Close
Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 383
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    po po qe per ate pune edhe shqiperia ka goxha shqiptare me prejardhje turke
    dallohen qarte se kush jane , ata qe quajn Skenderbeun tradhetar. 500 vjet pushtim , edhe "vellezerit tane turq lane mbeturinat e tyre ne shqiperi, qofshin keto mbeturina kuturore apo mbeturina gjenetike.
    Eshte e vertet se ka disa trullana qe thojne gjera te pahijshme per heronjet tane kombtare.
    Por mos harroni se shumica e popullit tone 99,999 % e duan dhe e respektojne Skenderbeun dhe heronjet tjere kombtare.

Nuk e di pse po perzihen shume veta ne forum duke shkruajtur raca e ktij eshte perzier me kta ,ata u perzien ma te tjere e gjera te tilla.
    Ja jane perzier te krishteret neper bote me lloj lloj race ja kush nuk u perzie;
    A ju duhen syze per me i pa se si po shkojne blondet e "krishtera" me lloj lloj race zullu.
    A nuk po perzihen Amerika ,Anglia ,Franca dhe shtete te tjera perndimore "te krishtera" me lloj lloj afrikani (asi zullu afrikan) me lloj lloj arabi e kinezi e dreq e te bir.

Pse po e perzieni islamin me disa shtete qe nuk jane islamike.

Edhe une i urrej turqit por ma shume po i urrej kta qe i kam afer ketu .
    Kta kojshit tone ēfare feje paten a dine te tregon dikush.Kush na i vrajti ma se shumti heronjete tane kombtare dhe popullin tone.
    Kush i vjedhi tokat tona ,ne sundimin e cilave shtete jane shume troje tona shqiptare.Na tregoni ēfare feje kane kto shtete qe na sulmuan ,na vrane ,na vjedhen trojet tona shekullore,na asimiluan ndoshta me miliona shqiptare.

Me falni qe edhe une i lidha disa shtete te pista me fe .Une e di se tri fete e verteta boterore nuk kane te bejne asgje me krimet qe i bejne pjesetare e tyre.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch
    pse kush jane ata trapa qe e shajn Skenderbeun?
    Ata te cilet mendojne se turku u ndihmoi shqiptareve per 500 vjete dhe ende mendojne se e kemi mikun me te mire, madje arrijne te krahasojne me SHBA
    Barca

kta jevgjit e Kosoves, Maqedonise dhe Shqiperise jane te mirepritur te shporren ne Azi dhe Afrike dhe te luftojne per kalifatin dhe atdheun e tyne ahrabojahudi - me gjithe qef do i ndihmojm te qerohen sa me shpejt

m'bo pershtypje, qe udheheqsit e myslimonve ne Kosove Maqedoni e Shqiperi jane te gjithe jevgo-ezmere ose me tipare mongole- kur bastardohet raca nuk gjehet gjuha e perbashket me nji popull- kto i kemi dhurate nga turqit dhe nga katunaret tane

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga terili1
    konig turkun mund ta pranoni ju si popull mik se ndoshta dhe feja ben te sajen ndersa per nje shqiptar te vertete nuk eshte mik turku. sikurse dhe greku me serbin se ate politike kane ndjekur , ndersa per italine nuk besoj se ka shqiptar te flase keq pervec ekstremisteve islamik. se shof dhe ty qe perdor vatikanin si shkak per te pase armiqesi me fqinjet tane me te mire .
    shof qe llogjika juaj qenka vetem turqi dhe arabi .
    epo ketu kot sa flasim , perderisa nuk fitojme nga keto debate. ju doni te na beni te bardhen te zeze dhe te zezen te bardhe.
    fete vene e vine por gjaku nuk ndryshon konig..................
    Besoj se je i ndergjegjshem se Turku ta shpetoi koken me 1997-8 kur greku kishte hy me ushtri e kompani ne Shqiperi, e madje ngriti edhe flamurin grek ne Gjirokaster. Turku, vetem dy fjale tha: "Mos e prek SHqiperine, se te hyra brenda ne Athine". Ti me te vertete nuk mund ti shikosh si miq (dhe nuk te ben kush me zor), por te pakten (kete du me e dit un) a ia din per faleminderit 97?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga jimmychrist
    Por nga idete, ideologjite, mendimet dhe veprimet qe keni dhe beni patjeter qe duhet te jem islamofob.
    Une nuk thash qe duhet bashkuar me armiqte. Sado miq qe i kemi kedo cofte une nuk mund te them qe mundemi te bejme me disa kultura aq te ndryshme nga ne sic eshte turku(ti e quan mik se une jo).
    Une kam frike se sot po te bashkohej Shqiperia dhe Kosova do fillonin ndarjet dhe dallimet edhe pse jemi i njejti gjak por i kulturuar ne sisteme te ndryshme. E ju kerkoni te jetoj me nje iranian i cili cdo megjes do shante krishtin dhe pjesen tjeter te botes qe nuk jane te njejte si ai.
    Ti paragjykon ne baze te atyre qe te serviret nepermjet mediave.
    Dhe te siguroj se eshte aq e shtrember sa as nuk krahasohet me ate cfare i servir Greqia popullit te saj per shqiptaret (dmth te 99).

Nqs ti nuk pranon te jetosh me islamet se te shajne krishtin (ta zeme se eshte e vertete, pasi nuk eshte aspak), pse duhet te jetojme ne muslimanet me nje Europe ku lulezojne Oriana Fallacat, qe thone Kurani eshte e zeza jone. Apo me europian qe botojne karikatura antimuhamed. Apo me nje shtet italian qe i trembur nga shtimi natyror i emigranteve muslimane, po nxjerr ligje qe te nderhyje edhe ne familje. Apo me nje shtet francez qe nuk te lejon te thuash se je musliman. Apo...

Pastaj ne muslimanet e njohim profetesine e Jezusit, kurse ju nuk e njihni ate te Muhamedit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    ej zot c ana nigjojn veshte

kto hoxhallaret e forumit ma para pranojn te bashkjetojn me indonesjant e verdhe, somalezt, nigerjant e sudanezt e zi eme me arabet e afganet e flliqt sesa me katoliket dhe ortodokset shqiptar

phu rrac e nyt, dilni i tuf budallash e na prishni rracen mer mbetje aziatike
    Ja nje shembull i qarte i tolerances fetare e madje edhe kombetare do te thoja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga proscriptor
    m'bo pershtypje, qe udheheqsit e myslimonve ne Kosove Maqedoni e Shqiperi jane te gjithe jevgo-ezmere ose me tipare mongole- kur bastardohet raca nuk gjehet gjuha e perbashket me nji popull- kto i kemi dhurate nga turqit dhe nga katunaret tane
    Ja dhe nje tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    PS: Konig, na flet per tolerance e miqesi me Turqine se sipas teje Franca dhe Gjermania "u miqesuan." Pse nuk aplikohet sipas llogjikes tende e njejta fryme tolerance me vendet e tjera qe i ke vene ne liste te zeze???
    Akuzon per islamofobi, por ato postimet e tua tere vrer me eurofobi si te kuptohen???
    Nuk aplikohet jo se nuk e aplikojme ne shqiptaret, por se nuk e aplikon pala tjeter.
    A do te pranonte serbi e greku te benin nje gje te tille?...

Pastaj shkrimete e mia nuk jane me eurofobi, pasi Europen nuk e ka frike kush.
    Une thjesht kundershtoj ate sistem jetesor te Europes, ne shume pika pasi ndikimi i tyre negativ po shihet edhe ne Shqiperi, dhe c'eshte me e keqja askush nuk po leviz gishtin ta ndaloje.

Ne nje teme tjeter kam thene:
    Si Orienti, si Perendimi jane dy paragjykime kembe e koke.

Secili ka te metat e te mirat e tij, por fatkeqesisht askush nuk po i peshon, por po tregohemi te njeanshem ne gjykimet tona. Nuk pretendoj se mund te fitoje Orienti ne kete peshim, por as Perendimi.

Une e kam thene nje fjale per kete teme dhe po e perseris:

Nqs Europa bashkohet, ShBA bashkohet, dhe kane te drejten e tyre te bashkimit, pse qenka e ndaluar per muslimanet te bashkohen, qofte vetem ne nje bashkim fetar?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    po po qe per ate pune edhe shqiperia ka goxha shqiptare me prejardhje turke
    dallohen qarte se kush jane , ata qe quajn Skenderbeun tradhetar. 500 vjet pushtim , edhe "vellezerit tane turq lane mbeturinat e tyre ne shqiperi, qofshin keto mbeturina kuturore apo mbeturina gjenetike.
    Vepra e Skenderbeut ka vleren e saj te pakundershtueshme per popullin shqiptar.
    Skenderbeun e cmojme te gjithe. Por megjithate po te sqaroj ne nje pike. Nqs Skenderbeu quhet tradhetar, quhet sepse tradhetoi sulltanin, te cilin e preu ne bese dhe kete e dine te gjithe. Dhe nuk akuzohet Skenderbeu se tradhetoi kombin, E QARTE?

Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  3. Bashkimi Kombėtar: Sfida Dhe Realiteti
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 14:01
  4. Bashkimi Tirane, Shprefeja e re?
    Nga Tulipani Zi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 21:27
  5. EUKARISTIA - BURIM BASHKIMI dhe PERSOSMERIE
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •