Ore gjithe shkrimi eshte i mbushur plot me non sense,por une po te permend vetem me shume se 4% turq,po tall leshte ti apo si.Ke qene ndonjehere ne Shqiperi ti?apo keshtu te kane thene te shkruash,9% çobane,10%jevgjite,3% arixhinj,4%greke,4%turq,pa llogarit maqedons etc etc,po na nxjer minorance ti ne Shqiptareve ne shqiperi,slow down lal,a e di ti cili eshte realiteti,Shqiptaret jane raca me e paster ne gjithe Europen,ne nuk martohemi as me jevgen as me greken(une per vete psh e konsideroj teper inferiore nje femer greke me lekure te eret,ka lezet Shqiptaret e bardha mer lal)as me arumunen,as me arixheshken,as me maqedonsen,te vetmet raste qe di une se kam shume vjet ne perendim,jane kur Shqiptaret martohen me shtetase perendimore vetem per interesa dokumentash dhe me vone ndahen,pa lene femije,lal Gjermanet mbaheshin per race puro,por kta tani po e dh.jesin muhabetin,po ngaterohen dhe keta me zezake,te vetmit qe rezistojme jemi ne Shqiptaret,dhe mos kujto se une jam racist,aspak,vetem qe une preferoj njerezit e races time Shqiptaret,eshte e llogjikshme apo jo,ve bast qe shumica e shqiptareve e mendojne si une,jo per gje por ky eshte realiteti.Do u get it?

Krijoni Kontakt