Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Profesor, a ma jep njė cigare!

"Profesor, a ma jep njė cigare!" - Jane keto fjalet te cilet i ndegjova nga nje vajze me uniforme shkollore ne afersi te ish shkolles normale ne Prishtine, dite me pare derisa prisja autobuzin qe te vinte nga Germia. Dhe pa dashje, m'u kujtua koha kur isha nxenes i Normales po ketu, ne Prishtine.

Ne as qe guxonim t'u ofroheshim profesoreve e le me te kerkonim nga ato te na jepnin cigare! Iknim rrugicave vetem e vetem qe te mos u binim ne sy profesoreve, sepse te nesermen pasonte qortimi: "Tere diten rrin rrugeve e ku mendon te gjeshe kohe te mesosh!", ishin fjalet e atyre.

Eh sot, nxenesja dhe profesori presin autobzin bashke, apo me mire te themi nxenesja e dergon me veture profesorin deri tek banesa dhe e kunderta. Shkembejme cigare si ne ode burrash! Ka qene me mire atehere apo tash? Kete po u'a leme lexuesve te forumit tone ta komentojne.

PS:
    Rrefimi eshte i nje mikut tim.
    My silence doesn't mean I am gone!

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Po Ashtu eshte..
    Sepse Dhe une kam ndegjuar keshtu..
    Sepse skan as pik rrespekti per Profesorin, cka eshte ajo Fjal budallaiqe "PROFESOR A MA JEP NJE CIGARE" "Profesor Skam Laps i ke 2 te ma jepesh 1 mua?" ketu une i fajsoj Prof..
    Nejse

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nuk eshte hera e par..

Me besoni apo jo , ne kohen kur isha ne shkoll 2002/2003 Un me nje shoqe timen , qe kemi qen ulur me nje bank , kemi marr leje nga Profesori i Edukates Fizike qe te dhezim nga nje cigare , dhe ne oren e mesimit ne dhezem cigaren dhe pitem , kjo do te thot cfar Profesora kemi un e fajsoj Profesorin , pse na jep leje neve te bojm kso gjona , cfar Profesori eshte ai qe e lejon veten me dhez nxenesi ne sy te tij Cigaren..

Sa i perket temes , Ka hup rrespekti per Profesor ne kohen 1994/1995 Ne skemi guxojt as Mirdita ti thojm Ne oborr te shkolles sepse mjer na kur jemi fut brenda , DUKE NA THENE TI PO BEN SHAKA ME MUA NE OBORR TE SHKOLLES..

Kshtu rrespekti ka hup , KUR NJE NXENES VJEN ME 1 FLETORE NE SHKOLL , DHE AT FLETORE PER GJITH LENDET QE I KA ATEHER DIHET SE CFAR SHKOLLA KA NE VENDIN TON

Suksese Kosov , ishalla nje her te shoh mire dhe pa probleme..

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Nuk besoj qe tere faji duhet tu hidhet profesoreve ne raste te tilla, pa dashur te tejkaloj edhe ate pjese te fajit qe u takon profesoreve.Per mua sjelljet e tilla duhet te kontrollohen ne familje. Jam shume e sigurte se vajza e tille nga e cila rrodhi kjo teme(e per fat kemi shume e shume te tille)te tilla sjellje ka edhe ne familje apo ne rrethin ku jeton,por prindi dhe rrethi duke mos dashur te ballafaqohen me nje problem PRIMAR te jetes, vendosin qe keto qeshtje tua zgjedh shkolla,por eshte gabim, se eshte nje fjale e urte qe thuhet :shkolla te ben te ditur ,por jo Njeri! Andaj ,une prap them se fajin kryesor e ka familja dhe mediat me te cilat rinia jone e kalon kohen!

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Profesori Profesori ne mature kater ma nxori ,jo nuk ka faj as biollogjia e ka faj sexologjia

mire e ka bere dhe Antre kte kengen
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e JaM_Si_XeMeL
    Anėtarėsuar
    17-04-2005
    Vendndodhja
    Luzern
    Postime
    25
    hmmm spo i kuptoj disa reagime ketu???

per mua esht kjo gje normale...

kam pas rast qe ne pauze (pushim) ka mbet nje profesor pa cigare dhe ka ardh tek ne nxenesit apo studentet dhe ka lyp cigare... ose e kunderta...

e sa i perket tjerave s.psh. me dergu arsimtarin deri te banesa etj.. ajo esht tjeter gje por sa i perket cigares... hmmmm nejse kaq nga un
    Sa isha e VoGeL luajsha me QiKa, tash jam rrit e madhe dhe po luaj me TiPa

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga JaM_Si_XeMeL

kam pas rast qe ne pauze (pushim) ka mbet nje profesor pa cigare dhe ka ardh tek ne nxenesit apo studentet dhe ka lyp cigare... ose e kunderta...

e sa i perket tjerave s.psh. me dergu arsimtarin deri te banesa etj.. ajo esht tjeter gje por sa i perket cigares... hmmmm nejse kaq nga un
    ca normale mi profesori ti jep nxenesit cigare aj te kunderten duhet ta beje
    e ka per detyr te jap noj lekion te mire e jo cigare kjo fare so normale
    M&M

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Jashte shkolle nuk ka mardhenie mesues-nxenes por njeri-njeri..... Sa e veshtire eshte per ju popull mesjetar te kuptoni se jashte pragut te shkolles mesuesi nuk eshte me mesues. Respekti per mesuesin zevendesohet me respektin ndaj njeriut, dhe sjellja me mesuesin zevendesohet me sjelljen ndaj njeriut. Dilni nga injoranca shekullore se na morret frymen me idjotsira....
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

djalli,mė i dashuri i Zot
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Nė Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga JaM_Si_XeMeL

Nė "demokraci"ēdo gjė ėshtė normale!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    C`ma kujtove profesorin e matematikes (mamatika i thoshte ai) qe nuk e kam pa moti kohe.
    Ne oret e tij une e i shok tjeter rinim cdohere ne fund, ne bankat e gamoreve, ne pinim cigare, hapnim dritaret, dhe noi here vinte dhe vete profesori te pije, sidomos kur kishte shume zhurme ne klase. Ishte person i halleve ky.

Ah gjimnaz gjimnaz
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ligji: Jo mė cigare nė vende publike
    Nga FJORIN nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-01-2010, 14:34
  2. Pse filluat tė pini cigare?
    Nga FierAkja143 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 06-11-2007, 20:04
  3. CIA zbuloi anijen me cigare kontrabandė
    Nga Sherri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-05-2005, 01:55
  4. Heronjtė qė shesin cigare
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 06:36
  5. Me jep nje cigare
    Nga Foxy__Lady nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 17:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •