me ngjyrat e shohe qe e paske me te lehte se sa me vizatimin, megjithate jane me te vertet shume interesante sidomos keto dy te fundit
me ngjyrat e shohe qe e paske me te lehte se sa me vizatimin, megjithate jane me te vertet shume interesante sidomos keto dy te fundit
flm. per komentin...Postuar mė parė nga xxxl
eshte e vertete qe, kur fillova me vajin,po perpiqem te "vizatoj" me penel duke anashkaluar vizatimin e mirefillte.....te frutat bera vetem nja 5-6 vija ne fillim si pika reference dhe me pas i nxorra format me penel duke i dhene rendesi shume toneve te ngjyres,per te arritur rrumbullakesine e frutave si dhe detajet e tjera....megjithate aftesia ime reale do duket pas 200-300 pikturave....e shoh qe me duhet pune akoma......
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Akil ,une do te sugjeroja te punosh akoma me vizatimin .Ne pikturat e fundit mund te kishte me teper drite.Gjithsesi suksese
Akil,
jane te bukura, po eshte e vertete duken si pune amatori. Nuk e di sa vjec je por po te maresh ca kurse mund t'ja arrish.
vaj ne canvas......
shume te bukura :)
jam shume kurjoze te shof si do dali ajo e paperfunduara sepse aq sa ke bere me pelqevi shume fare!
ps. ai bukuroshi vogel kush eshte? :)
Postuar mė parė nga FierAkja143
doli shume fobiste........
eshte mbesa ime....ps. ai bukuroshi vogel kush eshte? :)
oops he ska gje se dhe mua per cun me ngateronin ne ate mosh :)
niceeeee...bukur doli kjo e fundit!
ja edhe nje tjeter....
Me beri pershtypje piktura e parafundit.. Shpres dhe Trishtim te pakten un kete mesazh marr prej saj. Me pelqen menyra se sa bukur i ke gershetuar te dyja me njera tjetren ne nje natyre aq te qete.. Shum mbreselenese..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt