femija as perendia. Vecse historine njerezit e bejne, jo e anasjellta.
    Lone_star, me pelqeu pergjigja jote .
    Por te ben te hysh ne biseda te tjera (pak jashte teme) se kush e shkruan historine, si eshte shkruar, si mund te ishte shkruar, si do e shkruajme ... e te tjera analiza (jo vetem filozofike.) Apo dhe ne rryma politike, si a ka evolucion historik, apo ajo vetem perseritet etj etj etj.

Citim Postuar më parë nga lone_star
    Po c'priste ajo, ti shtronin petale trendafili kudo qe i shkelte kemba ne Shqiperi?

Jam i sigurte qe veshtiresite dhe sakrificat qe ka kaluar ne Kukes jane shaka para diskriminimit qe do i behej ne Serbi me nje burre shqiptar.

Tashi dashnia eshte i cike me dhimbje dhe sakrifica.
    Ajo nuk eshte diskriminuar nga shqiptaret, por ajo e pesoi bashke me familjen e saj nga regjimi komunist.
    Ne Kukes (qyteti i vjeter e jo ky i tashmi) kane jetuar dhe gra te tjera serbe, turke, greke dhe izraelite dhe popullsia dominuese e qytetit kane qene kosovar nga Gjakova, Prizreni e qytete te tjera te Kosoves.

Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Luaneshe, (tingellon sh me bukur ne shqip se ne anglisht se te mbush gojen kur thua luaneshe )

Historia jone ne ballkan ne lidhje me serbet e greket sidomos kjo e aferta eshte e gjalle dhe e pashkruar akoma. Eshte akoma duke u bere. Shqiptaret kosovare akoma i mbajne mend shume mire c'u kane bere serbet atyre. Une nuk njoh ndonje kosovar qe te mos kete te pakten nje familje te afert pa u shperngulur gjate luftes se 98's. Qe u eshte djegur shtepia dhe u eshte vrare te pakten nje anetar i familjes. Edhe ne ne Shqiperi akoma i kemi te gjalla keto kujtime.
    Akoma Kosova nuk eshte e pavarur. Akoma serbet besojne se kosova eshte djepi i Serbise dhe se kosovaret nuk meritojne te jene te lire.

Edhe ajo historia tjeter, ajo e shkruara eshte akoma me makabre. Serbet kane me shume se nje shekull qe kane zbatuar metoden e 'Tokes se Djegur' ne Kosove.

Une nuk mendoj se te gjithe serbet jane te keqinj dhe kriminele. Biles besoj se shumica jane njerez te mire ashtu si une e ti. Dhe eshte krejt normale dashuria e nje serbeje dhe shqiptari. Po ne shumicen e rasteve eshte indiferenca krimi me i madh. Mos harro qe serbet zgjodhen Miloshevicin ne krye te tyre dhe shumica ishin indiferente ndaj krimeve te tij ne Bosnie dhe Kosove. Prandaj eshte pergjegjesia e tyre kolektive. Eshte krimi i tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 17-03-2007 më 19:56

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    yll i vetmuar, (lol, tingellon me pak "tragjike" ne anglisht )

Kliko tek ky link per nje vizion se si mund te "shkruhet" historia.

Kliko: Kosovo clubbers

Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Eh me behet zemra mal.
    Kosovaret do u duhet te mesojne te bashkejetojne me serbet heret a vone. Do me behet zemra akoma me mal kur Kosova te behet e pavarur nga Serbia dhe shqiptaret me serbet te qeverisin se bashku.

(lone_star='qe ha buke vec dmth me i mire se te tjeret', no tragedy there...)

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103
    sa keq ...sh keq qe kjo gruja o trajtu n'kete menyr.....paska vujt sh e shkreta....tek e fundit jo kejt serbt jon njesoj....qdo njeri e ka karakterin e vet pa marr parasysh rracen te ciles i perket .....pse kjo duhet t'paguj per krimet e bome nga serbt (kriminela) tjer??!!???

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gruaja e dashuruar pas elbasanlliut 28 vjeçar detyrohet të shesë
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 01:04
  2. Williams dhe Kate të dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  3. Historia e trishtë e mjellmës së dashuruar (rm)
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  4. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34
  5. Jeni dashuruar ndonjëherë pas një pikture?
    Nga katana në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-05-2002, 16:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •