Fundi i beqarise...
Nuk mund te them qe jam e madhe, por as e vogel nuk jam. Mendoj se sa me ne moshe te madhe te jete nje person aq me mire eshte per te ndermarre nje hap te tille sic eshte kurorezimii marteses. Kam degjuar shume raste qe pas nje vajze eshte martuar, i eshte dashur te lere shkollen pergjysem pasi ka mbetur shtatzane, apo i shoqi jeton jashte dhe i eshte dashur edhe vajzes te lagohet pasi nje lidhje nuk mund te mbahet nje lidhje ne distance.
Per mua eshte me mire kur nje femer ka kryer nje nivel arsimimi dhe ka nje pozicion te mire ne pune (pra pak karriere eshte e nevojshme). Pasi eshte ne kete nivel, ajo mund edhe te mendoje per te krijuar familje. Pa nje shkolle, pa nje pune stabel, nuk eshte e thjeshte gje.
Ky te pakten eshte mendimi im.
Me vjen keq qe ka edhe nga ata persona (kryesisht femra) qe ne momentin e pare qe nuk kane nje lidhje duan qe ta krijojne. Nuk me duket normale kjo.
Megjithese edhe mund te kem dale pakez nga tema... keto qe shkruajta kane tebejne gjithsesi.
Ju uroj te gjitheve fundjave te mbare... edhe... me mend ne koke per zgjedhjet qe beni!![]()
Krijoni Kontakt