hej jimmychrist
me vjen shum keq qe nuk ke arritur ti kuptosh sado pak fjalet e mia
nuk e ksiha fjalen se kush e ben te lumtur ke, sepse zemra nuk pyet per rac e shum gjera te tjera te ketij lloji, lumturia per cdo njeri eshte unike ajo qe te ben ty te lumtur nuk me ben mua apo dike tjeter
pastaj un kurre nuk do e konsideroja veten si e "huaja" jam SHQIPTARE prej qelizes me te vogel te trupit e me plote goj, se ndryshe nuk do isha pjese e forumit dhe aq me pak te tjera aftesi do te duheshin ty per te kuptuar gjuhen time ( un po flas shqip dhe ti nuk po kupton e jo me ...) nejse
sa per grupin cuno jam unike si ti dhe gjithe te tjeret dhe qe ti klasifikosh njerzit ne grup te huaj apo ne te virgjer apo jo, jo per gje po per mendimin tim me mire mos i quaj njeri, se qe te mbash te tille emer te duhen shum karakteristika te tjera me shum se sa mendon ti
sa per fjalet qe ti ke cituar jan konkluzion i mendimeve te mia qe jan krijuar nga shumica e ca postimeve qe kam lexuar ktu
per sa i perket konceptit qe ti ke per nderin mqs nuk e ke shkruajtur se te merr shum kohe as un nuk po e shkruaj jo se pertoj e me merr kohe , thjesht per faktin se sic e ke then dhe ti ca kuptoj un me fjalen nder apo ti e dikush tjeter jan ndryshe
Krijoni Kontakt