Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen rryme preferoni ?

Votues
29. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Hip-Hop

3 10.34%
  • Metal

16 55.17%
  • Pop

4 13.79%
  • Regaton

1 3.45%
  • Shqiptare

2 6.90%
  • Ballkanase

0 0%
  • Tjeter

3 10.34%
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 149
  1. #-9
    nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327

Ēfarė muzike pėlqejnė shqiptarėt?

nuk eshte puna qe te krijojme nje sondazh te ri? por vetem te kuptojme me mire se ku arrijne shijet tona muzikore..
    ...sepse thone; qe edhe lulet rriten me mire me Mozart!

...ja, une personalisht, pelqeva shume fillimisht: Deep Purple, dhe me to u edukova qe i vogel.
    e pa nevojshme te them qe nuk ka krijim te ketij grupi legjendar qe te mos e kem degjuar..

por tani me pelqen shume muzika elektronike, qe gjithashtu, eshte krijim britanik; Paul Oakenfold , Sasha, John Digweed, si edhe gjermani Paul Van Dyk me hollandezin, Tiesto, te ngrejne peshe shpirterisht!!!

a eshte muzika pjese perberese e jetes tuaj? dhe ne se po, cfare ju pelqen me teper te degjoni, ajo qe ju serviret? apo ajo qe ju vete gjeni?!

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2003
    Vendndodhja
    france
    Postime
    8

Ndersa une jam rritur me muzikenga SCORPIONSAT ,DURAN DURAN ,EUROP,MICHAEL JAKSON,etj. POR TANI ME PELQEN SHUME MUZIKA MELANKOLIKE ose SLOW.KEMI LINDUR NE NJE VIT TE DY VELLACKO.

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Asteroid
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939
    Qe muzika eshte pjese perberese e jetes ajo dihet sepse pa muzike nuk ka jete. Nuk e imagjinoj dot si do te ishte jeta ime pa muziken. Muzika eshte e lidhur ngushte me emocionet tona si ne momente te gezuara ashtu dhe ne ato te trishtuara.

Pavaresisht se para viteve 88' ka qene pak e veshtire te degjoje muzike, une arrija te degjoja kenget e asaj kohe nga Hit Parade ne radiot italiane. Jam rritur me kenget e Queen, Phil Collins, Elton John, The Police, UB 40, Michael Jackson, Madonna, Roxette, Scorpions, Simply Red, Peter Gabriel, Toto Cutugno, etj, etj. Megjithese vitet kalojne dhe ritmet ndryshojne, muzika e viteve 80'- 89' (ne veēanti) dhe 90'-95' eshte e pa arritshme.

Po te degjosh tani, te gjitha kenget pop-rock dhe dance jane kenge te viteve te mesiperme por te pershtatura me ritmet e sotme.

Mbas viteve 92' muzika ime e preferuar eshte R&B/Hip-Hop dhe ajo elektronike (Dance dhe Trance ne veēanti).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 13-08-2003 mė 15:24
    Reality is wrong, dream is for real

4. #-6
    Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anėtarėsuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Eshte kenaqesi per mua te te jap nje vote...
    nuk te njoh por shijet ne muzike i ke fantastike
    pershendetje
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Postmodern
    Anėtarėsuar
    16-08-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    137
    Une jam nga kosova, nje shije pak sa ndryshe, kam degjuar te gjitha bendet qe nuk kan qen komerciale...tani me teper nga Radiohead, Pearl Jam, rage against the machine, Pavement ( nje band jashtzakonisht i mire, dicka si Sonic youth), ston tempel pilots, GREENDAY...e shume bende tjera te vockla...mos te harroj BUSH, bad radio....
    It's the end of the world as we know it and I feel fine.

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2003
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    7
    Grupet qe me pelqejne me se shumti jane shume veq se do i veqoja disa prej tyre: Se pari jam rritur me muzike Rock jam nga Prishtina, si femije i kam degjuar Guns n Roses dhe i kam pasur idolla edhe pse ende i degjoj, pastaj Jim Morrison eshte idoll poashtu imi, sduhet harruar Deep Purple, Led Zeppelin, U2, Black Sabath, AC DC, Pink Floyd, Aerosmith, Queen, REM, Perl Jam, Bush, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, pastaj Savatage, Queensryche, Iced Earth, Dream Theater, Gotthard, nje grup i ri nga Suedia Evergrey, pastaj etj etj.
    Ende degjoj Rock Hard rock Alternative, e nuk e ndrroj me asnje lloj te muzikes tjeter, e sa i p[erket per techno trans dance eshte veqse muzike elektronike pa plan qe qdo kush mundet ta bej po ta kishte nje kompjuter te forte dhe disa programe te mira.
    Derisa muzika ROCK Hard Rock Alternative eshte vet JETA.

7. #-3
    4:20.com...pantera.com Maska e tom
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    grupet e para qe me ka bere te krijoj nje ide te qarte per rrymen muzikore qe do te degjoja kon qen deep purple dhe black sabbath.tani degjoj me shume pantera (jam nje fans fanatik i tyre),pro pain ,metallica,faith no more,biohazard,fear factory,slayer,system of the down,sepultura.por vazhdoj qe te degjoj shpesh anthrax,flotsam and jetsam,ac/dc,motley crue,w.a.s.p.,motor head,alice in chains ....me pelqen te degjoj edhe psychedelic trance(goa)...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 22-10-2003 mė 20:13

8. #-2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX USA
    Postime
    12
    bravo ju qoft tom dhe rockeri ..AC/DC a? shume bukur. Po edhe une jam rrit duke i ndegjue Metallica, Guns n Roses, Def Leppard, ACDC, Nirana etj...edhe sot e at dite i degjoje keto grupe (rocku kurre nuk me merzitet). Por une kisha thene qe ne pergjithesi shqipet ndegjojne me shume hip pop sesa rock

9. #-1
    Une i pelqej te gjitha.. tani jam cik e fiksuar me kenget indiane dhe arabe... Bellydancing songs...
    Keep it REAL!!!

bossa nostra Maska e DJTAN
    Anėtarėsuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    24
    cfare muzike pelqej me shume .........pak si e veshtire per mua se pelqej te gjitha rrymat e muzikes nga popullore deri tek rave dhe nga klasike deri tek black metal, prandaj te gjithe ata qe me njhohin me thone u are open mind,por me shume pelqej house dhe trance.

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Eno Koēo
    Nga Brari nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 02-09-2022, 21:01
  3. Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 20-11-2007, 13:31
  4. Intrumentet muzikore nė Islam - Hallall apo Haram ?!
    Nga Faruk- nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 18:17
  5. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •