Postuar më parë nga shoku_tanku
mbase 1 pjese femrash mund edhe ta bejne 1 gje te tille.....por meshkujt ua kalojne....
mbase 1 pjese femrash mund edhe ta bejne 1 gje te tille.....por meshkujt ua kalojne....
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Postuar më parë nga xhuliana
Xhuliana mos kerko Falje sepse Opinone po japim.
Ajo Pjese e mendojne jeten ne 1 koncept Tjeter.
Une jam vertet the wrong guy por jo ne kuptimin qe mund ta marresh ti....ne nje kuptim akoma me te keq...jam i martuar ketu ne forum(virtualitet).SorryPostuar më parë nga PINK
![]()
Me fal e dashur por ketu nuk po bejme gare shifrash!...meshkujt e konsumojne tradhetine e tyre me nje femer pasi nuk shkojne me aliene...ja pra qe faji eshte i perbashket...Postuar më parë nga xhuliana
ke te drejt shoku ne nje kazan ziejm te gjith dhe te rrish te diskutosh se kush me shum e kush me pak sikur sja ka lezeti muhabtit keshtu qe dhe motra me lart mos te kemnguli kot
jam shume dakord me tyPostuar më parë nga IL__SANTO
me fal ti mi x-se, po teme eshte kjo do diskutojme apo jo...neqofte se ziejme te gjith ne nje kazan pse rrime e diskutojme ketu ??me mire mos e kishte hapur temen....Postuar më parë nga -x-
Postuar më parë nga xhuliana
shpirt i vogel temen se hapa un
dhe e dyta qe ziejm ne nje kazan te gjith kete se luan topi ( i mato grudes) por ne do te dish problemi qendron se ku ziejm ne fund te kazanit apo cik n............ siper
Seshte e thene,mund te jesh siper dhe shkon ne fund....perderisa zjejme ne nje kazan...eshte shume e veshtire te perpiqesh te qendrosh gjithmone ne krye...
Krijoni Kontakt