Close
Faqja 25 prej 27 FillimFillim ... 152324252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 261
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Korca_Reli
    Po e par e punes: Ti ku e di perqindjen??
    E dyta: ne keto raste nuk flitet as per dobesi e as per qendrueshmeri te femres ndaj epsheve,por per kenaqesi shpirterore dhe shfrytezim te cdo momenti.

Ku ka me bukur se dashuria ne moshe te vogel,ajo eshte dashuri e vertete dhe pa interesa.E dua me do dhe pik
    se pari me vjen mire qe fillove te diskutosh nje tem se herave tjera vetem ke nderhyr ne cake personale...

sa i perket postimit tend me duket qe nuk e ke kuptuar mire...

por nese ti mendon keshtu ateher si thua per kenaqesi shpirterore dhe shfryezim te qdo momenti ...
    nuk qendron kjo se qfar thua sepse qdo femer qe humb virgjerin nuk mburret me kete veper dhe ne shumice e rasteve pendohet ato te cilat nuk pendohen vazhdojne rrugen dhe behen lavire dhe prostituta...

d.m.th kety nuk kemi te bejme me kenaqesi shprterore (kenaqesin shpirterore te cilen e une e kuptoj) por me kenaqesi matriale ...dhe si thone"jo gjitheher gjendet lumturia tek kenaqesia"
    por esenca e gjith ketij problemi eshte se femra ka epsh te pa kontrolluar ne disa cikle...dhe epsh 9 here me te madh se epshi i mashkullit dhe tash prej kesaj formule del se femra mund te gaboj 9 her me shume mashkulli ne aspektin sexual dhe kjo diference e fuqis epshore ndikon qe te kete dallime edhe ne gabime tek femrat ...

ketu kemi te bejme me munges durimi ne epshe dhe mospermbajtje epshore dhe ky eshte shkaku qe se pse femrat perbellen me kete sfidė ...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

eshte per te qare dhe vene duart ne koke per mentalitetin e semure qe kemi ne shqiptaret
    shife tani kush flet per virgjerine djemte pffffffffff... qesharake te kerkosh nga dikush nje gje qe nuk e ke, apo jo? nejse mo
    pershtypje me beri qe nuk me zuri syri te permendeshin raste ne te cilat femres i kerkohet te tregoje se sa ndjen dhesa shum eshte ne gjendje te bej per djalin qe do ... dhe e vetmja menyre eshte ti japi veten, rasteku ne vend qe takimet e para te jen pjese e njohjes se ideve te njeri tjetrit kthehen ne nje ftese hoteli, keq me vjen ta them po budallallik i vajzaveky qe mendojne se nqs te dashurit i ngelet qefi do i lej...PUNE E MADHE FORT, kaq gje mjafton per te kuptuar qe ai njeri nuk eshte per ty.
    cudi me vjen me keta te emancipuarit e forumit qe flasin ezber dhe kur vjen puna kan frike te perballen me mamin dhe babin dhe tu thone se kan nje te dashur te huaj me te cilen duan te kalojne jeten, po perfundojne duke marre nje vajze te "ndershme" shqiptare sa per ti mbyllur gojen familjes dhe mjer ajo goce pastaj ... te mbaj fort carcafin qe njollosi se burri qente ti vesh nga pas dhe nuk e gjejne dot.
    dhe per keta fanatiket e mentalitetit te vjeter hapni mire syte ore se sot c'nuk te shohin syte e c'nuk te degjojne veshet, eshte e virgjer goca, po nuk ka len gje pa provuar qe nga oral s3x e ku ta di un cfar tjeter. ju rrofte juve pastaj "virgjeresha" dhe asaj ja marrte Zoti trute me keq se sa ja ka marr per pafytyresine qe ka kur thot se eshte goc e ndershme

Po nejse o popull, sot e kesaj dite ka ardhur koha qe cdo njeri e mban koken e vet mbi shpatullat e veta.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    KLANDESTINI e gjeta pergjigjen tende.
    Gocat qe nuk kan raporte seksuale kan kokrra ne fytyr!
    ehe... po po! keshtu e kupton....ik ne kerkim tani
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    se pari me vjen mire qe fillove te diskutosh nje tem se herave tjera vetem ke nderhyr ne cake personale...

sa i perket postimit tend me duket qe nuk e ke kuptuar mire...

por nese ti mendon keshtu ateher si thua per kenaqesi shpirterore dhe shfryezim te qdo momenti ...
    nuk qendron kjo se qfar thua sepse qdo femer qe humb virgjerin nuk mburret me kete veper dhe ne shumice e rasteve pendohet ato te cilat nuk pendohen vazhdojne rrugen dhe behen lavire dhe prostituta...

d.m.th kety nuk kemi te bejme me kenaqesi shprterore (kenaqesin shpirterore te cilen e une e kuptoj) por me kenaqesi matriale ...dhe si thone"jo gjitheher gjendet lumturia tek kenaqesia"
    por esenca e gjith ketij problemi eshte se femra ka epsh te pa kontrolluar ne disa cikle...dhe epsh 9 here me te madh se epshi i mashkullit dhe tash prej kesaj formule del se femra mund te gaboj 9 her me shume mashkulli ne aspektin sexual dhe kjo diference e fuqis epshore ndikon qe te kete dallime edhe ne gabime tek femrat ...

ketu kemi te bejme me munges durimi ne epshe dhe mospermbajtje epshore dhe ky eshte shkaku qe se pse femrat perbellen me kete sfidė ...
    Shiko c'ndodh more njeri.
    Jane dy lloje njerzish.
    1. Njeri lloj udhehiqet nga zemra,ndjenjat,deshira etj.
    2. Lloji tjeter udhehiqet nga "zoti"
    Ti qe ben pjese ne llojin e dyte kur te vdesesh mund te shkosh ne "parajse".
    Une qe bej pjese ne llojin e pare jam ne parajse.

Pra ndryshimi eshte se ti kerkon te shkosh atje ku une jam dhe po e provoj,po e jetoj.
    Ti ke te drejte te flasesh keshtu sepse nuk e ke provuar parajsen tani qe je gjalle.Kur ta provosh ti nuk do jesh i teri,sepse trupi do te kete vdekur dhe do jete vetem shpirti. (do duash te besh sex por pa trup nuk mundesh)
    Kurse une ne parajsen time kam edhe shpirt edhe trup edhe ndjenja edhe dashuri.Dhe njerezit qe i dua i prek e i shikoj (nga afer dhe jo nga "qielli")

"Zotit - po thoni i arthtė keq pėr mua!"
    Po as m`a fal pendimin, as ia dua.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j
    ''cudi me vjen me keta te emancipuarit e forumit qe flasin ezber dhe kur vjen puna kan frike te perballen me mamin dhe babin dhe tu thone se kan nje te dashur te huaj me te cilen duan te kalojne jeten'', po perfundojne duke marre nje vajze te "ndershme" shqiptare sa per ti mbyllur gojen familjes dhe mjer ajo goce pastaj ... te mbaj fort carcafin qe njollosi se burri qente ti vesh nga pas dhe nuk e gjejne dot.

Po nejse o popull, sot e kesaj dite ka ardhur koha qe cdo njeri e mban koken e vet mbi shpatullat e veta.
    Se cfare flet ti veshtire eshte te merret vesh por une po supozoj se ke dashur te thuash keshtu dhe do te pergjigjem
    Kur thua ato fjalet qe kam vene ne thonjeza cfare ne te vertet deshiron te thuash?
    Qe vetem nje e huaj eshte ajo qe do te na bente ne te lumtur? Pse ti veten nuk e sheh si nje goce qe mund ta besh cunin te lumtur? Sepse natyrisht ti nuk je e huaja.
    Apo ti ke hallin per vete, sepse nuk gjendesh ne asnjerin grup, as ne grupin e te huajave dhe as ne ate te gocave te ndreshme?

Une per vete do te deshiroja qe te kem nje vajze jo te huaj por shqipetare sepse ate e njoh me mire per nga kultura tradita, zakonet dhe mentaliteti, pra te pakten mund te mendojme njejte dhe kjo deri diku siguron jetegjatesi te lidhjes, pastaj natyrisht qe do ta doja nje vajze te ndershme. Gjithkush e do ate, por kjo varet se cfare ti kupton me fjalen nder, cfare kuptoj une, dhe cfare kuptojne disa te tjere. Ndershmeria ime nuk percaktohet ne virgjerine e nje vajze por ka shume gjera tjera qe do te me merrnin shume kohe po ti shkruaja ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jimmi_1978 : 30-04-2007 mė 12:12
    Barca

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Korca_Reli
    Shiko c'ndodh more njeri.
    Jane dy lloje njerzish.
    1. Njeri lloj udhehiqet nga zemra,ndjenjat,deshira etj.
    2. Lloji tjeter udhehiqet nga "zoti"
    Ti qe ben pjese ne llojin e dyte kur te vdesesh mund te shkosh ne "parajse".
    Une qe bej pjese ne llojin e pare jam ne parajse.

