Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Alnosa!..nuk isha ne dieni te kesaj lidhjeje te re!...sa misterioze paskeni qene,more?!...nuk ua fal kete!...si ty,edhe Baptistit!...po mua me mbani sekrete ju more te uruar?!..une lidhjen time e bera publike,madje ju ftova edhe ne dasem,dhe ju te ma beni keshtu?!...apo ju dhimbset pjata qe do te me shtroni perpara dhe rakija qe do te konsumoj?!...mos kini merak se rakine e marr me vete
    po qe nevoja....megjithate hajt te trashegoheni e me jete te lumtur!...dijeni se nuk e keni bere mire!

Sa per ate ciftin kozmopolitan a ca dreqin ishte,nuk me ngjall aspak zili!...une ne vend te qenve do te rris femije dhe do te krijoj nje familje te madhe...te zhurmshme...e te lumtur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Alnosa!..
    Sa per ate ciftin kozmopolitan a ca dreqin ishte,nuk me ngjall aspak zili!...une ne vend te qenve do te rris femije dhe do te krijoj nje familje te madhe...te zhurmshme...e te lumtur!
    hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj se sa u zgjova dhe s'kam lare as syte akoma !!
    cfar eshte ky ofendimi ore qe po me ben !!se une dhe nqs ta tregova ta tregova per muabet ore nuk te thash te mbash ti qene ,apo te rrisesh qene..
    po pse sipas teje ne te tjeret mendojme te pjellim krokodila dhe qene keshtu dhe te krijojme familje te lumtra dhe te zhurmshme ,apo e ke ngaqe jetoj ne perendim dhe mendon se jam bere si keta ketej te rris qente e maca ......dhe une nuk dua familje te zhurshme por e dua te edukuar
    dhe c'far eshte kjo zili ?se c'do gje te mire apo te keqe qe bej nuk e bej per zili apo inat te tjereve ,e beji se ashtu e ndiej ta bej .........................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 18-03-2007 mė 12:23

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hahahahhhh....ne fakt kujtova se ishe bere vertet Amerikane 100%...por degjo nje keshille prej meje!..edhe ato familjet e medhaja dhe te zhurmshme mund te jene familje te edukuara...njoh plot cifte me +10-te femije te cilet ju kane dhene
    femijeve te tyre nje edukate vertet te admirueshme....varet nga impenjimi!...nese perton eshte tjeter gje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Postime
    48
    1. Te kesh te njejten dashuri dhe mall sic kemi kur duam te futemi ne forum.
    2. Duke mos ndjetur sic rrime ne nga 2-3 ore ne forum.
    3. Duke mos u shajt me njeri-tjetrin ketu dhe tja nxjerresh inatin grus, burrit, te dashures/dashurit.

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Wink

duke mos kalu me njoni tjetrin 24 ore bashk (edhe pse keni dashni t'modhe) dhe duke bo qdo her befasi njoni tjetrit ..mpuqqqqqqq..paqe dhe dashni people!!!!!!!
    -....k0s0vA jEtA jEmE....-

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Hahahahhhh....ne fakt kujtova se ishe bere vertet Amerikane 100%...por degjo nje keshille prej meje!..edhe ato familjet e medhaja dhe te zhurmshme mund te jene familje te edukuara...njoh plot cifte me +10-te femije te cilet ju kane dhene
    femijeve te tyre nje edukate vertet te admirueshme....varet nga impenjimi!...nese perton eshte tjeter gje
    shi shi shi na ben dhe humor tani !!une jam bere 100%amerikane po jo me tru po me letra ti zotrote
    ti po me jep keshilla mua se si te edukoj familjen time ,po me trgon impenjimin qe duhet te kem ?nuk ma trgon dot dhe me keshillon se jam e zonja vet ti perkushtohem familjes pa keshillat e ndonjerit ok si me dhimje koke me dukesh ti mua ?
    nje keshill pij analgin se eshte sherues 1 me 1

papapa c'far brezi te ri po rrisim more shoku tanku !!!!!!!!!

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    paska te reja interesante ketej......kur u martut ju me???
    hajt te trashegoheni....
    si ta mposhtim monotonine??
    duke ndenjur me ore te tera ne forum...
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    si ta mposhtim monotonine??
    Tani tema eshte si te mposhtim monotonine ?! Apo si mos te bejme nje lidhje monotone ?! Se nuk po meret vesh.

Nje lidhje ka shume menyra qe te mos behet monotone,ndaj kemi shume e shume meyra per te zgjedhur ne jeten e perditshme.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    Tani tema eshte si te mposhtim monotonine ?! Apo si mos te bejme nje lidhje monotone ?! Se nuk po meret vesh.
    .
    per tu pergjigj temez shoku albanez duhet te lexosh postimin e pare dhe jo postimin e fundit..
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga klejla
    Mesa kam degjuar per mos thene shumica, nje pjese e madhe e lidhjeve perfundojne si pasoje e jetes monotone qe krijohet mes ēiftit. Cilat jane disa nga variacionet qe do ta largonin lidhjen nga kjo monotoni? Duke marre parasysh qe jo te gjithe e kane mundesine financiare sepse thuhet (qejfi kushton).
    Mos harroni te qeshni....Nuk kushton asgje, vret monotonine dhe i zgjat jeten nje maredhenie!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Program qė rregullon lidhjen me serverin dhe permirson shpejtesine
    Nga benseven11 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 06:40
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •