Postuar mė parė nga Visage
po nese keto lidhje serioze vazhdojne pa numeruar 1,2,3,4 e me rradhe si quhen ???
Postuar mė parė nga Visage
po nese keto lidhje serioze vazhdojne pa numeruar 1,2,3,4 e me rradhe si quhen ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
por aq di dhe aq flete ....mirpo kete e shof si diqka pozitive ,per kete esse qe ke shkruajtur..sespe nuk e tejkalon kufirin apo vijen e kuqe te intelegjences tende....Postuar mė parė nga vlonjatja_usa
sepse ca si puna jote edukimin kryesishte e marrin ne per diskoteka...keshtu qe nuk me bind fakti qe nuk belbezon me shume qe nuk di...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Jam plotesisht dakort me ty por ke haruar te shtosh dicka:Postuar mė parė nga Visage
Ose problem ne mendje (kte e kishe haruar)Se late nam, ne fakt une do thoja po te ishin te virgjera deri ne ate moshe, there must be something wrong (si psh. ndonje virgjeri artificiale).
Jetoni te sotmen o vajza e djem dhe per te ardhmen beini planet me vone
Kur te besh dhe ti 18 vjet shkolle dhe ti atehere hajde e fol me mua okPostuar mė parė nga fisniku-student
dhe sa per edukimin tim ti, brezi mbas teje dhe nja 10 breza te tjere mbas teje nuk kane per ta marre kurre ok
Dhe nje gje qe harrova te te them qepare :
Besen e kerkon i pabesi.
Me mendje e shpirt ne Vlore.
Nuk e kuptoj se pse nevrikosesh.Postuar mė parė nga vlonjatja_usa
Ai qe te ktheu pergjigje po ta kishte doren leter zmeril do ta kishte bere maje gjilpere.
Pershendetje VLORA
per edukim qe ke deshmoje ketu ...une nuk po vrej edukim tek ti ...te lutem deshmoje qe te moskeqkuptohem ...ajo qfar po vrej tek ti vetem se je nje avokate e padrejte i nje vepre te padrejet siq eshte ...kjo qe thua ne lidhje me virgjerin...Postuar mė parė nga vlonjatja_usa
jam 24 vjeq dhe nuk e shof te ri veten...por jo edhe te vjeter...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Skam cfare te deshmoj ketu qe te me kuptosh ti se une mund te rri e te flas ketu me dite jave muaj edhe vite dhe ti ske per te me kuptuar mua.Postuar mė parė nga fisniku-student
Ti qe je 24 vjec dhe pret qe te marresh nje vajze te virgjer ok
PO mire ti ne nese kjo vajze ka patur te dashur me perpara por ska kryer marredhenie seksuale me kete njeri pra eshte akoma e virgjer ti do e merrje per jete????
Me mendje e shpirt ne Vlore.
Sas se si quhen t'a thane me siper.Postuar mė parė nga SaS
Ndersa, se sa e kane limitin per partnerin/en qe do zgjedhineshte zgjedhje personale. Dmth nje e mendon te drejte 3 tjetri 6 etj etj, cdo gje varet nga rrethanat dhe nga njeriu me te cilin ke te besh, sepse smendoj se ndonje nga ne do te zgjedhe nje person qe ka treguar inkonsistence, instabilitet, dhe mosseriozitet ne lidhjet e se shkuares.
C'DO GJE KA NJE LIMIT dhe ky limit eshte zgjedhje personale e personit. Plus pastaj qe vet fjala lidhje serioze nenkupton nje marrdhenie te gjate dhe serioze me dike, jo nga ato bam bum lidhu ndahu, kshu qe sa te tilla mund te kete dikush? varet dhe nga mosha ... nje 20 vjecar/e nuk mund t'a gjykosh ne te njejten menyre si nje 30 vjecar ne kete prizem e kshu me rradhe ...
Cunat shqiptare jane te zgju se keshtu kerkojn te kryen mardhenje me te dashurat e tyre e kur vjen fundi nusen e dun te virgjer...e si mund ta gjesh nje te till ??!!Postuar mė parė nga klandestini
Ato pyetjet e tjera sjan per tu pergjigj une![]()
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Jane cunat katundare ata qe permend tiPostuar mė parė nga Michaela
Une si i virgjer qe jam vete![]()
, e dua dhe nusen te virgjer POR:
nqs une do te KISHA PATUR te tjera atehere le te kete dhe gruja te tjere meshkuj
deri sa te barazohemine numer 1=1,2=2,..15=15 e keshtu me radhe.
E shikon pra qe ka edhe cuna moderrn e te civilizuar si puna ime![]()
ME MIRE NJE VEZE SOT
SE NJE PULE NESER
Krijoni Kontakt