Pra ndryshimi eshte se ti kerkon te shkosh atje ku une jam dhe po e provoj,po e jetoj.
    Ti ke te drejte te flasesh keshtu sepse nuk e ke provuar parajsen tani qe je gjalle.Kur ta provosh ti nuk do jesh i teri,sepse trupi do te kete vdekur dhe do jete vetem shpirti. (do duash te besh sex por pa trup nuk mundesh)
    Kurse une ne parajsen time kam edhe shpirt edhe trup edhe ndjenja edhe dashuri.Dhe njerezit qe i dua i prek e i shikoj (nga afer dhe jo nga "qielli")

"Zotit - po thoni i arthtė keq pėr mua!"
    Po as m`a fal pendimin, as ia dua.
    une i shijoj te dy llojet dhe di si ti shijoj dhe me takojne te dy boterat sepse punoj dhe veproj ndersa ti asnjeren dhe rezultati eshte...mund ta shofesh veten shtruari ne ndonje klinikė per rehabilitim nga sida...sepse sexi shtazarak qmimin e ka dhe quhet sida...
    edhe per mua eshte sexi mirpo ne bashkeshortesi e jo si shtazet ...qe per kete duhen te falenderohen te tjeret sepse po e mbroj autoritein dhe karakterin e njeriut qe po e ruaj cilsin e veteme qe ka njeriu arsyeja dhe vetedija e shendosh ..se po se pat kete ndryshim njeriu nuk do kishte qen e arsyeshme te mos quhet "shtaze e pa licencuar"...

njeriu ka mundesi te dalloje prej shtazeve andaj shfrytezojeni kete dhunti

kontribuoni te mos qeshin lopet me ne ,per te drejten e emitimit dhe vaj halli po te na padisin...per emitim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 01-05-2007 mė 05:02
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

VLORA Maska e klandestini
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    po nga vlora qe ēke me te
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga pulcina86
    KLANDESTINI e gjeta pergjigjen tende.
    Gocat qe nuk kan raporte seksuale kan kokrra ne fytyr!
    ehe... po po! keshtu e kupton....ik ne kerkim tani
    ESHTE NDRYSHE, ME KERKOJNE
    ēam 25 karat

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    une i shijoj te dy llojet dhe di si ti shijoj dhe me takojne te dy boterat sepse punoj dhe veproj ndersa ti asnjeren dhe rezultati eshte...mund ta shofesh veten shtruari ne ndonje klinikė per rehabilitim nga sida...sepse sexi shtazarak qmimin e ka dhe quhet sida...
    edhe per mua eshte sexi mirpo ne bashkeshortesi e jo si shtazet ...qe per kete duhen te falenderohen te tjeret sepse po e mbroj autoritein dhe karakterin e njeriut qe po e ruaj cilsin e veteme qe ka njeriu arsyeja dhe vetedija e shendosh ..se po se pat kete ndryshim njeriu nuk do kishte qen e arsyeshme te mos quhet "shtaze e pa licencuar"...

njeriu ka mundesi te dalloje prej shtazeve andaj shfrytezojeni kete dhunti

kontribuoni te mos qeshin lopet me ne ,per te drejten e emitimit dhe vaj halli po te na padisin...per emitim
    Lum ajo qe do te te mare ty.
    Ti je si brumi i pa pjekur dhe ajo do te gatuaj si te doje.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    po amon mer akoma nuk e keni mbyllur kete teme !!! mendoj se tema shkoi ne ofendime personale edhe e ka humbur sensin e saj !!! nejse ka lloj lloj njerzish prandaj eshte e bukur jeta se jetohet me tipe e tipe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    po amon mer akoma nuk e keni mbyllur kete teme !!! mendoj se tema shkoi ne ofendime personale edhe e ka humbur sensin e saj !!! nejse ka lloj lloj njerzish prandaj eshte e bukur jeta se jetohet me tipe e tipe !!!
    Sigurisht qe jeta pa variacione sdo kishte kuptim,ate po mundohem ti them shokut me lart.
    Dhe eshte e vertete qe tema ka mare drejtim te gabuar,pa kuptim dhe mbase ofendues per vajzat.

Respekte

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •