ka raste qe edhe qajme, ka raste qe tjetri do jete edhe indiferent ndaj loteve tona, por jo shume here. nese lotet e tu e lene idiferent apo e irritojne kam mendimin qe dicka nuk shkon.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Asnjeri ...........(njeri te ban me lotu ,sepse nuk te don.........tjetri ti fshine ,nga keqardheja !)
p.s por jo gjithmone ai qe te fshin lotet,perfiton nga dhimbja e tjetrit besoj!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 01:01
Without deviation from the norm, progress is not possible
ndoshta dhe jo Endless, po ne shumicen e rasteve ose per experiencen qe kam, gjithmon kur behet fjale per nje djal nqs je vajze, dhe per nje vajze nqs je djal edhe pse nuk eshte bere e dukur si fillim, me vone e kupton... sidomos kur pasi cdo gje eshte qetesuar dhe ti ke harruar disi lotet, do jet po ai/ajo qe ti ka fshire qe do te kujtoje nje dite, sepse njeriun kur e shkel ne kallo ateher e kupton se kush eshte ne te vertet, po he mi do te thoj se kush tu gjet prane kur ti keshtu e ashtu.... per keto raste e kisha fjalen qe ai qe te fshin lotet perfiton disi nga vuajtja jote
ps: flm per poezine
ai qe ti fshin lotet te do me shum po ne gocat ne pergjithsi nuk e di pse jemi te terhequra nga ata qe na bejn te lotojn![]()
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Sa te ceket qe jeni o njerez. Nuk mendoni pertej egoizmit tuaj ndonjehere. Baba bashkohem me mendimin tuaj ne 80% te rasteve.
Ai qe te le te lotosh.
Ai te Do.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Per mendimin tim ato te mira qe te ka bere nje x person t'i kujton,per mua zere se nuk mi ka bere fare.Ata jane njerez te ulet per mendimin tim, qe i shikojne keto gjera se si te shfrytezojne ne momente te veshtira nje persone per qellime te caktuara,dhe kur vin puna qe nuk u del e veta,t'i kujtojne ato qe te kane bere,per te bere ty qe te ndihesh keq.Po te garantoj se jo te gjithe njerezit jane keshtu,e di qe jan shume pak te tille ne ditet e sotme, po ka njerez te mire qe te gjenden dhe ne momente te shume te veshtira te jetes pa asnje interes po thjeshte,se te duan ty si person,dhe nuk t'i kujtojne ato me vone.Une per vete me ka rastisur te njoh shume persona te tille. dhe une te falenderoj ty per poezine,qe na dhe mundesine ta lexonim se ishte me te vertete shume e bukur
p.s dhe ajo qe tha TOKIO HOTEL,''ne gocat jemi te terhequra me shume nga ata persona qe na bejne te lotojme'' jam dakorte me te,mese e vertete.
Without deviation from the norm, progress is not possible
ra nje lot nga xhelozia....
qan zemra nga dashuria...
buza e hidhur qeshi.......
se shpirti im vec ty te deshi...
UN BESOJ QE AI QE TE FSHIN LOTET DHE MUNDOHET TE BEJ TE QESHESH AI TE DO![]()
Krijoni Kontakt