Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    opssssssssssssss tanku si shume 2 here e paske postuar ore dreq ...
    pse a thua ti me marr burr te martuar si puna jote aaaa ?jo te martuar qe se marr ,po te kulluar e dua dhe e kam ....
    ate kengen e di ti shoku tanu ..
    te djel u martova ,te hene mora kazmen ne pune shkova ,dhe te marten te lash shenden tek dera dhe tek shpija ime shkova .......iken ato kohe tanku qe grat merreshin per pune ngarkoheshin me dru ne korris dhe opaaaaaaa ......,po mir e kishin dhe ateher s'kishin te shkretat ku te hiqnin monotonin dhe arave duke korrur grurin takoheshin me burrat e tyre .
    kujdes ti se ANGELIN E KE VERDALL SOT ,APO SE DI QE E KE DHE XHELOZE TE MORI SHPIRTIN ,SE NUK I NJEH MIRE TROPOJANET TI ME THUAJ MUA QE KAM TE BEJ ME TA ......
    E postova dy here ne menyre qe ta merrje vesh mire!....sa per ate kengen,po te mos me plotesoje kushtet qe te parashtrova,nuk do te kishe nevoje te shkoje vete ne shtepi pasi do te te coja une per dore te jot eme!...edhe gruaja ime te vije ketu e ta marre vesh mire se shoku tanku eshte burrrrrrrre zakoni dhe se nuk behet shaka me te))))...vertet ka Tropojane por ka edhe SKRAPARLLINJ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    E postova dy here ne menyre qe ta merrje vesh mire!....sa per ate kengen,po te mos me plotesoje kushtet qe te parashtrova,[B]nuk do te kishe nevoje te shkoje vete ne shtepi pasi do te te coja une per dore te jot eme!.[B/]..edhe gruaja ime te vije ketu e ta marre vesh mire se shoku tanku eshte burrrrrrrre zakoni dhe se nuk behet shaka me te))))...vertet ka Tropojane por ka edhe SKRAPARLLINJ
    wauuuuuuuuu mjer ajo qe u martua me ty ....
    burr me kushte hahaha te rente pika ty te rente ...
    DO ME COJE PER DORE HAHAHAHAHHA mir do beje pasi gjysma e pasuris se shtepis tende me takonte dhe mua ,vreshti ,e lopet ,arat e ku di une ,keshtuqe do me coje ,po do vije prap ,por jo per mua po per pasurine qe do te merrja ...
    apo s'ke dhe shtepi te re ne tiran ti opaaaaaaaaa ,i pasur je ...
    e moj angel e degjon c'flet yt shoq ...te rente e mira te rente se me shkrive .

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Berrylin do te jepja,more vesh apo jo!!!..dashke te me marresh edhe gjysmen e pasurise zotrote!..do te nenshkruaja nje kontrate paramartesore ne te cilen do te vendosja kushtet e bashkejeteses sone dhe nese ti nuk do tu permbaheshe ketyre kushteve,atehere nuk do te perfitoje asnje centeze nga pasuria ime!..pse,aq budalla me mendon mua ti?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ha te qafsha ore ,me gjith pasurine tende,ja vdeksh ishalla ,ku do e cosh pasurine me vete do e maresh qe te thyesh monotonin (nuk te zene mallkimet e mija mos te te hyj frika lol )ti thua berrylin ...
    A te kujtohen berrylat qe shiteshin per sobat aso kohe ,qe ishte ne mos gaboi 1500 leke nje cope,keshtuqe he te keqen se dhe berrylat hyjne ne pune ,do thuash ti kan dale kaloriferet tani ,po ne primitivitet ma mire me berryla hahahaha
    anyaway ...................kur jetoja ne apartament ketu ne usa ti shoku tanku ,kisha nje komshi qe ishte duke u divorcuar me burrin ,mengjes ,drek ,dark gjurulldi ,hej o zot thoshim ne te gjith ne shpi cfar kan te ndahen dhe ec mbaroja puna ..
    e di pse e benin kaq nam te madh >>>>>>mos qesh se eshte e vertet >>>>ziheshin kush do mbante qenin qe e kishin sa nje gomar dhe flinte me ta ne nje krevat ..vajti puna dhe me gjyq ,dhe e pyes ate gruan po ti per nje qen behesh ,o yeh me thot jap jeten per te,po te sjell une nga albania jo nje qen po 100 qen ..a jane shtrenjte ,jo nuk jan i them i gjen neper garbage (plera )ketu eshte 1000$$nje qen gjahu ...e me gjhyq e fitoi burri se sipas disa deshmitreve qenin e kishte ushqyer dhe nxjerr xhiro me shume ai se ajo ...keshtu ti shoku tanku njerezit ketu me kafshet e thyejne monotonin ......dhe kur ndahen me shume i japin renesi qenit maces se sa njeriut qe po ndahen ,,,,,

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ore Tanku c'ke ti qe zihesh me nusen time?
    C'pune ka nusja ime me pasurine tende e me berrylat e tu?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Ore Tanku c'ke ti qe zihesh me nusen time?
    C'pune ka nusja ime me pasurine tende e me berrylat e tu?
    hahah burri im ,po ku ishe me pare ti se me shiste mend shoku tanku se vec ai kishte nuse ....te mart dreqi koken ty ..........

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po ti si e lejon te te flase keshtu nje njeri i huaj kur nuk jam une aty mor drece?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Po ti si e lejon te te flase keshtu nje njeri i huaj kur nuk jam une aty mor drece?
    po ti e di qe une vetem ty te kam me shume xhan mor dreq i mir
    jemi apo sjemi cift me kultur kozmopolitane ........te ket inat tanku hahahha

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    E kemi patur mik edhe ate dreqin,
    po na u kthye kunder te dyve s'e sheh si na i kundershton mendimet sa ty sa mua,
    -tani le te plasi vertete sa te t'dergoj edhe nje kenge pershendetje andej nga muzika boterore
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    e kemi akoma mik ,po kushedi si ka qene se si pijanec qe eshte ja keput ndonjeher kodra pas bregut ..po i falet se rakija te merr mende ndonje her ,une e fal keshtu qe dhe ti besoj po !!!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Program qė rregullon lidhjen me serverin dhe permirson shpejtesine
    Nga benseven11 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 06:40
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •