eshte e vertet qe ai qe te do me gjithe shpirt te pret !!! jam dakort me xheneten !!!
eshte e vertet qe ai qe te do me gjithe shpirt te pret !!! jam dakort me xheneten !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ka nje ndarje midis seksit dhe dashurise,bile qe vjen qe nga lashtesia.
Mashkulli mund te beje seks dhe me nje grua qe nuk dashuron,bile dhe qe nuk e njeh(p.sh me nje prostitute),kurse gruaja zakonisht ka nevoje per dicka tjeter,per dashuri ose te pakten qe terheqja te mos konsistoje vetem ne kenaqesine fizike por dhe ne te pelqyerit ne te qendruarit bashke.(E pergjithshmja)
Ka dhe perjashtime,por ta themi me pak fjale mashkulli eshte i prirur te jete nje cike
"i shkathet" femra jo.
La vida es un carnaval
Po me paraqet argumenta apo idealizma?!C'fare te cudit nga pikepamja dhe nga argumentimi im ne lidhje...?!Ku i gjen elementet sado-kudo..sado-mazo ne shkrimin tim?!..jemi kafshe inteligjente me moral e vetedije por ne fund te fundit mebetemi po kafshe inteligjente, dhe mos u perpiq ta komentosh si sado-mazoPostuar më parë nga Baptist
...personalisht,nuk kam thene asnjehere se dashuria eshte kjo",por kam thene se ne dashuri,per fat te keq",i kemi keto tendenca per te bere keto lloj lidhjesh te shkurtra,prandaj edhe kjo ndjenje,nuk e ka njohur ndonjehere idealen!Do te me thuash se ti ben perjashtim?!..me fal nese te kam rene me qafe me pa te drejte!...dhe mos u perpiq tu japesh shkrimeve te mija deformime te pa qena!
Lidhja e nevojes me ndjenjen,eshte dicka qe sa do te perpiqemi ta mohojme,egziston,ose per te qene me i sakte,ne e bejme kete lidhje,(flas per nevojat konstante ne kete jete kalimtare)!me perjashtimin tend,kuptohet!...njeriu civil kenaqesite ultra intime i kryen me ate qe e quan aq te afert por ka edhe nga ata njerez civile qe keto marredhenie i kryejne
me njerez kaq te larget..te civilizuar e quajne veten edhe ata...te civilizuar i quan per fat te keq edhe njerezimi!...Edhe persa i perket lidhjes qe bere me femijet eshte krejt e pavend,po flisja per ne,njerezit e rritur dhe te ashtuquajtur te pergjegjshem!...perpiqemi te mesojme,kujtojme se mesojme..por a mesojme?!
Ti bie trup se duket nuk i paske lexuar postimet e mija te para.
Edhe ty do t'a bej te njejten pyetje: "Para se te dashurohesh ti ben seks me subjektin apo e kunderta, dashurohesh pastaj lejon te ndash gjera intime me te nder te cilat eshte edhe seksi?"
Ose psh, ti kur ben onani, dmth po e shpreh dashurine ndaj vetes a po?
Ata meshkujt qe shkojne neper striptiz bare per t'u eksituar e prej aty ne bordele paskan rene ne dashuri prandaj e paguajne me leke?
Une them jo? Ato andej dhe ata kendej jane kafshe me kollare. Morali im nuk arrine ta bluaj kete veprimtari kriminale, as si normale, as si morale, e aq me pak civilizuese.
Ne shoqeri kan ekzistuar devijimet sociale gjate gjithe historise, por ato kurre nuk jane konsideruar normale dhe as qe do te konsiderohen ndonjehere. Tjeter qeshtje eshte oportunizmi individual dhe sa je ne gjendje te gelltisesh nga keto felliqesira te jetes pa iu kundervene. Por kur arrijne masen ato te prishin miden.
Kot zgjatem, lexo postimet qe kam bere ne kete teme te mos perseritem pa nevoje.
Fundja, Secili niset prej vetes...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga DI_ANA
Jam shume dakort me mendimin tend..
MGjt doja te shtoja..
Nese e don vertet ate person dhe mund te presesh..
![]()
Arsyet e "rezistences" se gruas jane me shume biologjike ose psikologjike se sa virtuose. Gruaja duke leshuar organet gjenitale i ekspozohet rrezikut te gravidances,dhe keshtu qe duhet te seleksionoje partnerin dhe nxjerre skarco ata qe donin te benin nje shetitje ne trupin e saj dhe duke zgjedhur ate qe ofrojne nje lidhje te qendrueshme te bazuar mbi ndjenjat.
Efikasiteti i kontraccettiveve (mjet antifekondativ) ka krijuar sot kushtet per nje sjellje
me "mashkullore" nga ana e gruas:kjo vlen per disa gra,per te tjera jo.
Nuk e dime ne se egzitojne ne trurin e gruas rrjete neuronesh,te seleksionuara nga evolucioni,qe lidhin seksualitetin me dashurinetip qarqesh automatike qe e "shpetojne" dhe e mbajne larg rrezikut me meshkuj te tipit "kafsho dhe ik".
La vida es un carnaval
Problemi eshte se edhe ti ke tendencen ti keqkuptosh apo ti keqinterpretosh shkrimet e mia....nuk e di nese e ben ne menyre te qellimshme,dhe do te uroja te mos veproje ne menyre te tille!...per te qene me i sakte dhe me i theksuar,kur kam folur per lidhjen midis dashurise dhe seksit...nuk kisha kurresesi per qellim ta pershkruaja si nje lidhje kaq vulgare,edhe pse ndoshta shume njerez e shnderrojne ne nje menyre te tille(devijime sociale)i quajte..per mua nje devijim qe dita dites, po merr permasa gjithnje e me serioze...Postuar më parë nga Baptist
Per tju pergjigjur pyetjes tende,do te thosha se lidhja qe te pershkrova dashuri\seks,eshte nje lidhje qe nuk krijohet vetvetiu por gjate konsumimit te marredhenies...xhelozia,eshte nje nder shenjat kryesore qe verteton kete lidhje,
mos plotesimi i nevojave seksuale nga ana e nje partneri eshte nje tjeter shenje qe verteton kete lidhje per te cilen po te flisja dhe qe ndikon ne menyre direkte apo indirekte ne rrenimin e dashurise....edhe une,ashtu si pjesa tjeter e shoqerise
nuk i quaj normale ngaterresa te tilla ndjenje\nevoje...por edhe une,si pjesa tjeter e shoqerise jam i prirur te jem pre e ketyre ngaterresave...Nese ti me verteton te kunderten,nese ti je i afte te mos biesh pre e ketyre ngaterresave..
do te doja te vija e te te shikoja...te premtoj se nuk do te vij aty me misionin e hazarderit...por do te vi me misionin e vezhguesit....do te qendroj ne distance
dhe do te vezhgoj me admirim perjetimin e marredhenieve te pastra ne boten tokesore...
uroj qe te pakten ne kete pike,te me kesh kuptuar drejt,dhe te jesh dakord me mua...te pakten per kete pike!
Per mashkullin ndodh e kunderta.Kenaqesia e tij nuk sjell rrezikun e gravidances,
perkundrazi ajo i perket nje interesi primordial"gjenetik" te shperndaje sa me shume
kopje te tij(pak a shume si virusi biologjik apo informatik) per tu riprodhuar sa me shume(p.sh poligamia qe praktikohet tek mamiferet,apo modeli i haremit)
Dhe kjo i korrispondon nje ndjenje vetafirmimi duke marre nje qendrim dominues tip
"konkuistatori" duke ju mburrur shokeve te tij dhe te ngjalle adirimin e tyre.
Per te arritur kenaqesine e tyre disa tipa burrash e dine qe duhet te japin (ose te shtiren sikur e japin) dashurine e tyre.
La vida es un carnaval
kot s'te kan bere spiker te national geographicPostuar më parë nga brandon
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ec aty tjetrii,paske fillu me llafe te mdhajaPostuar më parë nga brandon
![]()
Krijoni Kontakt