Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Peshėngritje: Fetije Kasaj

Peshėngritėsja Fetije Kasaj ėshtė shpallur nėnkampione e trefishtė e Europės nė peshėn 58 kg nė Kampionatin e 19-tė Europian tė Peshėngritjes pėr Femra, qė po zhvillohet nė Poloni. Kasaj ėshtė fituese e tri medaljeve tė argjendta: me 97 kg nė stilin e shkėputjes, 130 kg nė stilin e shtytjes dhe me 227 kg nė dygarėsh. Rivalja mė e fortė e shqiptares Kasaj ka qenė pa dyshim rusja Marina Shainova, e cila jo vetėm qė fiton medaljen e artė nė tė tri stilet, por thyen edhe rekordin europian nė stilin e shkėputjes me 102 kg dhe rekordin botėror nė stilin e shtytjes me 135 kg. Nė vend tė tretė ėshtė renditur polakja Aleksandra Klejnovska.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Fetije Kasaj nė Kampionatin e 19-tė Europian tė Peshėngritjes pėr Femra i dhuron tri medalje argjendi Shqipėrisė 04-05-2006

Fetije Kasaj, nėnkampione e trefishtė e Europės

Medalistet e peshės 58 kg
    Marina Shainova Rusi 102kg 135kg 237kg
    Fetije Kasaj Shqipėri 97kg 130kg 227kg
    Aleksandra Klejnovska Poloni 94kg 124kg 218kg

Peshėngritėsja Fetije Kasaj ėshtė shpallur nėnkampione e trefishtė e Europės nė peshėn 58 kg nė Kampionatin e 19-tė Europian tė Peshėngritjes pėr Femra, qė po zhvillohet nė Poloni. Kasaj ėshtė fituese e tri medaljeve tė argjendta: me 97 kg nė stilin e shkėputjes, 130 kg nė stilin e shtytjes dhe me 227 kg nė dygarėsh. Rivalja mė e fortė e shqiptares Kasaj ka qenė pa dyshim rusja Marina Shainova, e cila jo vetėm qė fiton medaljen e artė nė tė tri stilet, por thyen edhe rekordin europian nė stilin e shkėputjes me 102 kg dhe rekordin botėror nė stilin e shtytjes me 135 kg. Nė vend tė tretė ėshtė renditur polakja Aleksandra Klejnovska.

Ecuria e garės pėr peshėngritėsen Kasaj ka qenė e tillė. Stilin e parė, atė tė shkėputjes, Kasaj e nis me 95 kg dhe e realizon me sukses provėn e parė. Edhe prova e dytė, me 97 kg, ka rezultuar e suksesshme pėr Kasajn, por ka dėshtuar nė provėn e tretė nė tentativėn e saj pėr tė ngritur 99 kg. Nė stilin e shkėputjes Kasaj realizon 123 kg nė provėn e parė dhe 130 nė provėn e dytė.

Dėshton nė provėn e tretė nė tentativėn pėr tė ngritur 133 kg. Nė ceremononė zyrtare, medaljen e tretė peshėngritėses Fetije Kasaj ia ka dorėzuar presidenti i Federatės Shqiptare tė Peshėngritjes, Esat Ademi. Peshėngritėsja Fetije Kasaj dhe trajneri i saj Faruk Kalleshi i realizuan me sukses objektivat pėr medalje nė kėtė europian. Nė peshėn 58 kg kanė konkurruar gjithsej 9 peshėngritėse. Fetije Kasaj konkurron pėr herė tė parė nė kėtė peshė nė njė aktivitet ndėrkombėtar, pasi njė vit mė parė ajo ka konkurruar nė peshėn 53 kg. Nė klasifikimin ekipor pėr femra, pas ditės sė tretė tė garave, Shqipėria ėshtė renditur nė vendin e 6-tė, ndėrkohė qė kanė mbetur edhe shumė gara tė tjera pėr t'u zhvilluar. Kasaj ėshtė sportistja e vetme qė pėrfaqėson Shqipėrinė nė kėtė aktivitet.

Ėshtė hera e parė qė Shqipėria pėrfaqėsohet nė njė eveniment kaq tė rėndėsishėm vetėm me njė peshėngritėse femėr. Dhe peshėngritėsja Fetije Kasaj dhe trajneri i saj Faruk Kalleshi e arritėn objektivin e tyre nė kėtė europian, medaljet dhe titullin nėnkampione e Europės. Kasaj, nė fakt, kishte deklaruar se nė stilin e shtytjes do tė synonte 133 kg, por ecuria e garės e detyroi trajnerin e saj qė nga 130 kg tė kėrkonte 133 kilogramė me objektivin pėr tė kapur medaljen e artė. Por fatkeqėsisht ajo dėshtoi nė provėn e tretė dhe nė tentativėn pėr tė kapur tė artėn nė kampionatin europian. Por edhe nėse ajo do tė ralizonte 130 kg, sėrish e arta ishte pronė e padiskutueshme e ruses Shainova, e cila me 135 kg thyen jo vetėm rekordin europian, qė ėshtė 132 kg, por barazon edhe rekordin botėror, me 135 kg nė stilin e shtytjes. Rusja Marina Shainova ka qenė konkurrentja mė e fortė e Kasajt, e cila nė peshėn 53 kg, ku ka konkurruar mė parė, nuk e ka njohur shkollėn ruse tė shtangės, pasi nuk ka pasur rivale asnjė peshėngritėse ruse. Gjithsesi, me tri medalje argjendi nė kampionatin europian, Fetije Kasaj ėshtė e vetmja sportiste shqiptare qė arrin nė nivelet mė tė larta tė sportit ndėrkombėtar.
    Nga viti 2005-maj 2006 peshėngritėsja Fetije Kasaj numėron 3 medalje ari dhe 5 argjendi nė arenėn ndėrkombėtare.

Kasaj ėshtė shpallur dhe peshėngritėsja mė e mirė e vitit 2005.

Kampionati Europian i peshėngritjes ėshtė i 85-ti qė zhvillohet pėr meshkuj dhe i 19-ti pėr femra. Shqipėria kishte planifikuar tė pėrfaqėsohej nė kėtė eveniment edhe me njė peshėngritės, konkretisht me Erkand Qerimajn, por njė dėmtim i kėtij tė fundit gjatė turneut ndėrkombėtar qė u zhvillua nė Elbasan e la jashtė konkurrimit tė peshės 69 kg nė Kampionatin e 85-tė Europian tė Peshėngritjes.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Peshėngritje: Fetije Kasaj

Kampionia shqiptare nė peshėngritje pėr femra, Fetije Kasa rrėfen nė njė intervistė ekskluzive pėr gazetėn “Sot” fillimet e karrierės sė saj, rezultatet e larta qė ka arritur nė kompeticione tė rėndėsishme si nė Europian dhe Botėror, synimet e saj pėr tė ardhmen si edhe marrėdhėniet qė ka me trajnerin e saj Faruk Kalleshi. Peshėngritėsja shqiptare ėshtė kampione Europe dhe nėn kampione Bote pėr tė reja si edhe nėn kampione Europe pėr tė rritura. Kasa pėrpara dy ditėsh u shpall kampione e Shqipėrisė duke thyer edhe rekordin kombėtar me 130 kg nė stilin e shtytjes.Peshėngritėsja ėshtė e vetmja femėr qė pėrfaqėson Shqipėrinė nė kompeticionet e ndryshme ndėrkombėtare dhe kėtė gjė e ka bėrė mė sė miri pasi e ka ngritur flamurin shqiptar shumė herė nė podin e medaljeve. Nė muajin prill, kampionia Kasa do tė marrrė pjesė nė kampionatin Europian dhe synon qė tė arrijė tė kapė zonėn e medaljeve. Por ajo qė peshėngritėsja kėrkon ta arrijė mė ēdo kusht ėshtė tė shpallet kampione Bote nė muajin shtator kur tė zhvillohet kompeticioni botėror nė Tailandė.

-Fetije, ju jeni tashmė peshėngritėsja e vetme qė pėrfaqėsoni Shqipėrinė nė mėnyrė dinjitoze nė kompeticionet e rėndėsishme ndėrkombėtare. Si e keni nisur karrierėn?

-Karrierėn time e kam nisur si sportiste nė Greqi, aty e fillova pėr herė tė parė sportin, por nė 2003 kam ardhur pėr herė tė parė nė Shqipėri. Kisha dėshirė qė ta vazhdoja kėtu sportin dhe tė pėrfaqėsoja vendin tim. Nuk shpresoja se do tė arrija kaq shumė pėr arsye se kur pashė kushtet qė kishte Shqipėria thashė se do tė largohem. Por trajneri im Faruk Kalleshi mė mbushi mendjen dhe mė tha qė rri kėtu se do tė ecėsh shumė pėrpara dhe megjithėse kushtet nuk mė pėlqyen ndenja. Kjo ka qenė fillimi i karrierės time nga 2003 deri mė tani qė jam duke ecur pėrpara. nė vitin 2003 kam marrė pjesė pėr herė tė parė nė njė eveniment ndėrkombėtar. Nė fillim jam prezantuar nė kampionatin Europian pėr tė rritur qė u zhvillua nė Kiev tė Ukrainės, ku unė hyra nė dhjetėshen mė tė mirė tė Europės. Nė fakt unė isha me pikė tė barabarta me vendin e nėntė, por kundėrshtarja ishte me peshė mė tė lehtė se unė dhe kėshtu qė ajo u rendit pėrpara meje. Ndėrkohė qė gara ime e dytė ishte nė Itali nė qytetin e Udinezes. Ky aktivitet ishte njė Kupė europiane e veēantė qė shėrbente pėr promocion, e cila zhvillohej vetėm pėr ekipe dhe jo nė nivel kombėtaresh. Unė zura vendin e tretė nė atė aktivitet. Njė aktivitet tjetėr ishte edhe ai qė u zhvillua nė Bullgari, ku unė u shpalla nėnkampione e Europės.

-Ēfarė ju shtyu tė merreshit me kėtė sport qė mė shumė ėshtė burrėror?

-mė pėlqejnė shumė sportet e rėnda, jo vetėm peshėngritėsja, por ēdo lloj sporti i rėndė mua mė tėrheq shumė. Kam pasur shumė dėshirė qė kur kam qenė fėmijė qė tė merresha me sportet e rėnda si peshnėgritje, boks apo edhe tė tjera. Nuk e di, por kur kam parė vėllanė tim qė ėshtė mė i madh se unė qė merrej me peshėngritje atėherė edhe unė thashė se do tė merrem me kėtė sport. Kjo ka qenė dėshira ime nė fillim fare, por tani ėshtė bėrė njė nga ėndrrat e mia mė tė mėdha. Falė zotit shpresoj qė tė vazhdoj kėshtu dhe tė eci sa mė shumė nė kėtė sport.

-Jeni kampione Europe dhe nėn kampione Bote...

-Jam kampione Europe dhe nėn kampione Bote pėr tė reja dhe nėn kampione Europe pėr tė rritura. Mund tė them se ēdo titull ka njė emocion dhe njė kėnaqėsi, por pse jo tė mos arrij edhe tituj mė tė lartė. Ky ėshtė edhe pikėsynimi im bashkė me trajnerin Faruk Kalleshi qė tė ecim sa mė shumė nė kompeticionet ndėrkombėtare dhe ta arrijmė sa mė shumė tituj.

-Pėrveē meshkujve peshėngritės qė ka nxjerrė Shqipėria, por qė fatkeqėsisht e kanė tradhėtuar atdheun, ju jeni e vetmja femėr qė e ngrini lart flamurin shqiptar nė kėtė sport nė kompeticione tė rėndėsishme. Si ndiheni pėr kėtė?

-Ka qenė gjithmonė ėndrra ime qė unė tė garoja pėr Shqipėrinė dhe tė mbroja ngjyrat kuqezi. Kam pasur shumė dėshirė qė kur kam qenė fėmijė qė tė ngrija lart flamurin shqiptar, por kur u largova nė emigracion me familjen nuk besoja se do ta arrija njė gjė tė tillė duke qenė se edhe kushtet familjare nuk i kisha shumė tė mira. Kur e fillova sportin e peshėngritjes mendova se do tė vijė dita qė unė tė garoj pėr vendin tim. Pasi erdha nė Shqipėri dhe me fjalėt qė mė thoshte trajneri se do tė ecėsh pėrpara unė i vura qėllim vetes qė tė arrij ta ngrej flamurin shqiptar lart dhe ta shohė Europa dhe Bota dhe tė dėgjojnė gjithashtu himnin shqiptar. E kam bėrė kėtė nė kampionatin Europian kur dola e para dhe tė gjithė tė pranishmit nė sallė u ngritėn nė kėmbė pėr tė dėgjuar hymnin shqiptar dhe mund tė them se kjo ėshtė krenaria mė e madhe pėr mua. Kėshtu qė nuk kam aspak dėshirė qė ta tradhėtoj vendin dhe flamurin tim pasi vetėm pėr kėtė po luftoj.

-Pėrpara disa ditėsh u zhvillua kampionati kombėtar ku ju dolėt kampione madje thyet edhe njė rekord...

-Aty u thyen shumė rekorde dhe unė ende nuk po e marr vesh mirė. Ishte njė garė shumė e fortė pasi edhe kundėrshtarja ishte nė tė njėjtėn peshė me mua dhe kjo e bėnte mė tė vėshtirė. Konkurronim nė tė njėjtėn kategori dhe gjithashtu ka qenė stėrvitur nga i njėjti trajner, Faruk Kalleshi dhe kjo ka bėrė qė tė kisha njė emocion mė tė madh. Isha stėrvitur shumė dhe i kisha vėnė pikėsynim vetes qė tė mos ma kalonte kurrkush. Desha tė isha sipėr tė gjithėve dhe ja arrita.

-A e keni menduar ndonjėherė largimin nga ky sport dhe tė thoni ‘boll u mėrzita’?

-Mund tė them me sinqeritet se deri mė tani asnjėherė nuk e ka thėnė fjalėn ‘boll u mėrzita’. Mund tė kem thėnė qė ‘jam lodhur dhe duhet tė pushoj pak’, por asnjėherė nuk mė ka shkuar nė mendje qė ta le kėtė sport aq mė tepėr qė jam duke u ngjitur shumė lart dhe besoj se nuk do ta them. Lėnia e sportit do tė ndodhė njė ditė pasi mosha, familja apo shumė gjėra tė tjera do tė ndikojnė, por mund tė them se s’kam pėr ta bėrė asnjėherė tani pėr tani. Kur tė vijė ajo ditė mund tė mos jem sportiste, por ndoshta trajnere.

-Pėrpara keni dy kompeticione tė rėndėsishme, kampionatin Europian nė prill dhe kampionatin Botėror nė shtator. Ēfarė synimesh keni?

-Pėrsa i pėrket kampionatit Europian qė do tė zhvillohet nė prill nė Francė mund tė them se jemi duke u stėrvitur nė maksimum dhe pikėrisht kėtu synojmė qė tė arrijmė nė zonėn e medaljeve pse jo edhe arin. Ndėrsa nė Botėror unė dua tė luftoj mė shumė sesa nė Europian pasi Botėrori ėshtė kualifikim pėr nė Olimpiadė dhe kush merr medalje kualifikohet direkt. Do tė bėj tė pamundurėn qė tė jemi nė zonėn e medaljeve pasi na duhet kualifikimi pėr nė Olimpiadė. Nė Europian nuk ka kualifikim dhe jo se do tė shplodhemi, por do tė luftojmė fort nė Botėror ku synoj pse jo edhe medaljen e artė.

-Stėrviteni nga njė trajner i njohur si Faruk Kalleshi dhe shpeshherė keni deklaruar se e keni pikė tė dobėt. Ēfarė mund tė na thoni pėr tė?

-Ėshtė njė nga njerėzit mė tė mirė qė kam njohur nė Shqipėri qė nga momenti qė kam ardhur kėtu. Fjalėt janė pak pasi nuk krahasohet me asnjeri. Ėshtė njė nga njerėzit qė mė ka ndihmuar mė shumė nė punėn time dhe mund tė them se mbas familjes time vjen pikėrisht ai. E falėnderoj shumė pasi nuk besoja se do tė vinte njeri dhe do tė ma mbushte mendjen qė tė qėndroja kėtu nė Shqipėri. Gjithashtu rezultatet qė kam arritur deri mė tani janė produkt edhe i punės sė tij dhe tė pėrbashkėt qė kemi bėrė. Mund tė them se pėr mua nuk ka ndonjė trajner qė tė krahasohet me tė. Njė tjetėr anė e mirė e profesorit tim ėshtė se ai ėshtė shumė i sigurtė dhe i deklaron kilogramėt qė unė do tė pėrdor, i tregon tė gjitha. Mendoj se ai e ka kuptuar qė gjatė stėrvitjes se unė i kam realizuar objektivat dhe pėrpara njė aktiviteti kombėtar ose ndėrkombėtar dhe sigurisht qė e bėn kėtė gjė pėr tė treguar seriozitetin tonė dhe besimin tek mua dhe mė ndihmon qė unė t`i realizoj tė gjitha garat nė mėnyrėn mė tė mirė tė mundshme. Ai ka besim tek unė dhe sigurisht edhe unė kam besim tek trajneri im. Unė jam personalisht tepėr e kėnaqur me profesorin, pasi mbi tė gjitha ai ėshtė njė njeri shumė i mirė dhe tepėr i komunikueshėm, gjė qė mė bėn tė ndihem mirė si nė stėrvitje ashtu edhe gjatė garave. Mund tė tregoj edhe njė gjė. Nė Lojrat Medhetare qė u zhvilluan nė Almeria, ishte prezent edhe trajneri grek Niakovu, i cili u habit shumė nga manovrimet e trajnerit tim me peshat dhe sigurisht mė uroi dhe mė tha se kisha pėrkrah njė trajner tė mrekullueshėm.

-Kush ka qenė gara mė emocionuese pėr ju?

-Kur isha nė Almeria pėsova njė dėmtim nė mes, dhe mė dukej vetja pa shumė shpresa sepse mendoja qė isha shumė pa fat dhe unė u dėmtova vetėm dy javė pėrpara garės. Pasi vajta nė Almeria kisha shumė emocione, sepse kisha frikė se mos dėmtoja sėrish mesin. Ndėrkohė qė gjatė garės nuk e ndieva fare dhimbjen dhe arrita qė tė merrja edhe medaljen e argjendit. Ndėrkohė, pėr mua gara me mė shumė emocione ka qenė Kampionati Botėror pėr tė Reja qė u zhvillua nė Korenė e Jugut dhe unė arrita qė tė shpallesha nėnkampione bote. Ka qenė vėrtet njė emocion shumė i bukur, pėr arsyen se nė atė aktivitet merrnin pjesė tė gjitha sportistet mė tė mira tė botės. Njė tjetėr e veēantė e asaj gare ishte fakti qė vetėm unė dhe njė tjetėr peshėngritese ishim pėrfaqėsuese tė Europės dhe arritėm qė tė merrnim medalje.

Gazeta SOT

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Fetije Kasaj shpallet nėnkampione Europe

Fetie Kasaj me dy medalje argjendi dhe Romela Begaj me njė tė tillė, ky ėshtė bilanci i Shqipėrisė nė Kampionatin e 20-tė Europian tė Peshėngritjes pėr femra qė po zhvillohet nė Strasburg tė Francės. Shqipėria me dy nėnkmapione tė Europės dhe tė dyja femra, tė cilat garuan nė peshėn 58 kg. Fetie Kasaj fitoi medaljen e argjendtė nė stilin e shtytjes dhe nė dygarėsh duke e mbyllur konkurrimin e saj nė dygarsh nė peshėn 214 kg, por ndryshe nga kampionati i sezonit tė kaluar, me njė diferencė tė madhe prej 16 kilogamėsh nga kampionia e Europės, rusja Marina Shainova.Kasaj, e cila stėrvitet nga Faruk Kalleshi, dėshtoi nė dy provat e para nė stilin e shkėputjes, aq sa la dyshime se nuk do tė vazhdonte dot mė, por nė nė provėn e tretė peshėngritja jonė ngriti 91 kg, duke e mbyllur me kėtė rezultat nė kėtė stil. Surpriza e kėtij stili nė kėtė garė ka emrin e Romela Begaj, e cila u shpall dhe nėnkampione e Europės, duke ngritur 96 kg, katėr mė pak se kampionia e trefishtė e kontinentit, Shainova, e cila ka fituar tri medalje ari dhe nė vitet 2005 e 2006. Nė stilin e shtytjes, Kasaj tregoi vlerat e saj se ėshtė peshėngritėsja mė e kompletuar shqiptare, duke ngritur 123 kg, ndėrkohė qė rivalja e saj shqiptare, Begaj, e cila stėrvitet nga trajneri Hektor Shaqiri, ngriti peshėn 110 kg. Nė kėtė garė, Kasaj zuri vendin e dytė, ndėrsa Begaj tė pestin, pasi peshėngritsja jonė u kalua nga norvegjezja Kasiraj dhe polakja Klejnovska. Shqipėria pėrfaqėsohet nė Kampionatin e 86-Europian tė meshkujve me 3 sportistė: Erkand Qerimaj (pesha 77 kg), Endri Haxhihyseni (pesha 85 kg) dhe Isa Bala (garon nė peshėn +105 kg).

Gazeta SOT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    urime se vertet ne austri e kam ndjek direkt garen e saj dhe sjam ndjer ndonjehere me krenar se kur fetija fitoi nje duel teper te veshtire me norvegjezen e zeze

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Fetie Kasa denoncon familjen per rrembim

E Merkure, 06 Qershor 2007

Kampionia e shtanges, Fetije Kasaj denoncon vellezerit dhe babane e saj pasi e kane marre forcerisht nga Tirana drejt Vlores gjate dites se hene, per ta izoluar me qellim qe te mos vazhdonte lidhjen me te dashurin qe e konsideron burrin e saj. Policia e Vlores shoqeroi paraditen e djeshme familjaret per disa ore dhe me pas i la per hetim ne gjendje te lire. Burime zyrtare thane se hetimet nisen pas denoncimit te sportistes qe shenon incidentin e dyte pas akuzave per doping nga Federata e Peshngritjes dhe heqjes se titujve. Ne paraburgim u shoqeruan babai 52 vjec, Fatmir Kasaj dhe vellezerit Vislon dhe Sokol Kasaj, perkatesisht 23 e 18 vjec. Ata kane hedhur dyshime se njeriu me te cilin Fetija ishte lidhur mund ta kishte nxitur per te perdorur doping.

Ne denoncimin e peshengriteses eshte pretenduar, se babai bashke me dy vellezerit e kane rrembyer dhe i kane bere presion qe ajo mos te qendroje me me mashkullin qe ka zgjedhur dhe qe pretendon se e ka burre ne bashkejetese. Kur te tre personat e lartpermendur u shoqeruan ne polici dhe me pas u lane te lire, deklaruan se nuk e kane marre "peng" Fetie Kasaj, por i kane kerkuar asaj qe te mos qendroje me pas tij, pasi dyshojne se ai eshte shkaktar qe Fetia ka marr doping para Kampionatit Europian qe i kushtoi heqjen e medaljeve. Zyrtarisht nga policia e Vlores njoftohet se tre personat e denoncuar do te ndiqen ne gjendje te lire.

Fetie Kasaj, kampionia shqiptare e shtanges, ka lindur ne Selenice te Vlores ne vitin 1986. Fetia, qe heret ka nisur te shfaqe potencialin e saj duke thyer njeri pas tjetrit shume rekorde per te reja. Me pas, ajo shpallet rekordmene kombetare ne disa kategori te ndryshme te peshes trupore dhe ka arritur ta perfaqesoje Shqiperine me sukses ne disa veprimtari te ndryshme nderkombetare, duke arritur te marre edhe vende nderi. Ne evropianin e fundit te zhvilluar ne Strasburg te Frances, Kasaj arriti te shpallet nenkampione e Evropes, por pak dite me pas eshte detyruar te dorezoje medaljet e argjendit, sepse u shpall pozitive ne perdorim stanozololi. Denimi qe pritet t'i jepet nga EADA (Komisioni Boteror i Anti-Dopingut), rrezikon ta lere jashte Olimpiades se Pekinit 2008.
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Hade denoncim hajde, ishalla ja futin baben Fetijes ne burg 20 vite lol

Sa budalle dhe e papjekur ka dal me kte veprim....megjithse bythet i ka bishe fare kjo fetijaaa arrrgggggggggggggg

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Dopingu, Fetie Kasaj humb Olimpiadėn

Dopingu, Fetie Kasaj humb Olimpiadėn

Pezullimi 2 vjeēar i dhėnė nga Federata Botėrore e Peshėngritjes, ka bėrė qė shtangistja shqiptare Fetie Kasaj t'u thotė lamtumirė shpresave pėr tė marrė pjesė nė Lojėrat Olimpike tė Pekinit nė vitin 2008. Drejtuesit e Federatės Shqiptare shpresonin nė njė dėnim minimal pėr ta pasur nėnkampionen e Evropės pėr kėto Lojėra, por vendimi i Federatės Botėrore ka qenė maksimal. Kasaj u kap me substancėn stanozolol nė Europianin e zhvilluar nė Strasburg tė Francės nė muajin prill. Ndėrkohė, po me dy vjet pezulluar edhe trajneri Faruk Kalleshi.
    Sui generis

Le ti beje pushim.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Fetijes gjithashtu i jane hequr titujt e mare ne evropian.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •