"Sexi qe behet ne vend dhe me person te lejuar quhet miresi...ndersa Sexi qe behet ne vend dhe me person te ndaluar quhet Krim"
"Sexi qe behet ne vend dhe me person te lejuar quhet miresi...ndersa Sexi qe behet ne vend dhe me person te ndaluar quhet Krim"
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Te me thote kush se epshi qfar eshte "deshire sexuale apo imponim sexual"
Fisniko Epshi Osht deshire e imponume nga perversiteti i momentit lale .
Cuna, goca mos boni gam gam kot, Se po ta doni me gjith shpirt i person , Me dor keni per ta majt deri sa te vi ai person.
Nese ai te do vertet dhe ka dicka shume interesante dhe te kenaqshme per te qe mezi pret te vij tek ty dhe sdo ta prishi per asgje nuk te tradhton( thjeshte mendimi im). Ne raste te tilla eshte veshtire te japesh nje pergjigje fikse se varet shume ne tipin e mashkullit ti e njeh ate se cfare tipi eshte dhe ti e di se si ka qene ai ne te shkuaren.Postuar më parë nga klejla
Ti je ajo qe e mban ate te interesuar per te mos te te tradhtuar por deri ne nje pike se ka meshkuj qe kane ne gjake tradhtine pavaresisht sa te duan dhe ti ske cfare ti besh.
Te uroj fat e ishalla bashkoheni shpejt
Me mendje e shpirt ne Vlore.
Shumica s'dine te vleresojnePostuar më parë nga vlonjatja_usa
tamam e the e kan ne gjake...qe iu helmofte!![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
ja ja shifeni floririn flet teper sakt(hug)Postuar më parë nga LlaCiPaCi
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
une nuk rrezistoj dot !! do gjeja nje tjeter (part-time)Postuar më parë nga klejla
çam 25 karat
ok ia ke qelluar...Postuar më parë nga LlaCiPaCi
Nje jave... me shume s'durohet ...
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
me Shume Se Femrat Do Rezistonin
Krijoni Kontakt