Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    jam shum dakort me ate qe ke shkruajtur Endless, po per fatin tim te keq (ndoshta dhe jo, sepse kam mesuar nga gabimet e mia) te gjithe njerezit qe kam njohur deri tani kan qen nga keta tipat e paraziteve qe perfitojne nga lotet e te tjereve... nejse mo te shkuara te harruara

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^^^

Na nje ane me mire them une qe te kane ndodhur keto,se te pergatisin per jeten me vone,qe te perballesh e matur my hipokrizirat e pafunda te njerezve ne kete bote! Edhe une e kam kaluar ate periudhe qe thua t'i,po jo se njeri me ka fshire lotet,por kam qene shume i sinqerte me disa persona ne adoleshence,dhe me vone jam zhgenjyer tej mase nga ata.

Edhe njerezit e mire detyrohen te behen te keqinj ne kete bote sote,por ata veshin maskat vetem per t'u ruajtur dhe mos t'u lenduar nga te tjeret,por gjithmone brenda vetes nuk ndryshojne,mbeten gjithmone te mire...

Shpresoj qe te jeshe me mire,dhe t'a kesh kaluar ate fazen e pyetjes brenda vetes,fazen;PSE!?!?

Respekte
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anëtarësuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Kush Te Don Ai Qe Te Fshin Lotet Apo Ai Qe Te Len Te Lotosh?
    ka menyra tjera per ta kuptuar a te don jo pikerisht kur fillon te qash,nese qan sdo te thot se e ben per ate ,ke ndonje problem ne familje ne pune ,Nvaret edhe prej karaktereve te njerzve ka disa qe nuk qaj kurr,e nese qan dhe e tregon problemin pse qan,ather te don ai qe te zgjedh problemin hallin qe ke ,e une mendoj qe ajo eshte me rendesi te jesh e hapur me dike qe e don e jo te vie deri sa te fillosh te qash.
    mu kujtua diqka do ta ceki
    "ishte nje qif dhe gruja jo e knaqur me komplimetet qe ja jepte burri,nje dit gruaja i thot burrit more burri im si nuk me the qe jam e bukur qe me ke shpirt qe me ke zemer qe me don shum,ai e ndegjoj e ndegjoj dhe dikur tha ti je me e bukur ne bot ty te kam zemer ty te kam shpirt,tash mos ha *** me ler ta lexoj gazeten"
    edhe kjo puna e ketyre loteve ..heheh po nuk po e di arsyen pse ka qaj
    mos te vie puna deri te lotet se vet po i fshi ..hehe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    nje pyetje e veshtire per tu pergjigjur por nese duhet nje pergjigje qe duhet dhene po e jap dhe une.

varet se kur nisen ky lotimi qe behet fjale se per ate qe te le te lotosh eshte pikerisht dhe shkaktari per kete.

kurse personi qe ti fshin lotet eshte ai person qe te ben te harrosh te kaluaren dhe ben cmosin qe te mos shohe pike loti ne sy ben cmosin qe jeten ta beje sa me te bukur dhe sa me te embel dhe po ashtu qe te largon mendjen nga cdo merzi qe mund te krijohet tek ti nga situatat qe sjell jeta.

personi qe mendoja se me donte papritmas fejohet me nje tjeter. me la ne nje merzi qe nuk di kush te tregoje. megjithese ka muaj qe ka ndodhur kjo nuk po gjej shkak qe ta largoje ate merzi kaq i thelle ishte zhgejimi tek une qe solli ai person sepse ishte nje veprim qe as e prisja te ndodhte. dhe nga ana tjeter nuk ngurronte te shprehte dashurine per mua. por kesaj nuk i them dashuri kesaj i thone te luash me ndjenjat e tua te kete deshiren qe te te shohe te merzitur.

pra a mund te pretendohet se te do nje person qe te merzit apo te do ai person qe ta hek merzine. sigurisht qe ai qe te hek merzine eshte personi qe te do dhe per kete jam mese i bindur edhe pse mund te te mos e shprehe dashurine apo ta pranoje ate sepse nganjehere fjalet jane dhe hipokrite sepse me shume se fjalet kane rendesi veprimet dhe si mund te quhet dashuri fejesa me nje tjeter?????

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    A jene keta lot per te dashurin, apo per ty?
    Nese loton per te dashurin,
    Qaj derisa smund te qash me;
    Ata jane lote te bukura.

Nese ti loton per veten tende,
    Ata jane lot te shemtuara dhe te felliqura.

Mos i perziej lotet e bukura me me lotet egoiste.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

"Diamanti me i bukur eshte loti qe leshohet per dashurine e vertet.."

Citim Postuar më parë nga biligoa Lexo Postimin
    A jene keta lot per te dashurin, apo per ty?
    Nese loton per te dashurin,
    Qaj derisa smund te qash me;
    Ata jane lote te bukura.

Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga vajza_pr Lexo Postimin
    Ai qe me fshin lotet jo aspak nuk te do
    Ai qe me le te lotoj keq nuk bene ta lesh dike ne pellg te loteve
    E me i miri eshte ai qe qane me ty-(Miku i mire ne dite te veshtira)
    Dhe une jam me mendimin tend vajza_pr.

Ai qe te do s'te ben te qash. (Ndonese thone se dashuri pa lot s'ka)
    Ai qe te than lotet... ndoshta e ben nga meshira. (askush s'ka nevoje per meshiren e tjetrit)
    Ai qe qan me ty bashkendan me ty gjithçka. (kjo eshte dashuria, te bashkendash me tjetrin gjithcka: buzeqeshje e lot).
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga vajza_pr Lexo Postimin
    Ai qe me fshin lotet jo aspak nuk te do
    Ai qe me le te lotoj keq nuk bene ta lesh dike ne pellg te loteve
    E me i miri eshte ai qe qane me ty-(Miku i mire ne dite te veshtira)
    Bashkohem me kete mendim,
    I mire do ti thuash ti nje personi qe te le te qash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dhe per sa i perket fshirjes se loteve, kjo varet se me cfare njeriu ke te besh. Ka qe te fshijne lotet por nuk te duan, ka dhe nga ata qe te fshijne lotet se te duan!!!!
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Të do ai që t'i fshin lotët apo ai që të lë të lotosh?
    Asnjeri nuk te don por vetem ai qe ste le te qajsh....
    Be Yourself....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    te do ai e nuk te premton henen edhe yjet !!! te do ai qe te premton qe do rri me ty nen driten e henes dhe yjeve !!!

te do ai qe te fshin lotet por me shume ai qe te le te qash se te ben mire per pastrimin e syve !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •