Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 104
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Shoku Tanku!!!Dashuria dhe Maredhenie Sexuale, jane dy gjera te ndryshme qe skane aspak lidhje me njera/tjetren,nese nuk ekzistojne ndjenjat per nje person,atehere eshte thjesht Sex!!!Ketu ne kte teme behet fjale per ndjenja!!!Personalisht,ne qoftese,do kisha ndjenja per nje person,do injoroja ekzistencen e personave te tjere!Te jesh i bindur,qe kur takon personin e duhur,behesh skllav i ndjenjave per te,dhe sdo tja dish per njeri tjeter!
    Eh sikur njerezit te ishin vertet te afte te benin kete lloj dallimi qe ju permendet.
    Nuk do te benim fare diskutime te kesaj natyre!Askush!!!...e perseris,askush nuk eshte i afte te ndaje seksin nga dashuria!..as une...as ti...dhe askush tjeter!
    Nese do te kishit kete aftesi,atehere do te ishit ne gjendje te falnit edhe tradhetine!..a e beni ju kete?!...dyshoj se nuk e keni kete aftesi!..a kemi ne kete pike, nje lidhje te dashurise me seksin?...ja qe e kemi,duam apo s'duam!..madje
    kam degjuar" se aty ku dashuria eshte me e forte,falja e ketij veprimi eshte akoma me e pamundur...pamvaresisht se disa perpiqen te vertetojne te kunderten....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Eh sikur njerezit te ishin vertet te afte te benin kete lloj dallimi qe ju permendet.
    Nuk do te benim fare diskutime te kesaj natyre!Askush!!!...e perseris,askush nuk eshte i afte te ndaje seksin nga dashuria!..as une...as ti...dhe askush tjeter!
    Nese do te kishit kete aftesi,atehere do te ishit ne gjendje te falnit edhe tradhetine!..a e beni ju kete?!...dyshoj se nuk e keni kete aftesi!..a kemi ne kete pike, nje lidhje te dashurise me seksin?...ja qe e kemi,duam apo s'duam!..madje
    kam degjuar" se aty ku dashuria eshte me e forte,falja e ketij veprimi eshte akoma me e pamundur...pamvaresisht se disa perpiqen te vertetojne te kunderten....

he he he sa te drejt qe ke mor shoku

tung

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    prap ne kete teme ti duke me sulmuar ..ah qe s'te kap dot ne online ty une ..
    nje ashtu jane te dyja palet o shoku tanku ,si djemt ashtu dhe vajzat ,po hajde thuaj na eshte dhene kjo jete t'a jetojme dhe ec se s'e gjen dot sinqeritetin tek njeri sot ...
    Qepare me the se ka nga ata qe jane varja"..por ka edhe nga ata qe nuk jane te tille, meshkuj\femra....tani po thua se nuk e gjen dot sinqeritetin tek njeri sot!
    Cilen nga keto dy arsyetime me duhet te marr per baze?!....ti per shembull, me dukesh nje person i sinqerte!...kam nje vleresim maksimal per ty si vajze dhe si shoqe...si e tille,nuk do te mundesha kurre te te vendosja ne kategorine e njerezve varja"...me fjale te tjera dua te te them se kjo jete,nuk na eshte dhene per pjese qe ne ta jetojme varja"...une personalisht nuk do tia lejoja kurresesi vetes qe te isha ne kategorine e njerezve varja"...ti do tja lejoje vetes dicka te tille?!...jam i bindur qe jo!...ndoshta nuk te njoh ne menyre te drejtperdrejte por
    njoh karakterin tend,te pasqyruar ne shkrimet e tua....Mendoj se te gjithe duhet te kerkojme me te miren nga kjo jete dhe te mos thyhemi nga s'provat e shumta te saj pasi atehere do te katandisemi vertet varja!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Shoku_Tanku, fol per vete se ka njerez me edukate te mjaftuar qe jo vetem e bjene kete dallim por e kan te qarte si drite m'diell.

Dhe ky dallim as ne enderr nuk do te thote se ka mundesi per kete shkak te arsyetoj tradhetine. Ku e merr kete logjike. Nuk ka lidhje dashuria me seksin
    Merre shkruaje ne mur.

Seksi eshte nevoje si te gjitha nevojat tjera fizike. Nevoja. Thash dhe ato kryesisht kryhen larg syve.

Tradheti njesoj e madhe eshte po hengri e dashura jote dicka qe ju pelqen te dyve ne pranine tende ne menyre te fshehur dhe ti e diktove, qofte edhe nje sheqerke.

Kuptoje vet ku e kam fjalen dhe cfare do te bej me sheqerkat tjera nje e dashur e tille kur ti nuk je prane.

Sqarimet me duken te teperta.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Shoku Tanku!Nje person qe kupton thelbin e problemit,fal dhe Tradhetine!Asgje nuk eshte e pamundur!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Qepare me the se ka nga ata qe jane varja"..por ka edhe nga ata qe nuk jane te tille, meshkuj\femra....tani po thua se nuk e gjen dot sinqeritetin tek njeri sot!
    Cilen nga keto dy arsyetime me duhet te marr per baze?!....ti per shembull, me dukesh nje person i sinqerte!...kam nje vleresim maksimal per ty si vajze dhe si shoqe...si e tille,nuk do te mundesha kurre te te vendosja ne kategorine e njerezve varja"...me fjale te tjera dua te te them se kjo jete,nuk na eshte dhene per pjese qe ne ta jetojme varja"...une personalisht nuk do tia lejoja kurresesi vetes qe te isha ne kategorine e njerezve varja"...ti do tja lejoje vetes dicka te tille?!...jam i bindur qe jo!...ndoshta nuk te njoh ne menyre te drejtperdrejte por
    njoh karakterin tend,te pasqyruar ne shkrimet e tua....Mendoj se te gjithe duhet te kerkojme me te miren nga kjo jete dhe te mos thyhemi nga s'provat e shumta te saj pasi atehere do te katandisemi vertet varja!
    uhuuuu prap me paske meruar ketu ti ....
    mos e beso sinqeritetin e njerezve prapa kuintave apo ekranit !!!se ti shikosh ne realitet te gjithe jane ndryshe ,te rrall jane ata /ato qe shfaqen te njejte si prapa syve dhe para .ndoshta une ashtu te dukem po ja te them une qe s'me njeh as te qinden e cerekut si si jam .............................................

ku e kishim llafin tek durojne apo s'durojne te dashuruarit nqs jane larg ?
    djemt nuk durojne se e kane te nevojshme sexin jam dakort me ate qe e ka shkruar me siper kete gje ,kurse vajzat dhe frenohen pak para se te tradhetojne .
    dhe kjo gje varet sa i /e dashuruar je me partnerin ..
    ti thua te kerkojme te miren ?
    po jo ta kerkosh te miren duke tradhetuar ,dhe njemihere falje ...falja dhe ekziston por po nuk qe ajo lidhje dashurie varja dhe te ndodhi prap se s'ka falje po ka ndarje

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Shoku_Tanku, fol per vete se ka njerez me edukate te mjaftuar qe jo vetem e bjene kete dallim por e kan te qarte si drite m'diell.

Dhe ky dallim as ne enderr nuk do te thote se ka mundesi per kete shkak te arsyetoj tradhetine. Ku e merr kete logjike. Nuk ka lidhje dashuria me seksin
    Merre shkruaje ne mur.

Seksi eshte nevoje si te gjitha nevojat tjera fizike. Nevoja. Thash dhe ato kryesisht kryhen larg syve.

Tradheti njesoj e madhe eshte po hengri e dashura jote dicka qe ju pelqen te dyve ne pranine tende ne menyre te fshehur dhe ti e diktove, qofte edhe nje sheqerke.

Kuptoje vet ku e kam fjalen dhe cfare do te bej me sheqerkat tjera nje e dashur e tille kur ti nuk je prane.

Sqarimet me duken te teperta.
    Qe ne teori,dashuria nuk ka lidhje me seksin,kete e dine te gjithe...por qe ne praktike ndodh krejt e kunderta,ndodh per te gjithe!....Njerezit jane te prirur
    qe te lidhin dashurine me seksin pamvaresisht nivelit kulturor qe mund te kene
    ...kete merre dhe shkruaje ne murin tend!...jam dakort se nuk eshte e drejte qe te perzihen nevojat me ndjenjat por ja qe kjo ndodh!...per inertsi...per mungese edukate....apo thjesht per egoizem"...kete nuk e di!...ndoshta eshte kjo tjetra,qe nje ndjenje lind si pasoje e nje nevoje....materiale,e theksuar"...shpirterore,rralle ,per te mos thene asnjehere"

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Per Aniselen!....pikerisht per thelbin e problemit po flisja edhe une!a ka njeri qe ta kuptoje kete thelb?!..me fal
    per skepticizmin por mua me duket e veshtire te gjesh nje njeri te tille!

Per Alnosen!....persa i perket njohjes...per ty i besoj intuites sime dhe te jesh e bindur se nuk me ka lene asnjehere ne balte!))....verteto te kunderten nese e kam gabim"...thuaj qe jam varja!...e ben dot?!....sa per ate tjetren,kur thosha te kerkojme me te miren per jeten tone nuk nenkuptoja tradhetine...nenkuptoja nje jete,bazat e se ciles te ishin rrespektimi i normave te moralit dhe vleresimi e rrespektimi i partnerit.....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Qe ne teori,dashuria nuk ka lidhje me seksin,kete e dine te gjithe...por qe ne praktike ndodh krejt e kunderta,ndodh per te gjithe!....Njerezit jane te prirur
    qe te lidhin dashurine me seksin pamvaresisht nivelit kulturor qe mund te kene
    ...kete merre dhe shkruaje ne murin tend!...jam dakort se nuk eshte e drejte qe te perzihen nevojat me ndjenjat por ja qe kjo ndodh!...per inertsi...per mungese edukate....apo thjesht per egoizem"...kete nuk e di!...ndoshta eshte kjo tjetra,qe nje ndjenje lind si pasoje e nje nevoje....materiale,e theksuar"...shpirterore,rralle ,per te mos thene asnjehere"
    Atehere paskemi botekuptime rrenjesisht te ndryshme ndaj DASHURISE.

Ajo qe ti quan dashuri nuk eshte me teper se harlisje, tjeter shprehje ne gjuhen shqipe nuk ka. E kjo eshte dicka qe mashkulli (ne gjendje te rregullt) e ndien ndaj seciles femer seksualisht atraktive.

Prandaj ne dy nga ky aspekt nuk mund te kuptohemi as edhe per 1000 vjet, dhe per kete arsye te arsyeshme po e le me kaq. E kam fjalen per ate qe anglezet quajne "lust" dhe dalllimin mes ketyre dy ndjenjave anglezet e bejne shume te qarte per cdo ke me pyetjen qe ia bejne tjetrit e ndoshta ndonjehere edhe vetes: "is it love, or lust?". (shqiptimi i perafert:"llav or llast")

Pastaj me cudite pikepamja dhe argumentimi yt ne lidhje,... pse kush paska ardhur ne kete bote me pervoje? Ku paska bere seks ai para se te vije ne jete?
    Cka di fmija ca eshte seksi? Seksi eshte nevoje, (bile jo me te lindur por me te fituar pas moshes se pubertetit) me plotekuptimin e fjales Nevoje, "gje e piste" si nevoja per te felliqur, nevoja per te "ujitur", por kjo sepaku nuk eshte kronike, pra eshte akute dhe shkaktohet/provokohet nga subjekti i gjalle qe e provokon, e si e tille edhe kalimtare.

Por ja qe ne perpos qe jemi kafshe intelegjente, jemi edhe njerez me moral e vetedije. Prandaj nuk dalim te pijme as kafen e mengjesit me cdokend edhe ate e pijme me dike qe e quajm te afert ose te pakten me dike qe deshirojme ta bejme te afert. keto kenaqesi te vockle te perditshmerise ndahen sakonisht me njerez te afert dhe me te cilet ke nje intime por ato kenaqesite ultra intime njeriu "civil" i ben vetem me ate qe e quan aq te afert...

s'e di a isha sado-kudo a sado-mazo i qarte por ky eshte, jo mendimi im por qendrimi im ndaj jetes ne pergjithsi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 17-03-2007 më 15:05
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Smile

jo edhe sh gjat fatkeqsisht (shumica) amo shyqyr Zotit ka edhe meshkuj (pakic) qe nqs e dojn me t'vertet partnerin e tyne rezistojn sh gjat dhe as qe u bjen n'men per at pun bile.....rrespekti jem shkon tersisht per kta meshkuj pakic....mpuqqqqqq njerz dhe paqe e dashni 4ever

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Femra dhe Mardheniet e saja me meshkujt....
    Nga Estella në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 04-08-2002, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •