Close
Faqja 11 prej 31 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 301
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    AIIIIIIIII Kusi harovo edhe nje gje me te then sepse kur shkruani ju juventina neve Intersitave na bejni ende me te fort,na qoni ta duam ende me shum Interin dhe e dini ckanteri gjithmon ka qen e fort eshte dhe dot mbetet dhe dot jete gjithmon ne zemrat e Interistave pamarparasysh rezultatet.
    Duhet me mbaru me kaq me ju juventina vetem dhembet i rrihni kot hehe.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga ximi_Te
    Po normal nje juventi nuk munt te thot gje,nuk mund te jap merita e asgje nuk mund te flase.
    E nese mendon se ka qen nje kampionat qe eshte fitu shum leht edhe ju kur keni qen,kan qen po te njejtat ekipe mundet vetem 2-3 moos ken qen tash cka jan,e tash problem qenka juvja qe nuk paska qen e na nuk do ta fitojshna kete kampionat,
    Juvja ka qene kryesorja se ju zbidharte brenda jashte , sic beri dhe ne sezonin 2005/2006, he filloni e thoni qe ajo ndeshje ishte e blere.
    Nuk ishte milani se e nisi me -, nuk ishte fiore se e nisi dhe kjo me - car do me shume ti?

Hajt pra mo, se ngelet duke kakaris sikur keni fitu champions legue o burr i dheut.
    Flasim sezonin tjeter, se tani skam car them. E fitut bravo ju qofte, por edhe vete e ndjeni mungesen e juves dhe jo vetem ju tifozat e interit por te gjithe ata te serise A dhe te gjithe lojtaret e ekipeve kryesore ( Interit, Milanit, Romes, Lazios etj etj ).
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    Ej e ke lexu ate intervisten e Del Pieros ku i drejtohej morattit tuaj : Nuk ndjehemi te mundur. Drejtuesit tane gabun dhe ne paguam, por ka dhe te tjera qe akoma nuk kan paguar ( I drejtohesh interit tat ktu).
    Dgjo mua pak me intereson per ato hile...un tan do them si del piero, po ju interistat aq dele jeni sa dhe sezonin tjeter do filloni te thoni prap moxhi prap hile. Si dhelpra me rrushte.
    Un shkurt muhabetit per kete kampjonat nuk ju jap hic merita se ishte nje kampjonat qe mund te fitohej shume lehte. Kur jeni aq ekip i mire pse nuk ngelet ne klase ne champions? Vjen ju nxjerr jasht Valencia...hmmm

Nejse mo, mos flasim mo por te shofim sezonin qe vjen se si do shkojne punet.
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    Juvja ka qene kryesorja se ju zbidharte brenda jashte , sic beri dhe ne sezonin 2005/2006, he filloni e thoni qe ajo ndeshje ishte e blere.
    Nuk ishte milani se e nisi me -, nuk ishte fiore se e nisi dhe kjo me - car do me shume ti?

Hajt pra mo, se ngelet duke kakaris sikur keni fitu champions legue o burr i dheut.
    Flasim sezonin tjeter, se tani skam car them. E fitut bravo ju qofte, por edhe vete e ndjeni mungesen e juves dhe jo vetem ju tifozat e interit por te gjithe ata te serise A dhe te gjithe lojtaret e ekipeve kryesore ( Interit, Milanit, Romes, Lazios etj etj ).

Un prandaj ju kam thene t'i hidhni nje sy historise, por asnjeri nuk me pergjgijet. Nuk do rri te degjoj nje te droguar ne kuptimin e mirfillte te fjales(qe merrte lloj lloj substancash bashke me Nedvedat dhe Cannavarat) te na predikoj ne Interisteve.

Un mezi pres diten qe Interi faktikisht te shkeputet fare nga kampionati Italian dhe te iki te luaj diku tjeter. 100 here me mire do ishte per te gjithe, perfshi hajdutat(Milan & Juve).

Interi gjithmone ka per tu urryer, dhe kjo per shkakun se eshte nje ekip qe nuk eshte ITALIAN qe nga fillimi i tij, ku qe klubi i pare qe revolucionoi dhe vure ligjet e merkatos moderne ndermjet lojtareve te shteteve dhe kontinenteve te ndryshme.

Prandaj SHHHHHHHHHHHHHH dhe rrespekt per kete gjigant qe e do gjith bota dhe nuk merr shiringa as ne damare e as tjeter kund qe te mbijetoje.

Juventusi gjithmone do vjedhi, ne mos tani pas 4-5 vitesh do hypi prap ai sistem. Edhe ne kohen e Platinis e njejta gje ishte.

PS: Je i lutur te ikesh nga kjo teme, sipas rregullave te forumit. Ik shkruj diku tjeter. Ky esht klubi i Interit per tifozat e Interit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 07-05-2007 mė 11:09
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Dakord po iki.
    Thjesht i bera keto shkrime te benim icik muhabet sporti, po ju interistat si gjithmone jeni shume gjaknxehte si puna e materazzit.
    Mos e vri mendjen se sjam tu postu mo tek kjo teme meqe po qan ti.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Vitin tjeter hajde , ket vit shko tek tema e Frosinones, gjithsesi me juventinat, edhe pse kemi urrejtje patologjike ka i far debati. Me Milanistat duhet me i ra murit me koke.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Urime Interit.
    Mancini i shkrete bertiste kunder gazetarise -mafioze,qe nuk e ve ujin ne zjarr per asnje ekip italian,vec thuren lavde per Milanin dhe finalen e athines.

"Keshtu eshte kur presidenti i atij ekipi(Berluskoni) eshte pronar i 33 gazetave" shtoi Mancini.

Ta gezoni titullin dhe kujdes vitin tjeter,rikthehen ne biznesin e mafiozllekut Don Milani dhe Don Juventus.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga ximi_Te
    Ai edhe ti more Kusi na vjenka shpirti po gabim e ki se juves i vjen era pfffffffffffff.

Ja po te tregoj sa keni,10 i keni me merit ma shum skeni me merit tjerat hmmm e dini si i kini mar ene hajt psht te teme juves tju shoh mos gaboje ndonjeri te shkruaje ktu me prej Juventinave sepse e thash edhe me lart ju vjen nje ere e keqe pfffffffffffffffffffffffff.

FORCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INTERRRRRRRRRRRRR.

hahahhahaha ximi i kallet ije

E ke gabim tek ai numri 10 , me merit apo pa merit une 27 kampionata i kam (te 28 ua fala juve interistave se ishit per gjynah shume pakes kishi) . Juve-ja ka aq kampionata sa qe interi edhe 30 vite nuk mund ti mer , plus kesaj neve te pauzojme mos te garojme ne Seria A por vetem ju te jeni ne gare
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Si u bėtė tifoz me FC Interin?

Kete pyetje po ua bej interisteve, meqe keto kohet e fundit dolen te gjithe me llapaqene, e te gjithe eksperta.

Pyetja eshte kjo: Ne c'rrethana u bete tifoz me Interin?

Shumica do thone ja ashtu kot, po edhe naj shkak duhet te kete pasur.

Sepse:

-Ky titull qe fitoj Interi sivjet eshte titull i pare qe interistet shqiptare festojne. Llogarisim qe titulli i fundit eshte fituar ne '89, pra para 17 e kusur vjetesh. Pra, per brezin 25 vjecar eshte titulli i pare qe festojne. Po te fusim qe para viteve 90 ne Shqiperi nuk shihej Seria A, i bie qe ky eshte titulli i pare.

Pra si u bete tifoz me kete skuader?

-Ne ChL keni fitu dy tituj ne vitet 63/64 dhe 64/65. Pra para 40 e ca vjetesh, e thene ndryshe ne kohen e Baba Qemos. Finalen e fundit e keni ne 72.

Se kuptoj se si zgjodhet kete skuader.

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Deshta me t'pershendet, e pastaj me i shtu une disa fjale

Une jam adhurues i Juventus-it, ndersa jam Tifoz i KF DRITA, keshtu qe ndoshta fjala Tifoz do ta humb kuptimin nese themi qe dikush pa marre pjese ne tribuna te stadiumit te Juzepe Mezza(e di qe e kam shenu gabim) mund ta quaj veten tifoz,

DUhet me bo tifo per me qene tifoz, nuk eshte tifoz ai qe i ka 1 pal trenerka, apo veshje tjera sportive te nje klubi me qene tifoz...

Respekt..

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga FeeZee
    Deshta me t'pershendet, e pastaj me i shtu une disa fjale

Une jam adhurues i Juventus-it, ndersa jam Tifoz i KF DRITA, keshtu qe ndoshta fjala Tifoz do ta humb kuptimin nese themi qe dikush pa marre pjese ne tribuna te stadiumit te Juzepe Mezza(e di qe e kam shenu gabim) mund ta quaj veten tifoz,

DUhet me bo tifo per me qene tifoz, nuk eshte tifoz ai qe i ka 1 pal trenerka, apo veshje tjera sportive te nje klubi me qene tifoz...

Respekt..
    hey, lol, un s'jam italian qe te shkoje ne San Siro. Thjesht tifoz jam nga TV-ja, di histotine e ekipit tim (Milanit), cfare treofesh ka fituar, ndjek pothuajse te gjitha ndeshjet e tij. Dhe Kaq.

Jo te gjithe ata qe jane tifoz shkojne ne stadium. Stadiumi 70 mije vende ka, jo miliona.

Faqja 11 prej 31 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •