Close
Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 261
    TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    te them te drejten une lexova vetem fillimin e temese dhe disa opinjone dhe sjam shume ne brendesi te ketij debati po dua tju them dicka:
    Nje shoku im ka gati 5 vite i martuar dhe nje dite se si u hap muhabeti i femrave te virgjera edhe me beri pershtypje se tha ( po ta kisha dhe nje her ne dore sdo kisha pasur mardhenie me asnje femer te virgjer sepse tani e kuptoj se cfar rendesie ka per femren ) edhe kjo me pelqeu dhe dua tju them ter cunave ketu mire mo kush i cvirgjeron keto goca sepse dicka eshte e provuar qe nje femer ne nje lidhje gjithmone eshte me serioze (flasim gjithmone per nje vajze me personalitet dhe jo ..... se sdua te prish fjalorin.) se mashkulli.
    Tani per mendimin tim une po shprehem psh sikur te ishte per vllain tim une do ti keshilloja qe nqs ai eshte i sigurt qe ajo vajz ka karakter dhe eshte me moral ska asgje te keqe po te mos jete e virgjer. Megjithate ky eshte thjesht mendimi im .
    ju uroj tia kaloni sa me mire
    bye bye from michelle
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Virgjėria tek femrat

Pse Duhet me qen e virgjet se sban he?!?!

Po dhe po qe ca rensie ka rensi ka mos tjet e varme nga vet virgjeria saji

Jo si me perpara qe burri , vriste burrin per icik virgjeri

Por sheqyr Shqiperia eshte Moderrnizu icik nga Mentaliteti sesht dhe aq mbrapa sic ishte dikure.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Hmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,lomsh para portes ketu po daleni mo daleni
    se po flisni si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Virgjeria ka vlerat e saja ne nje lidhje
    Pike separi ka te bej me pastertin e robit ne mardhenje te sigurt
    kush nga ju cunat do bente sex me nje goce jo te virgjer pa mbrojte????????????
    askush,,,,,,,, lerini dennglat.frika se me ca personi ka shkuar me pare(pra frika e semundjeve te ndryshme)
    Pike se dyti nese nje goce eshte e virger ne nje fare menyre tregon se ka serjozitet dhe kontroll te plote ndaj vetes,di te dalloj ndenjen e vertet dhe lojen e sexit.
    Dhe se treti virgjeria eshte e shenjte ,duam apo sduam ta pranojm ne,,,,,,,,,,
    .................................................. .................................................. ........
    Por,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nuk munde te thuash se nese nje goce nuk eshte e virgjer,eshte pa personalitet ,apo seshte e ndershme,,,,kjo eshte absurde.Virgjeria e nje goce nuk perben moralin e saj.Te jesh e moralshme sdo te thote te jesh e virgjer,te jesh femer me personalitet sdo te thote te jesh e vrigjer.
    Se po na del ketu sikur te jesh e virgjer qenke pa vlera,si ca parafolsa me larte,,.
    mos flisni kodra mbas bregut,por te jemi realist.Virgjeria nuk simbolizon nje femer perfekte,por nje femer pa experiece ne dashuri,gje qe do te thote kjo lloj femre ne syt e meshkujve eshte me e lakmuar.Te gjithe jemi te prirur nga ajo per te qen te paret ne jeten ton,sikurse cunat per goca te tilla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Si gocat e virgjera dhe ato qe nuk jane te virgjera jan te respektuar ne shoqeri .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 27-03-2007 mė 04:23
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2007
    Postime
    37
    Une deshta te flas rreth kesaj teme, por pasi lexova me vemendje shkrimin e Bebushes, nuk po shtoj asgje, pajtohem plotesisht me kete qka ka thene Bebushja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2007
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    Pse Duhet me qen e virgjet se sban he?!?!

Po dhe po qe ca rensie ka rensi ka mos tjet e varme nga vet virgjeria saji

Jo si me perpara qe burri , vriste burrin per icik virgjeri

Por sheqyr Shqiperia eshte Moderrnizu icik nga Mentaliteti sesht dhe aq mbrapa sic ishte dikure.
    Qekur qeke mederrnizu ti re katnar elbasoni? Mentalitet fshatar apo injorance nuk do te thote te kesh preference per dicka qe vete zoti e ka krijuar te tille. Virgjeria vertete nuk eshte elementi baze ne nje fillim marredhenie por te thuash qe ska rendesi eshte pak e egzagjeruar. Revolucioni seksual femeror qe shikojme kohet e fundit nuk eshte gje tjeter vecse degjenerim. Eshte ai mentaliteti jot i moderuar ballakumo qe do ti jape shkas vajzes tende qe te shkoje e te zhvirgjerohet qe 13-14 vjece. Mendoj se nje femer me karakter din se kur dhe kujt tia jape virgjerine. Nuk vlen krahasimi qe bejne shume femra shpesh pse ju meshkujt doni seks e ne jo? Nje mashkull nuk pyet shkon me ke ti dale perpare por nje femer ci mbetet te beje te njejten gje. Me kete dua te them se kur ne nje marredhenie jane pjekur kushtet dhe vertete femra mendon se filani eshte personi i duhur atehere po qe ja vlen. Por e verteta eshte ndryshe sepse shumica e femrave deshmojne se nuk jane zhvirgjeruar me personin e duhur. Personalisht nuk paragjykoj femrat jo te virgjera sepse ajo qe vlersoj tek nje femer eshte tjeter gje, por me irriton mendimi kur deklarohet se ajo nuk eshte gje me vlere.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Korca_Reli te pergezoj per mendimin e dhen, gjithashtu jam ne te njejtin mendim me ty.
    Te mendoshin te gjithe meshkujt si ti do ecte Shqiperia para e jo te shkoi mrapa.
    Nejse gjithksuh e ka mendimin e vet...

Po ua bej ca pyetje ketyre qe kekrojn "vajza te virgjera":
    1.Nje femer gjat gjith jetes te saj duhet te kene vec nje te dashur?
    2.Mashkulli duhet te kene shum experienc ne ate drejtim kurse femra fare?
    3.Nese nje femer ka pas nje te dashur eshte k***?
    4.Nese nje femer s'eshte e virgjer duhet te mbesa pa martua?
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Sa te interesuar qe qenkemi per virgjerine? Nje nga temat me te vizituara te forumit. Interesant... Mua nje film me kujtonte virgjerine 'Poli me Virgjinine'. Ka qene filem si 'Maksi dhe Helena' . Gjithashtu edhe sa here shkoj ne Virginia. Pa lidhje fare, me falni. Jo se po tallem me virgjerine ose se po e nencmoj po interesi i njerezve ne kete teme eshte per te qeshur. Po copy paste ca quotes:
    .
    .
    Virginity can be lost by a thought.
    St. Jerome
    .
    Virginity is the ideal of those who want to deflower.
    Karl Kraus
    .
    Ladies, just a little more virginity, if you don't mind.
    Herbert Beerbohm Tree
    .
    It is one of the superstitions of the human mind to have imagined that virginity could be a virtue.
    Voltaire
    .
    Edhe nje koment nga ana ime, e di qe mund te jete thene 1 miljon here nga forumistet e tjere, ata qe kerkojne virgjerine te partneri i jetes e vete nuk jane te virgjer,djem e vajza qofshin, myslimane e krishtere te devotshem ose jo, ne ne Elbasan kemi nje shprehje ' Ta bie Zoti ne maje te kokes me gjera te tjera'. E ka gjera te tjera shume me te rendesishme ne nje lidhje se virgjeria. Te martuarit ose ata qe jane ne nje lidhje dashurore e dine me mire. Prandaj te mos kerkojme me shume se meritojme.

Eee jemi te mederrnizum ne nga Elbasani...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lone_star : 27-03-2007 mė 06:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2007
    Postime
    37
    Une deshta te them Babygirl, se se pari per mua nuk ka edhe aq rendesi virgjeria e femres, mjafton te jet e moralshme, se shum mire e ka cekur edhe Bebushja se nuk don te thot se nje femer nese nuk ka virgjeritet nuk eshte e moralshme.

Po pergjigjem ne pyetjet e tua me rradhe.

1.Nuk mendoj se femra duhet te kete vetem nje te dashur, por nese edhe e gjene dashurine e vertet pse jo.

2.Mendoj se eksperienc duhet te kete edhe femra,nuk ka diqka te keqe, mvaret se si e ka perfitu ate eksperienc.

3.Apsolutisht per ma nuk eshte nje femer K... nese ka pasur nje te dashur.

4.Edhe e fundit une po te pyes se duhet te mbes pa u martar?
    Kjo nuk ka logjike. E ka humbur virgjerine, dhe duhet te mbes pa martu! nuk po shtoj me shume, pe le te nenkuptohet pergjigja.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Edhe une mbeshtes Bebushen, shyqyr po dalin ca vajza qe logjikojne ne menyre te arsyeshme.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    A ta them i gjo une a ta them i gjoooooooooooooooooooo .
    Me thon drejten kot munoheni ju qe hapni keto tema se per menimin tim ska mo goca te virgjera prandaj so nevoja qe ta dallojm o apo jo e virgjer pasi tgjith e din qe ska :P
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •