Eshte e vertet se ka disa trullana qe thojne gjera te pahijshme per heronjet tane kombtare.Postuar mė parė nga xfiles
Por mos harroni se shumica e popullit tone 99,999 % e duan dhe e respektojne Skenderbeun dhe heronjet tjere kombtare.
Nuk e di pse po perzihen shume veta ne forum duke shkruajtur raca e ktij eshte perzier me kta ,ata u perzien ma te tjere e gjera te tilla.
Ja jane perzier te krishteret neper bote me lloj lloj race ja kush nuk u perzie;
A ju duhen syze per me i pa se si po shkojne blondet e "krishtera" me lloj lloj race zullu.
A nuk po perzihen Amerika ,Anglia ,Franca dhe shtete te tjera perndimore "te krishtera" me lloj lloj afrikani (asi zullu afrikan) me lloj lloj arabi e kinezi e dreq e te bir.
Pse po e perzieni islamin me disa shtete qe nuk jane islamike.
Edhe une i urrej turqit por ma shume po i urrej kta qe i kam afer ketu .
Kta kojshit tone ēfare feje paten a dine te tregon dikush.Kush na i vrajti ma se shumti heronjete tane kombtare dhe popullin tone.
Kush i vjedhi tokat tona ,ne sundimin e cilave shtete jane shume troje tona shqiptare.Na tregoni ēfare feje kane kto shtete qe na sulmuan ,na vrane ,na vjedhen trojet tona shekullore,na asimiluan ndoshta me miliona shqiptare.
Me falni qe edhe une i lidha disa shtete te pista me fe .Une e di se tri fete e verteta boterore nuk kane te bejne asgje me krimet qe i bejne pjesetare e tyre.
Krijoni Kontakt