Jam vajze Pratolin...mos mendo qe nuk i di te gjitha keto...jam totalisht dakort me ty....por arti pervec zemres ka edhe etik...eshte i eger....i pameshirshem ai qe vendos te futet ne kete bote e di se me cfare do ndeshet per me teper ne Shqiperine tone te dashur ku ekonomia eshte...dmth nuk eshte...Postuar mė parė nga Pratolini
Nuk po hyjnizoj por Alfred Trebicka...nese eshte kaq i ezauruar mund ti futet politikes...gazetarise...sportit por larg artit...une jam e dashuruar patologjike pas teatrit...pretendoj se po e studioj gjithsesi...per mua eshte krim te lesh shfaqjen pergjysem....sepse regjizori nuk te ka paguar...CFARE?????!!!!!!
Ne nje interviste post"kesaj palo ndodhie"Trebicka tha"Publiku eshte me mua"
Cili publik eshte me ty zoteri...ai publik i etur per pak shfaqje...ai u publik qe pret te perhumbet ne boten qe ti i gjithpushtetshmi i skenes do ti mundesosh...
Trebicka ne skene mendon per veten????Mendon per ate qe nuk eshte roli i tij....publikut nuk i intereson nese ai pas skene krruan koken apo i merre ere sqetullave jo....Mund ta kishte kursyer kete...ta bente para...pas...por gjate....eshte e pafalshme....
Krijoni Kontakt