Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: Idealja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Kurrkundi
    Postime
    132

Idealja

Alisa perziente per te dyten here grine e retines me ate te prtes se mjekut roje.
    U mbeshtet me shpatulla ne mur dhe ngriti krahet nderkohe qe ne hapesire beri gishtat te vallezonin solemnisht te shtypnin ajrin njeri pas tjetrit e sakaq kyci hepohej dhe si lavjerres levizte para-majtas.Pas veprimit te saj inkoshient doktori u dha ne prag dhe me elegancen e titullit e ftoi te hynte ...aty.
    Alisa qendroi mbi dy kembet e veta per te shmangur neverine e karrikes ku kishin ndodhur aq ulje-meshtetje.
    -Emrin?
    -Alisa-belbezoi gruaja 26-27 vjecare
    -Si ajo ne bote e cudirave?
    -Eh...?-ajo ndjeu shkundjen e hambareve te mendjes dhe hedhjen e tyre rreth 18 vjet me pare .Atehere pra ,flinte me Alisen ne "wonderland" nen jastek.E lexonte si duke luajtur me estetiken ne formim.Me formen e mrekullueshme qe po ngrihej nen trup.PO "ato" nje dite ia moren alisen e vet.Ia fshikulluan gishtat me thuper dhe libri perfunoi ne bagazhet e tyre.E mori nder gishta pas dy javesh.Me kulmin e zbrazetise limfatike ,shtrengoi krahet pas brinjeve te kraharorit ,me librin mes tyre ,domosdo.Strukur nen derrasat e krevatit me klithjet ne maksimum me shkundjen gjer ne qelize.Nje nga"ato" qe qendronte prapa deres uleriti:
    "Hesht e marre se ndjell keq!"
    Alisa doli nga shtrofkulla artistike me duart ne faqet qe buronin dhe me sensin idiot te se mires pyeti:
    -PO mire ,si ndillet?!
    Kaq!S`duhej menduar me!
    -Dhoma 13-tha burri.
    Alisa shtroi hapin e vet klasik permes korridoreve qoshe -gelbaze ashtu si kish hyre me super -dridhjet ne trup ne varrezen e hebrejve ne P.Duke e larguar shoqeruesen me vrazhdesi.
    -E gjej vete -i kishte shperthyer ne surrat ,nderkohe qe mundohej te perthante djersen e duarve.
    Ishte perkulur pastaj mbi ate varrin e dashur me ndjesine gerryese te shpreses edhe pse freskia e dheut ishte arratisur me kohe.Keshtu pra,keshtu ndenje ca kohe mbi monumentin demoniak.E,kur u mat te ngrihej ,vuri re se kemba e majte i kish mbetur ne nje nga zgavrat e mermerit

But if you stay I`ll make you a day
    like no day has been........................
    -Si .....?jo..............!!!!!!!!!!do iki.......dhe do kthehem prape ....kur une te jem atje ...atje do jesh ti....ti....flutur...?
    U ngrit duke e dihatur ,e lumtur ,e lemeritur....drejt deres se varrezes.
    Tani ketu ishte serish para nje dere.Nga xhami dukej veladoni i sterrosur i priftit me dashuri te majte.Kontrolloi grine e pantallonave ,te zezen e kemishes dhe hyri me ftohtesine e rastit.
    -Eja Alisa-foli padreja me duart e kryqezuara para organit seksual.
    -hmm....heh...hahahaha....ende gjalle...miresekeardhur ne dhomen time...mos po pergatit gje deshmine?
    -S`me paske harruar Faust....
    -Ti nuk harrohesh dot, ate, je nga nje soj i mire bagetish-shpertheu ajo ,nderkohe qe vishte kemishen e bardhe ,ne pranine e tij ,domosdo.
    -Degjo bije-i tha ai duke iu afruar me doren e ngritur lart.
    -Mos me prek -uleriti alisa e shfytyruar nga dhimbjet .Me klavikulat e dala aq shume nga dobesia ,me bardhesine e mrekullueshme te lekures .E nisi pastaj nje shkallmim i lemerishem i kraharorit dhe gurgullima e eritrtociteve ,plazmes ,leukociteve dhe perberesve te tjere ne gojen e vertetesise njerezre.
    -PO cfare do ti Alise ?
    -po ti c`kerkon nga kryqi padre?
    -qetesine
    -ne djall vafte mefshtesia jote ........
    hej padre afrohu..
    prifti u tremb.ngurronte.
    -afrohu ...dua te te tregoj dicka..
    prifti u perkul mbi fytyren e te gjysme vdekures.Ajo,e arta Alise,dashnorja e imagjinates,e mbertheu kryet e atit ne duart elegante dhe gjarperoi gjuhen brenda gojes se tij.
    prifti lengezonte nga fillesa e jetes.
    Ajo u shkeput nga lekura e rreshkur e priftit dhe i tha me gjysen zeri e me veshtrimin qe digjte.
    -ne urrehemi padre..po une kam ngecur ne fatalizem e pamundesi ndaj te sterdua....di si te shpetoj e dua te shpetoj po s`bej dot asnje perpjekje per kete...jam ushqyer me grure dhe melci ,jam lare me vere dhe ambroz..dhe s`kam si te mos,,,mos...
    -cfare ?
    -cfare Alise,alise.Mon-A-lise?
    Ati u kthye nga muri i bardhte duke dihatur teksa degjoi alisen te therriste
    -sa larg........!
    ai ndenji ashtu per ca ore.Epastaj ndjeu aromen e rrudhur te ngrirjes.U kthye .Neoni gati pasqyrohej ne ballin e ....asaj...qe...
    Padre e kuptoi.S`po ndodhte me asnje revolucion atje tej.Iu afrua krevatit dhe e peshtolli Alisen me krahe me trup.E nxorri nga goja fjalet me te pakuptimta ,ai ,teologu 69 vjecar
    -mos ftohesh m-ARIA ime!
    Kryqi lekundej mes dy trupash qe vec urreheshin .A mund ti vesh faj
    The path of excess leads to the Tower of Wisdom.(Blake)

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    ku ishe?
    kur e shkrove?
    pse vjen kaq rralle se fundi?
    ...........................................
    muah' macia.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Kurrkundi
    Postime
    132
    Mace -jona ,e shtrenjte.....
    Kam qene diku andej nga viset me te erreta te Fantastikes...
    Per rrallesine pergjigjet pavdekesia e stermundimit...
    Me e pakta.....katrahura biologjike....
    Te shume-uroj letersine e bukur!!!!!!!
    mireushkronjepafshim
    The path of excess leads to the Tower of Wisdom.(Blake)

Tema tė Ngjashme

1. Kush ėshtė ēelėsi i suksesit nė njė lidhje?
    Nga Doc_ERI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 06-02-2010, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •