Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 104
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    ata qe vertet duhen presin jo me dite ,muaj po me ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    po djemt zakonisht nuk e bejne kete gje (pershtypja ime )nuk presin seeeeee,kurse ne vajzat edhe jemi me te sinqerta nga kjo ane nuk tradhetojme leht nqs e ke fjalen per te shkuar me dike tjeter ... presim (prap pershtypja ime)flas per ata qe vertet kane dashuri te sinqerte ndaj njeri tjetrit...se ata qe jane varja spresin as vajzat e as djemt minutin .........................
    Na merove me keto pershtypjet e tua!....sa per ata qe jane varja",jam edhe une dakord me ty,por per tendencen pergjithesuese...vajzat jane te sinqerta dhe djemte jane te pasinqerte...me duket se e ke pershtypje te gabuar!...(pershtypja ime kjo)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga klejla
    Imagjinoni nje situate te tille:
    Jeni e/i lidhur me dike qe e doni shume dhe shkoni relativisht mire. Por nje dite atij/asaj i duhet te largohet ne nje vend tjeter, por perkohesisht. Nderkohe asnjeri nga te dy nuk ka mundesi qe gjate kesaj kohe qe do jene larg te mund ta takoj tjetrin. Sa do ishit ne gjendje te rezistonit pa kryer marredhenie???? Pra me intereson periudha kohore, SA?
    e ke pare ate filmin 40 dite dhe nate , e pe si shpertheu ne fund ai ? Aq dhe shume duroi .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Persa i perket temes,une mendoj se problemi nuk qendron se sa mund te rrezistoje nje mashkull pa kryer maredhenie seksuale pasi ka edhe menyra alternative per te arritur te plotesosh kete nevoje pa qene nevoja te tradhetosh partneren...pyetja me e drejte do te ishte: a jane te prirur vertet meshkujt te tradhetojne me teper se femrat,ne rastin konkret kur behet fjale per nje largim te perkohshem,apo kjo ka ngelur thjesht si nje ide e fiksuar ne trurin e femrave?!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Persa i perket temes,une mendoj se problemi nuk qendron se sa mund te rrezistoje nje mashkull pa kryer maredhenie seksuale pasi ka edhe menyra alternative per te arritur te plotesosh kete nevoje pa qene nevoja te tradhetosh partneren...pyetja me e drejte do te ishte: a jane te prirur vertet meshkujt te tradhetojne me teper se femrat,ne rastin konkret kur behet fjale per nje largim te perkohshem,apo kjo ka ngelur thjesht si nje ide e fiksuar ne trurin e femrave?!

Shoku Tanku Pershendetje Derman.Sa Filozof qe je bere keto kohet e fundit mbas Pijes mer aman.

Persa i perket temes nuk kam cuar Limit edhe keshtu qe nuk kam ide.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga PINK
    e ke pare ate filmin 40 dite dhe nate , e pe si shpertheu ne fund ai ? Aq dhe shume duroi .
    Po me zhgenjen pa mase Pink!...mos do te thuash se vertet bazohesh neper filma?!...atehere si me thua per ata meshkuj te cilet i premtuan dashuri dhe devotshmeri perendise?!...si i kane mposhtur ata keto deshira misherore?!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    te pergjigjem ty lart...shoku tanku ne rastin konkret qe ke bere...(dmth ne largimet e perkohshme)
    meshkujt jane shume te prirur te tradhetojne....se po i shoh vete ketej jashte shqiperise se si jua dredhin kto cunat te fejuarave te veta...keshtu si pate keq fare...madje lidhen edhe me vajza te tjera ne vendin ku rrine....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xhuliana
    te pergjigjem ty lart...shoku tanku ne rastin konkret qe ke bere...(dmth ne largimet e perkohshme)
    meshkujt jane shume te prirur te tradhetojne....se po i shoh vete ketej jashte shqiperise se si jua dredhin kto cunat te fejuarave te veta...keshtu si pate keq fare...madje lidhen edhe me vajza te tjera ne vendin ku rrine....

Xhuliana nuk mund ti pergjithesosh Meshkujt pasi ata qe njef ti jane Ashtu kurse keta qe njof une jane ndryshe prandaj eshte e kote te flasim.

Mos Dilni nga Tema.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    E si ben edhe ti.
    Ku eshte problemi dhe nese shkon ndonjehere tek tuk??
    Puna eshte te mos dashurohesh se pastaj e hengre

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Pa me pyet pak mua per te fejuarat apo per grate qe kane lene ketej....gje nuk ju lene mangut....megjithese,me fal",nuk dua te bej te njejtin gabim qe bere ti me lart...nuk dua ti pergjithesoj pasi ka plot femra, gjithashtu edhe meshkuj te pergjegjshem....
    Ndryshuar për herë të fundit nga shoku_tanku : 15-03-2007 më 18:37

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    Xhuliana nuk mund ti pergjithesosh Meshkujt pasi ata qe njef ti jane Ashtu kurse keta qe njof une jane ndryshe prandaj eshte e kote te flasim.

Mos Dilni nga Tema.
    Me fal se nuk doja me pergjithsu....por nje pjese keshtu bejne...
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Femra dhe Mardheniet e saja me meshkujt....
    Nga Estella në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 04-08-2002, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •