Kam 2 histori shume te lezecme lidhur me CATIN.
(1)2
Bashke me nje kushuririn tim nga Korca po catonim dhe te gjithe sa shikonin emer mashkulli mundoheshin te talleshin.
Por e tallura na solli nje ide fantastike:
Vume nje emer femre dhe u futem serisht.
Te gjithe p*dharet filluan e po na shkruanin me fjale te bukura derisa doli edhe viktima e pare
Nje djale Nga ELBASANI na ishte ngjitur keq fare.Ai i shkreti mendonte se ishte vetem nje vajze qe shkruante (nuk e pandehte se ishin 2 djem qe talleshin)
U ben shume dialog i gjate (reth 1 ore).Ai fliste me fjale te bukura kurse ne beheshim si vajze e pa djallezuar.
Si perfundim lame takim ne KATO PATISIA (ata qe jane ne Athine e dine)
afer punes tone.
Me e forta ishte kur po linim takim ai po pyeste se cfare do kemi veshur.
Ne i thame: pantallona te kuqe dhe bluzen se mbaj mend.
Te njejten pyetje ja beme edhe ne dhe ai u pergjigj
AI: Do vesh nje bluze te Del pieros.
NE: Po pse nuk ke tenden???
AI: Jo jo nuik me kuptove,Dej piero eshte nje futbollist.
Nga ora 3:45 une shkova ne nje kjoske aty afer te ble dicka, kur ne nje stol aty afer e shikoj ate tipin qe ndiqte me sy cdo vajze me pandallona te kuqe.
Detyrimisht une duhet ti kaloja perpara dhe kur u afrova nxora celularin dhe po beja sikur flisja se nuk e mbaj dot te qeshuren,ishte e pa mundur.
Kur vajta tek puna i thashe kushuririt qe e pashe,por ai sme besoi dhe vajti ta shikonte vete.
Kur u kthye ai po qeshte me lot.
Mbas pak e mora telefon (se na dha tel ne cat) dhe ai mu pergjigj ter p0rdhe.
E mo kush je ti?
Une i thashe me ze me te trashe sec e kam: MARSELA jam po ik tani se nuk Q*N gje sot.Ai ne kete moment po bente si i cmendur shikonte rreth e rrotull qe te na gjente.
Ne ishim vetem 15-20 larg.Tek dyqani perballe.
Krijoni Kontakt