Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare i ben femrat shqipetare qe te jene kaq shume matrialiste....!!

Votues
58. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Per mendimin tim ndikon shume gjendja ekonomike....

24 41.38%
  • E bejne thjesht per tu dukur tek shoqet e veta(p.sh une kam te dashur me X5)

19 32.76%
  • Nuk eshte fare e vertete qe femrat shqipetare jane metreliste.....

7 12.07%
  • Dhe meshkujt shqiptare nuk mbetem mbrapa.....

14 24.14%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 82
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Pyetja e pare qe me kane bere shoqet kur u fejova;c'fare makine ka i fejuari?
    (s'kishte makin fare)

Ka plot si keto tipa po nuk jane vetem ne shqiperi,megjithate lidhen me gjyshin se duan te pispillosen me armani,valentino................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    nuk e di se per cfare moshe duhet te kene femrat qe po flisni............
    nuk mund ti vesh te gjitha femrat se bashku...
    secila ka nje karakter te vetin,nje bote te veten qe ne fillim duhet njohur e pastaj rrespektuar...
    pastaj ato qe thua ti qe kane lidhen me nje djale vetem se ka nje X5 nuk mund ti quash femra,sepse ato jane vetem shtaze.nqs lidhesh me nje person lidhesh vetem per arsyen se te pelqen dhe ndjehesh mire e jo per parate e tij.
    problemi qe kjo gje duket aq evidente ne shqiperi eshte se jemi nje vend i vogel dhe cdo gje qe ben njeri e marrin veshte gjithe te tjeret.
    kur shihni femra qe lidhen me njerin vetem se ka makine rrijini larg me km se vetem probleme do ju sjelle

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te gjithe jemi materialista.Kerkojme nga patneri jo vetem syte e bukur, por dhe mundesine per te jetuar me mire.A do te dashuronim nje djale qe jeton me djersen e prinderve dhe nuk eshte i zoti te nxjerri dot buken e gojes?Normalisht jo dhe nuk do ja uroja asnje vajze nje te tille..Vetem adoloshentet mund ta benin.Eshte tjeter gje kur vajza lidhet me nje djale qe ka para vetem per interesin e saj personal apo per tu dukur.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Dashkan keto, i qeka ngref ktyne...ahahaha, lojen e luan xhepi cuna, jo zinxhiri.
    Hahaha, akoma kete mendim kam!
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Po perdor nje shprehje qe kam lexuar ne nje liber "femrat jane kafshe ekonomike te perkryera" (pa ofendim) , terhiqen si me magnet pas lekut ,po kush nuk do ta donte ti shijonte kenaqesite e kesaj jete dhe normalisht qe qejfi paguhet shtrenjte .
    Problemi ketu ne Shqiperi eshte , se e kane bastarduar fare femrat ,i shkelin te gjitha dhe te gjithe kur vjen puna per nje dashnor me leke , pastaj mesohen me ate lloj jetese keshtu qe dhe dashnoret e tjere i duan po te atij niveli .

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga kleos Lexo Postimin
    Problemi ketu ne Shqiperi eshte , se e kane bastarduar fare femrat ,i shkelin te gjitha dhe te gjithe kur vjen puna per nje dashnor me leke , pastaj mesohen me ate lloj jetese keshtu qe dhe dashnoret e tjere i duan po te atij niveli .
    E ku eshte problemi ketu?

Nqs do dashnore persmari, futju punes, qit pare.

Perndryshe shko me konviktoret, ca te themi ne...
    As qe du me dit!

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Kryesisht : Strategjia e Gabuar ndaj Jetes dhe Kriza Morale!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vista : 12-07-2008 mė 07:33
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

ALBANIAN^POWER Maska e radhimjoti
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    Te fshati me menaferra
    Postime
    46
    ARMANI e kam qef kete tem, spushova se qeshuri.
    sic tha dhe njeri me lart materjalista ka ne gjith boten.
    por ne jet duhet te kesh balanc qe mos te peshosh ne nje an.
    ALBANIAN^POWER

Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Xhuliana Ti kur shkon ne lokal do te pish i kafe ene te pagush leket vete...apo te pish redbull apo chivas a ku di un ca ke qef ti ene ti paguj tjetri leket?
    Do qe ne telefon te besh vetem i zile ene te te morin apo te moresh perher vete.
    Do te shkosh ne shpi kur bie shi me cader apo me makine? Do qe te marresh dhurata zvarofski per ditelindje apo 10 000 lek dhurate 4 dit pas ditelindjes tende?

Ja ca e bo femren e pa sajume naiher materialiste !
    Llaci me qafsh nga i gjete keto argumenta se ju meshkujt ndonjehere jeni kaq te ceket sa te beni te vjellesh zorret. Nuk e di une se me cfare femrash shoqerohesh ti se nje femer qe ka mbaruar universitetin dhe ka nje pune tamam nuk i mungon asgje nga keto qe permend ti.

Eshte shume interesante se une per vete e kam per fyerje qe nje mashkull te paguaj gjithmone per mua. Edhe kur dal me ndonje shok ketu per kafe e bejme me radhe sepse nuk ka kuptim qe te paguaj ai gjithmone kur une dhe ai paguhemi njesoj per mos te thene qe e kam une rrogen me te larte.

Sa per telefon ja ke fut kot fare se ke plane te ndryshme sa te duash dhe qe s'kushtojne shume. Sa per dhurata, me te vertet kujton ti se nje vajze me kariere dhe qe e njeh jeten do pres nga nje mashkull qe t'i blej asaj ca do ajo?! Une per vete nuk e di pse po te gjitha ato qe pelqej une jane me te shtrenjtat dhe s'po e them kete per t'u mburrur se s'ka asgje per mburrje perkundrazi eshte keq se i shkund xhepat mire, por ama ka dicka qe sado qe s'harxhoj leke kot, nqs e dua dicka nuk pyes se sa leke eshte dhe te garantoj qe nuk do prisja kurre nga nje mashkull te ma blinte ate si dhurate.

Une s'jam gje fare krahasuar me shume femra shqiptare qe njoh ketu qe kane ardhur me shpejt dhe ose kane biznesin e tyre ose kane pune jashte mase te mira dhe megjithese punojne shume, jo vetem qe nuk ju mungon gje por nuk do t'ja lejonin kurre vetes qe te prisnin t'i mbante nje mashkull me leke e dhurata...pffffffffffff mos harroni qe jemi ne shekullin e 21 dhe roli i femres ne shoqeri ka ndryshuar jashte mase shume nga koha kur femra perdorej thjesht per te pjelle kalamaj dhe per te mjele lopen.

Demokrat-Bordi-Drejtues Maska e RoboCop2
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Founder #Shqiperia, Lider i Sherbimeve dhe Anėtar i Grupit Abuzimet ne Stafin Ircop Albasoul.Com Italie-Rome-me zemer mes jushe e bukura shoqeri!!!Albasoul Vitamin Qź Pa Te S'do Jetoja Dote!!!
    Postime
    136

LLaci,

Mos u merzit zogu ti se ketu dhe "Sorra hiqet si Kanarin, vari kollaren vetes me te bo moral kjo qe te bene o miku im.

Po ta peshoje realitetin qe ti ke permbledhur ne spjegimet e tua, do te jepte 18 nga 20 piket e duhura.

Femra miku ime eshte "bombe qe ka formen e nje molle" qe po spate kujdes te rrjep dhe breckat.

Dashuria eshte reciproke dhe e ekulibruar kur brenda saj ka respekt dhe dashuri gjithmon reciproke, ajo hecen ne rrugen e duhur vetem ateher kur nje mashkull sle vend per tu gjykuar nga ajo femer me te cilen ai mendone se eshte i dashuruar vertet.

Por ne pergjithesi femra = Shtrig me 7 koka qe sdi nga te kafshone.

Ajt mere pa frik dashnin daku se ty te kemi yll si cune.

Drago.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RoboCop2 : 13-07-2008 mė 05:29
    Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  3. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •