Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99

A vuloset pashaporta shqiptare ne kufirin Shqiperi - Kosove ?

pershendetje te gjitheve ....
    kerkoj te di per ata te cilet e kane bere prove te kalojne ne kufirin shqiperi - kosove nese pashaporta shqiptare merr vule si nga autoritetet shqiptare edhe nga ato kosovare .
    puna qendron keshtu , ne gusht kam vendosur te shkoj ne shqiperi , por me dokumentat qe kam une ligjmerisht nuk me lejohet te futem ne shqiperi , por mund te shkoj ne kosove prandaj desha te pyes ata qe kane njohuri nese kur kalon kufirin mes dy vendeve merr apo jo vule ne pashaporte ?!
    gjithe te mirat....
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk vuloset

te pakten ne piken kufitare te morinit ne kukes pashaporta e kujdo vendi qofte nuk vuloset.ne fakt per te gjithe ata qe zoterojne pashaporte te shtetit shqiptar kontrolli ne piken kufitare te morinit eshte pothuajse formal.kjo kuptohet pasi je ne territorin tend si ne kosove po ashtu edhe ne shqiperi

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    faleminderit per pergjigjen ...
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Smile

Citim Postuar mė parė nga Kaprosi
    te pakten ne piken kufitare te morinit ne kukes pashaporta e kujdo vendi qofte nuk vuloset.ne fakt per te gjithe ata qe zoterojne pashaporte te shtetit shqiptar kontrolli ne piken kufitare te morinit eshte pothuajse formal.kjo kuptohet pasi je ne territorin tend si ne kosove po ashtu edhe ne shqiperi
    mu ma kan vulos valla...dhe n'Durrs m'kan bo sh probleme ata Shq (udhtoja nga italia per ne kosove)...kshtu qe bonu gati o UDHTAR (se ta harrova emrin, m'fal) se jo gjithmon o sh leht....mpuqq..paqe e dashni people!!!! ah se harrova..kur t'hysh n'ks jon sh t'sjellshum policia doganore (jo t'gjith kuptohet) dhe ta knaqin shpirtin me at fjalen MIRE SE ERDHE N'KOSOVE!!!!

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Mund te marresh vule vetem ne aeroportin e Prishtines(gje qe ty ste prishka pune), kurse ne kufirin Kosove - Shqiperi (Kukes) mund te hysh e te dalesh sa here te duash sepse nuk ka vula.

Udhetim te mbare!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Xheneta

Une kam udhetuar disa here per ne Kosove me pasaporte britanike dhe kurre nuk ma kan vulosur ate.Ne Morin kam pare edhe se qytetaret e Shqiperise shteterore bejne nje kontroll pothuajse krejt formal.Nuk behet fjale me per qytetaret qe vijne nga Kukesi dhe rrethinat qe ne shume raste nuk kontrollohen fare per sa i perket dokumentave te udhetimit.Per mendimin tim ajo pike kufitare por edhe te tjerat ne te ashtuquajturin kufi shqiptaro-shqiptar te egzistoje ndoshta vetem ne harte.
    Edhe une te uroj gjithe te mirat

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Red face

Citim Postuar mė parė nga Kaprosi
    Une kam udhetuar disa here per ne Kosove me pasaporte britanike dhe kurre nuk ma kan vulosur ate.Ne Morin kam pare edhe se qytetaret e Shqiperise shteterore bejne nje kontroll pothuajse krejt formal.Nuk behet fjale me per qytetaret qe vijne nga Kukesi dhe rrethinat qe ne shume raste nuk kontrollohen fare per sa i perket dokumentave te udhetimit.Per mendimin tim ajo pike kufitare por edhe te tjerat ne te ashtuquajturin kufi shqiptaro-shqiptar te egzistoje ndoshta vetem ne harte.
    Edhe une te uroj gjithe te mirat
    si duket kemi pas eksperienca te ndryshme ...paqe e dashni people!!!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga EDVIR
    ne gusht kam vendosur te shkoj ne shqiperi , por me dokumentat qe kam une ligjmerisht nuk me lejohet te futem ne shqiperi , por mund te shkoj ne kosove prandaj desha te pyes ata qe kane njohuri nese kur kalon kufirin mes dy vendeve merr apo jo vule ne pashaporte ?!
    gjithe te mirat....
    Edvir.

Pashaporta te vuloset qe c'ke me te,te jesh i sigurt per kete.Kam kaluar dhe une dhe me kane kerkuar te vulosej pashaporta.
    Po ashtu dhe vellai im qe vinte nga Amerika por duhej te kalonte nga Kosova te njejten gje i kerkuan,por ai kishte nje pashaporte shqiptare me vete dhe e dha ate dhe kaloi pa problem.

Te sygjerosh te nxjeresh nje pashaporte Shqiptare qe te mos kesh probleme me vulat.

Gjithe te mirat

Lindi

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Ca thu o Albanez ? Kush te ve vule ne kufirin Kosove - Shqiperi ? lol
    Pashaportat shqiptare vulosen vetem nese hyjn nga shtetet e huaja,(edhe ktu si tua japi truni oficerit) ose ke pashaporte te ndryshme nga ajo e Shqiperise.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga Gjallica
    Pashaportat shqiptare vulosen vetem nese hyjn nga shtetet e huaja,(edhe ktu si tua japi truni oficerit) .
    Pikerisht kete thashe dhe une me siper nese e ke lexuar me kujdes.
    Kur vjen nga nje shtet i huaj pashaporta te vuloset.

Sa per oficeret nuk e di se si mund te veprojne me trunin e tyre.Ajo nuk eshte ne doren "time"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •